Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    02. Travanj 2020. 11:39

*Women_name*

Hvala cure 💓💓 nek vam bebice doodu zdrave za 9 mj 😘😘

Hvala draga i ja  vama zelim da ubrzo mozete pocet no i postupak i da Bude uspjesan da i vi docekate svoje bebice Bog da. 😘

• *Women_name*
    02. Travanj 2020. 12:40

NATALIE0407

*Women_name*

Hvala cure 💓💓 nek vam bebice doodu zdrave za 9 mj 😘😘

Hvala draga i ja vama zelim da ubrzo mozete pocet no i postupak i da Bude uspjesan da i vi docekate svoje bebice Bog da. 😘

Hvalaa 💓💓

3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔

• Leptirica 90🦋
    02. Travanj 2020. 15:02

Cure dali netko zna da li se sve naruđžbe otkazuju u petrovoj do dalnjeg  zbog  corone pozav hvala

Azospermia

• *Women_name*
    02. Travanj 2020. 17:25

analukačević

Cure dali netko zna da li se sve naruđžbe otkazuju u petrovoj do dalnjeg zbog corone pozav hvala

Zbog korone je ministarstvo zabranio svim privatnim i javnim ustanovama da provode MPO postupke do daljnjeg

• NATALIE0407
    06. Travanj 2020. 18:12

Drage moje jeste li mi bolje je li se rijesilo sve samo od sebe bez dodatni komplikacija? 

• Leptirica 90🦋
    07. Travanj 2020. 10:05

Ćao curke ima pitanje za vas ako mi može netko reći ako ima tu informaciju koje iz zg.ja nisam  iz zg.već iz slavonije i jako se brinem da ću moći dalje u postupak kad prođe virus.ali nije to sve.već me jako brine potres u petrovoj da li je jako nasradala humana reprodukcija gdje se ide na umjetnu i kod doktora u abulantu.a ja naručena za 2 tjedna.znam da neću moć zbog virusa.a da mi vi bar ako znate  da li je jako nasrado taj odjel ili nije još dok se popravi ko zna kaćemo moć dalje pozz hvala☹☹

Azospermia

• *Women_name*
    07. Travanj 2020. 15:54

NATALIE0407

Drage moje jeste li mi bolje je li se rijesilo sve samo od sebe bez dodatni komplikacija?

Draga moja ja sam super, prestala sam krvarit. I psihički sam došla sebi, sve je ok hvala Bogu. Jesi ti dobro? Sve ok? Čuvaj se 😘

• NATALIE0407
    07. Travanj 2020. 22:10

*Women_name*

NATALIE0407

Draga moja ja sam super, prestala sam krvarit. I psihički sam došla sebi, sve je ok hvala Bogu. Jesi ti dobro? Sve ok? Čuvaj se 😘

Drago mi je da je sve uredu i da si ti psihicki bolje to je najvaznije. Ja sam dobro Bogu hvala sad za sad je sve uredu malo me mucnine muce Ali  nije strasno.  U iducu srijedu imam kontrolu i ultrazvuk pa Cu znati vise kako bebica napreduje i je li sve uredu.  Cuvaj se i ti i sve ti najbolje zelim.😘😘

• *Women_name*
    07. Travanj 2020. 23:19

To su slatke muke, bit će sve ok s bebicom sigurno. Brzo će i taj ultrazvuk pa ćeš moć bit mirna i uživati u trudnoći 💞

mimibey
    09. Travanj 2020. 12:47

Pozdrav svima 🤗 želim svim čekalicama bete da je dočekaju, one koje su već imale sreće da ih ta sreća prati do kraja 🙏🙏💓 Ja sam svoju betu dočekala i 12dnt3dt iznosi 547.6 🙈

Velika ste mi bili podrška i imala sam potrebu da podelim sa vama tu vest. Forum sam isčitala ne znam ni samo koliko puta. 
    I isto tako znam, da moja borba i dalje traje, neizvesnost i isčekivanje.. 🙏🙏🙏
    Ovo nam je drugi stimulisani postupak ivf..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.