Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    13. Svibanj 2020. 21:35

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Zdravo cureprvi put se javljam…cestitam svima koji su uspeli u ovim stvarima…i zelim puno srece koji su na putu tome🙂da ostvare svoje zelje🙂Meni je 9d od embrijotrasfera …u petak trebam vadit nalaze 🙏inace sam radila u münchenu ifv

Hvala na cestitkama i dobrodosla u klub 🤗. Zelim ti da nalazi budu pozitivni drzim 👍👍👍. Javi nam rezultate. Ja sam radila u Becu i hvala Bogu uspjelo je. Sada SMO 10t+4. StA ti koristis od medikamenata.

Cao cure🙂ja sam koristila menopur i brevactid,sada koristim samo utrogestan 3×1 ,,i folio 02.05 je bio Embrijotransfer ..kicma me bolela u dno dva tri dana i sada osecam vibriranje ispod pupka …ne bas cesto🤷‍♀️ali moze biti od hormona neznam🤷‍♀️

Kod mene je Bio Kryo Transfer i ja koristim Estrofem 2×1, dufaston3×+ i progedex inekcije. A ja sam na pocetku imala rozi iscjedak i rekli su mi da je to normalno. Iako me je to izludivalo i stalno sam bila nervozna zbog toga Ali sve je bilo uredu Bogu hvala i trudnoca dalje napreduje. Ja sam bila umorna i puno mi je se spavalo. A posto SMO pune hormona onda Bas i nemozemo nesto posebno primjetit.

Hvala bogu kad je sve u redu🥰😍i ja sam umorna bas mi se nista neradi…samo bi lezala..ja nisam imala iscjesak…al grceve jesam mislim 6 dan i 7,,al opet neznam sacekacu do petka🤷‍♀️laku noc cure😍

Odmaraj koliko ti je potrebno.  Jos malo i znat ces rezultat.  Drzim fige da sve Bude u redu i da test Bude pozitivan.  Jesi radila kuci Test ikako.

• NoelHamza
    13. Svibanj 2020. 23:38

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Zdravo cureprvi put se javljam…cestitam svima koji su uspeli u ovim stvarima…i zelim puno srece koji su na putu tome🙂da ostvare svoje zelje🙂Meni je 9d od embrijotrasfera …u petak trebam vadit nalaze 🙏inace sam radila u münchenu ifv

Hvala na cestitkama i dobrodosla u klub 🤗. Zelim ti da nalazi budu pozitivni drzim 👍👍👍. Javi nam rezultate. Ja sam radila u Becu i hvala Bogu uspjelo je. Sada SMO 10t+4. StA ti koristis od medikamenata.

Cao cure🙂ja sam koristila menopur i brevactid,sada koristim samo utrogestan 3×1 ,,i folio 02.05 je bio Embrijotransfer ..kicma me bolela u dno dva tri dana i sada osecam vibriranje ispod pupka …ne bas cesto🤷‍♀️ali moze biti od hormona neznam🤷‍♀️

Kod mene je Bio Kryo Transfer i ja koristim Estrofem 2×1, dufaston3×+ i progedex inekcije. A ja sam na pocetku imala rozi iscjedak i rekli su mi da je to normalno. Iako me je to izludivalo i stalno sam bila nervozna zbog toga Ali sve je bilo uredu Bogu hvala i trudnoca dalje napreduje. Ja sam bila umorna i puno mi je se spavalo. A posto SMO pune hormona onda Bas i nemozemo nesto posebno primjetit.

Hvala bogu kad je sve u redu🥰😍i ja sam umorna bas mi se nista neradi…samo bi lezala..ja nisam imala iscjesak…al grceve jesam mislim 6 dan i 7,,al opet neznam sacekacu do petka🤷‍♀️laku noc cure😍

Odmaraj koliko ti je potrebno. Jos malo i znat ces rezultat. Drzim fige da sve Bude u redu i da test Bude pozitivan. Jesi radila kuci Test ikako.

Nisam nikako radila test...sacekacu petak 🤷‍♀️pa sta Bog da...bas sam napeta...skroz slabo spavam...

• NATALIE0407
    14. Svibanj 2020. 14:27

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Odmaraj koliko ti je potrebno. Jos malo i znat ces rezultat. Drzim fige da sve Bude u redu i da test Bude pozitivan. Jesi radila kuci Test ikako.

Nisam nikako radila test…sacekacu petak 🤷‍♀️pa sta Bog da…bas sam napeta…skroz slabo spavam…

Ja s prvim djetetom nisam radila test do dana dok mi Doktor nije rekao kad da uradim,  a sad s drugim djetetom sam uradila ranije jer nisam mogla izdrzat i bila sam vise nervozna  nego s prvim  kad ga nisam radila. Jos malo i znat ces  odmaraj.  Drzim fige da sve Bude u redu.  Javi kako je proslo.

• NoelHamza
    15. Svibanj 2020. 15:31

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Nisam nikako radila test…sacekacu petak 🤷‍♀️pa sta Bog da…bas sam napeta…skroz slabo spavam…

Ja s prvim djetetom nisam radila test do dana dok mi Doktor nije rekao kad da uradim, a sad s drugim djetetom sam uradila ranije jer nisam mogla izdrzat i bila sam vise nervozna nego s prvim kad ga nisam radila. Jos malo i znat ces odmaraj. Drzim fige da sve Bude u redu. Javi kako je proslo.

