Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malasreća
    15. Srpanj 2020. 22:03

Amna35

malasreća

Drage sve
    Čitam šti pišete nekih tjedan dana, pa da se i ja malo javim. Meni je danas 8dt, bili smo prvi put na prirodnom ciklusu i sada cekamo dali će nešto biti. Nemam pojma dali bih već nešto trebala osjećati ili ne. Koristim Crinone gel i pocela sam primjecuvati da komadici koji ispadnu budu malo rozi, ne znam dali je to dobro ili lose.

Ja sam sada imala prirodni s tim da sam tokom cijelog ciklusa pila Progynovu to je estrogen i jos pocela sa Utrogestanom 5 dana prije transfera. A prosli put sam imala Crinone gel i isto mi je bilo ostatak gela pomijesan sa rozim. Inace je vrlo vjerovatno blago krvarenje od progesterona, nemas razlog za brigu. Sretno, i javljaj nam rezultate 😊🐞

Joj meni nisu dali nista za piti, valjda to nece biti problem. Bila sam na dvije inseminacije koje nisu uspjele. Ne znam kako procijene nekome dati za piti lijekove a nekome ne 🤷🏼‍♀️

• Amna35
    15. Srpanj 2020. 22:37

NATALIE0407

Kod nas u Austriji poslije uspjesnog IVF skoro svi medikamenti se koriste do 13tt. A od 10tt se postepeno pocinju smanjivat. Sretno svima i cestitam na pozitivnim betama

Ja sam u njemackoj, pise mi do 10tt, ali sad nisam aigurna dal da racunam od prvog dana ciklusa kao sto se normalno racuna ili ukupno 10 t :/

• Amna35
    15. Srpanj 2020. 22:39

malasreća

Amna35

malasreća

Drage sve
    Čitam šti pišete nekih tjedan dana, pa da se i ja malo javim. Meni je danas 8dt, bili smo prvi put na prirodnom ciklusu i sada cekamo dali će nešto biti. Nemam pojma dali bih već nešto trebala osjećati ili ne. Koristim Crinone gel i pocela sam primjecuvati da komadici koji ispadnu budu malo rozi, ne znam dali je to dobro ili lose.

Ja sam sada imala prirodni s tim da sam tokom cijelog ciklusa pila Progynovu to je estrogen i jos pocela sa Utrogestanom 5 dana prije transfera. A prosli put sam imala Crinone gel i isto mi je bilo ostatak gela pomijesan sa rozim. Inace je vrlo vjerovatno blago krvarenje od progesterona, nemas razlog za brigu. Sretno, i javljaj nam rezultate 😊🐞

Joj meni nisu dali nista za piti, valjda to nece biti problem. Bila sam na dvije inseminacije koje nisu uspjele. Ne znam kako procijene nekome dati za piti lijekove a nekome ne 🤷🏼‍♀️

Oni to procijene, vecini ne daju estrogen nego samo vaginalno progesteron tako da no sikiriki, oni to znaju najbolje

• NATALIE0407
    15. Srpanj 2020. 22:44

Amna35

NATALIE0407

Kod nas u Austriji poslije uspjesnog IVF skoro svi medikamenti se koriste do 13tt. A od 10tt se postepeno pocinju smanjivat. Sretno svima i cestitam na pozitivnim betama

Ja sam u njemackoj, pise mi do 10tt, ali sad nisam aigurna dal da racunam od prvog dana ciklusa kao sto se normalno racuna ili ukupno 10 t :/

Najbolje ti je nazovi bolnicu i pitaj. I ja sam tako naptavila jer nisam bila sigurna u kojem tjednu trudnoce sam i do kad trebam piti.  I onda mi je doktor izracuno do kojeg datuma trebam koristit medikamente. A meni su racunali Termin od prvog dana zadnje menstruacije i tako mi je i Termin i za porod.  Ali oni to poslije gledaju Po uz. 

• Amna35
    15. Srpanj 2020. 22:47

Da li se u ranoj trudnoci smiju raditi neke vjezbe za ledja?  Ja imam bas problema sa donjim dijelom ledja.

• NATALIE0407
    15. Srpanj 2020. 22:47

Amna35

malasreća

Amna35

malasreća

Drage sve

Oni to procijene, vecini ne daju estrogen nego samo vaginalno progesteron tako da no sikiriki, oni to znaju najbolje

Nebrini znaju oni StA daju. Ali ja sam u drugom pokusaju koristila duphaston, Estrofem i progedex inekcije nisam koristila vaginalete.  Ali i ovo je se pokazalo kao dobitna kombinacija. 

• NATALIE0407
    15. Srpanj 2020. 22:55

Amna35

Da li se u ranoj trudnoci smiju raditi neke vjezbe za ledja? Ja imam bas problema sa donjim dijelom ledja.

Mozda je bolje sacekaj uz i pitaj doktora je li sve uredu i smijes li raditi vjezbe.  Sto je Sigurno Sigurno je.

• Amna35
    16. Srpanj 2020. 09:07

NATALIE0407

Amna35

Da li se u ranoj trudnoci smiju raditi neke vjezbe za ledja? Ja imam bas problema sa donjim dijelom ledja.

Mozda je bolje sacekaj uz i pitaj doktora je li sve uredu i smijes li raditi vjezbe. Sto je Sigurno Sigurno je.

Ma da i hocu

• Amna35
    16. Srpanj 2020. 11:33

Evo i moje druge bete 1450 na 14dnt a 12dnt je bila 644, dobro se uduplala i odmah mi je radila UVZ, sve se fino vidi, kaze da je moguce da se poduplalo ili je bas napredno, odgovara 6toj sedmici iako je 5+5. Bas sam presretna, ljubim ovu sliku UVZa 🙈😊😊

• Amna35
    16. Srpanj 2020. 11:35

Da i rekla mi je da u utorak dodjem na jos jedan UVZ, da mozda vidimo i otkucaje 🙃🙃🙃😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.