Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sarita1983
    17. Srpanj 2020. 14:56

Tina986

Amna35

Mene vec nekoliko dana takva slabost uhvati da moram odmah leci, isto da mi odjednom sva snaga nestane iz cijeloga tijela, samo sto ne pocnem drhtati. Da li se jos nekoj od vas to dogadja?

Meni se dogodi da se osjecam iscrpljeno i uspuhano. I onda isto moram leci. Vjerojatno je to normalno.😕

I meni. Ja sam to pripisivala anemiji, al izgleda da nije samp to.

• Tina986
    17. Srpanj 2020. 15:09

sarita1983

Tina986

Amna35

Mene vec nekoliko dana takva slabost uhvati da moram odmah leci, isto da mi odjednom sva snaga nestane iz cijeloga tijela, samo sto ne pocnem drhtati. Da li se jos nekoj od vas to dogadja?

Meni se dogodi da se osjecam iscrpljeno i uspuhano. I onda isto moram leci. Vjerojatno je to normalno.😕

I meni. Ja sam to pripisivala anemiji, al izgleda da nije samp to.

Mozda je i od terapije koju koristim. Jer su sve ovo imam i visok tsh i pijem tablete. Kao i prolaktin koji mi je duplo visi i za to pijem tablete.😕

Bubica1
    17. Srpanj 2020. 16:45

Cure drage, evo meni nije dalo mira i ja otišla i danas još vaditi betu 😆 Danas, na 21dnt mi je 7.278 ❤️ Sad ću lakše izdržati do utorka, do ultrazvuka 😄 Čitala sam da kad je beta veća od 6.000 da se može već čuti srčeko, jel' to istina? Ne mogu dočekati utorak, baš sam uzbuđena ☺️❤️ Svim čekalicama želim svu sreću i da ugledate svoje plusiće i visoke bete! 🙏😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• malasreća
    17. Srpanj 2020. 19:02

Bubica1

Cure drage, evo meni nije dalo mira i ja otišla i danas još vaditi betu 😆 Danas, na 21dnt mi je 7.278 ❤️ Sad ću lakše izdržati do utorka, do ultrazvuka 😄 Čitala sam da kad je beta veća od 6.000 da se može već čuti srčeko, jel' to istina? Ne mogu dočekati utorak, baš sam uzbuđena ☺️❤️ Svim čekalicama želim svu sreću i da ugledate svoje plusiće i visoke bete! 🙏😊

Jao Bubica čestitam. 🤗
    Nadam se da ćeš na ultrazvuku čuti kucanje. ❤️

• julija2020
    18. Srpanj 2020. 08:34

Hej, cure. 
    Meni su se svi fizicki simptomi trudnoce (osim sto me ne vuce jesti slatko) nekako povukli pa sam se malo prestrasila i za svaki slucaj jucer jos jednom provjerila betu (15dpo je bila 1738, a 19dpo 5690, sto me malo smirilo). 
    Drzite se + pozitivne vibre i bete svima! 

• Amna35
    18. Srpanj 2020. 11:26

Ja na hitnoj, krvarim i bolovi 😪😪😪😪

• NATALIE0407
    18. Srpanj 2020. 12:08

Amna35

A joj draga bas mi je zao.  Mozda je neka cista probaj gledat pozitivno. 

• Principessa_1709
    18. Srpanj 2020. 12:25

Amna35

Zao mi je Amna. Javi sto je bilo. Nadam se da je nesto sto ce se odmah rijesiti. Drz se!

• Principessa_1709
    18. Srpanj 2020. 12:27

Cure, jedno ovako malo tesko tesko pitanje. Jeste li, neke od vas, imale u planu raditi nifty ili harmony test?
    Meni je ginekolog rekao da zbog dobi i cinjenice da je u mom slucaju bila rijec o ICSI postupku, trebam napraviti nifty. Sad me frka kakve veze ICSI s tim ima. Ima li od vas koja kakva saznanja u vezi toga? 

JECIKA
    18. Srpanj 2020. 13:07

Principessa_1709

Cure, jedno ovako malo tesko tesko pitanje. Jeste li, neke od vas, imale u planu raditi nifty ili harmony test?
    Meni je ginekolog rekao da zbog dobi i cinjenice da je u mom slucaju bila rijec o ICSI postupku, trebam napraviti nifty. Sad me frka kakve veze ICSI s tim ima. Ima li od vas koja kakva saznanja u vezi toga?

Ja sam radila. To je bio predlog mog MPO ginekologa. Imala sam ICSI. Svakako uradi. Ja sam '92 godiste - sa te strane nije bilo potrebe ali cim je dr pomenuo - nisam htjela ista prepustiti slucaju. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.