Cao Dame moje🙂samo da vam javim test je pozitivan zadovoljavajuci...u petak idemo na ultrazvuk...ali doktor je zadovoljan sa Betom 🙏🤲😍

• Leptirica 90🦋
    15. Svibanj 2020. 15:37

Super čestitam ti od❤jer ti to uspjelo od prve u koju bolnicu  si išla  kolika ti je bila beta pitam da znam koji broj bete mora biti da je trudnoća.

Azospermia

• NATALIE0407
    15. Svibanj 2020. 16:14

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Ja s prvim djetetom nisam radila test do dana dok mi Doktor nije rekao kad da uradim, a sad s drugim djetetom sam uradila ranije jer nisam mogla izdrzat i bila sam vise nervozna nego s prvim kad ga nisam radila. Jos malo i znat ces odmaraj. Drzim fige da sve Bude u redu. Javi kako je proslo.

Cao Dame moje🙂samo da vam javim test je pozitivan zadovoljavajuci…u petak idemo na ultrazvuk…ali doktor je zadovoljan sa Betom 🙏🤲😍

Super cestitam nek je sa srecom i da sve Bude uredu.  Kad su doktori zadovoljni znaci da je uredu.🤗🤗

• NoelHamza
    15. Svibanj 2020. 21:42

analukačević

Super čestitam ti od❤jer ti to uspjelo od prve u koju bolnicu si išla kolika ti je bila beta pitam da znam koji broj bete mora biti da je trudnoća.

Draga moja🙂meni je prvi put u ovoj klinici u Münchenu...to je na Pasingu Kinderwunsches Zentrum...a inace ovo mi je 4 put ivf..Radila sam isto ovde na drugoj klinici i uspwsna mi je bila drugi put isto ivf.i sina sam rodila🙂Ali na toj klinici doktor mi je umro a ja nisam htela kod njih drugih..svi su dobri al ne ko on ...sada Betu mi nisu dali jer mene su nazvali sa klinike i rekli da je sve u najboljem redu i da odem na ultrazvuk u sledeci petak i onda mogu pogledat Papire🙂i sve cu ti draga reci...od simptoma nesto posebno nisam imala...osim sto sam zadnjih dana gladna vise puta😄nisam imala iscjedak ...i ledja su me bolela nisko ...grudi malo napuhnute ...i nista drugo 😊

• Leptirica 90🦋
    15. Svibanj 2020. 22:35

Najljepša ti hvala na informaci ja idem u petrovu u zagreb ali prvi puta mi nije uspjelo sad ću drugi puta ić ali mislim samo na transfer pošto imam zamrznuti.a tebi želim svu sreću sretno od❤🤗ti želim da ti uspije nadam se da će meni ovaj put uspjeti laku noć😁

Azospermia

• NATALIE0407
    22. Svibanj 2020. 16:20

analukačević

Najljepša ti hvala na informaci ja idem u petrovu u zagreb ali prvi puta mi nije uspjelo sad ću drugi puta ić ali mislim samo na transfer pošto imam zamrznuti.a tebi želim svu sreću sretno od❤🤗ti želim da ti uspije nadam se da će meni ovaj put uspjeti laku noć😁

Ja sam u oba pokusaja Isla sa zamrznutim Embryo i uspjelo je Bogu hvala.  Iako mi je Kryo transfer laksi nego cijeli postupak.  Sretno i sto prije da krenes u postupak. 

• Medic29
    22. Svibanj 2020. 17:52

Pozdrav svim trudnicama i onima koje se trude to postati.
    Mene nije bilo jako dugo ovdje,ali znam da mi je uvjek bilo lakse kad sam citala vase postove. Ukratko o meni..
    29god.
    2017 prva vanmatericna lijevi jajovod,plod uklonjen laparaskopski u 6 tjednu,nisu radene nikakve pretrage jel kao moze se desiti svakome.👿
    2019 druga Vanmatericna desni jajovod,plod uklonjen lap.u 6 tjednu,sok i trebalo je vremena da se oporavim.
    3 mjeseca kasnije dijagnosticka operacija laparaskopski,snimanje maternice,jajovda,jajnika i trbusne supljine.
    Dijagnoza oba jajovoda ostecena,ljevi prohodan,desni zacepljen skroz.Razlog nepoznat🤧Sve ostalo u savrsenom redu i kod mene i kod muza. 
    Preostaje jedino potpomognuta. Nista idemo dalje.
    Prvi stimulirani 16 jajnih stanica,4 oplodene,2 smrznute,vracene 2 blastociste 5. dan nakon punkcije jajnika,rezultat 0😪
    Drugi postupak sa dva smrznuta,rezultat 0.
    Trenutno smo u trecem stimuliranom postupku,13 Jajnih stanica,samo jedna oplodena,vracena 1 blastocista prije 2 dana.  
    Nadamo se da ce ovaj put bit uspjeha. Vama koje ste ostale trudne zelim od srca uspjesnu trudnocu,a nama koje se trudimo i dalje da imamo puno snage,i mi cemo kad tad uspjeti,jel ulozeno je puno truda,zivaca,suza,razocaranosti da bi se odustalo,❤isplatit ce se znam.

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.