Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 90🦋
    11. Svibanj 2020. 20:21

Ćao cure da li mi mozete reć dali se netko od vas naručivao u petrovu bolnicu na humanu reprodukciju melom.ja sam jutros poslala uputnicu melom da me naruče jer  u travnju nisam mogla zbog virusa.ali  nisam dobila odg.ni termin.aprije kad pošaljem dobijem isti dan twrmin pozz unapred hvala.

Azospermia

• Leptirica 90🦋
    11. Svibanj 2020. 20:25

analukačević

Ćao cure da li mi mozete reć dali se netko od vas naručivao u petrovu bolnicu na humanu reprodukciju melom.ja sam jutros poslala uputnicu melom da me naruče jer u travnju nisam mogla zbog virusa.ali nisam dobila odg.ni termin.a prije kad pošaljem dobijem isti dan termin pozz unapred hvala.

Azospermia

• NATALIE0407
    11. Svibanj 2020. 22:07

NoelHamza

Zdravo cureprvi put se javljam…cestitam svima koji su uspeli u ovim stvarima…i zelim puno srece koji su na putu tome🙂da ostvare svoje zelje🙂Meni je 9d od embrijotrasfera …u petak trebam vadit nalaze 🙏inace sam radila u münchenu ifv

Hvala na cestitkama i dobrodosla u klub 🤗. Zelim ti da nalazi budu pozitivni drzim 👍👍👍. Javi nam rezultate.  Ja sam radila u Becu i hvala Bogu uspjelo je.  Sada SMO 10t+4. StA ti koristis od medikamenata. 👋

• Leptirica 90🦋
    12. Svibanj 2020. 15:55

Da li mi netko može samo reći kad se dođe kući sa transfera da li se mora strogo mirovati i koliko dugo hvala unaprijed 😊sretno svima vama koji idete na to

Azospermia

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2020. 16:54

analukačević

Da li mi netko može samo reći kad se dođe kući sa transfera da li se mora strogo mirovati i koliko dugo hvala unaprijed 😊sretno svima vama koji idete na to

Jesi saznala kad mozes krenuti u postupak.  Ja sam izbjegavala nosit teze stvari i vise sam odmarala jer sam se osjecala bas umorno i tijelo mi je trazilo odmor.  Onako kako se osjecas tako se i ponasaj.  Sto opustenije koliko je moguce Iako znam da je to vrlo tesko.  Sretno...

• Leptirica 90🦋
    12. Svibanj 2020. 17:40

Hvala.dobila sam termin kod mog dr.vrčića 9.6 2020 više ću mirovati već prošli put.jer tebi uspjelo prvi put

Azospermia

• NoelHamza
    12. Svibanj 2020. 22:57

NATALIE0407

NoelHamza

Zdravo cureprvi put se javljam…cestitam svima koji su uspeli u ovim stvarima…i zelim puno srece koji su na putu tome🙂da ostvare svoje zelje🙂Meni je 9d od embrijotrasfera …u petak trebam vadit nalaze 🙏inace sam radila u münchenu ifv

Hvala na cestitkama i dobrodosla u klub 🤗. Zelim ti da nalazi budu pozitivni drzim 👍👍👍. Javi nam rezultate. Ja sam radila u Becu i hvala Bogu uspjelo je. Sada SMO 10t+4. StA ti koristis od medikamenata. 

Cao cure🙂ja sam koristila menopur i brevactid,sada  koristim samo utrogestan 3×1 ,,i folio 02.05 je bio Embrijotransfer ..kicma me bolela u dno dva tri dana i sada osecam vibriranje ispod pupka ...ne bas cesto🤷‍♀️ali moze biti od hormona neznam🤷‍♀️

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2020. 23:10

analukačević

Hvala.dobila sam termin kod mog dr.vrčića 9.6 2020 više ću mirovati već prošli put.jer tebi uspjelo prvi put

Super sad si mirnija kad znas kad kreces opet u postupak.  Ja sam imala srece i Bozijeg blagoslova da je i prvi put uspjelo od prve i sad kad sam drugi put u postupku uspjelo je od prve Bogu hvala. Uzdam se u Boga da ce i dalje sve biti uredu.  Drzim ti fige da sve Bude uredu i da test Bude pozitivan. 

• NATALIE0407
    12. Svibanj 2020. 23:15

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Hvala na cestitkama i dobrodosla u klub 🤗. Zelim ti da nalazi budu pozitivni drzim 👍👍👍. Javi nam rezultate. Ja sam radila u Becu i hvala Bogu uspjelo je. Sada SMO 10t+4. StA ti koristis od medikamenata.

Cao cure🙂ja sam koristila menopur i brevactid,sada koristim samo utrogestan 3×1 ,,i folio 02.05 je bio Embrijotransfer ..kicma me bolela u dno dva tri dana i sada osecam vibriranje ispod pupka …ne bas cesto🤷‍♀️ali moze biti od hormona neznam🤷‍♀️

Kod mene je Bio Kryo Transfer i ja koristim Estrofem 2×1, dufaston3×+ i progedex inekcije. A ja sam na pocetku imala rozi iscjedak i rekli su mi da je to normalno. Iako me je to izludivalo i stalno sam bila nervozna zbog toga Ali sve je bilo uredu Bogu hvala i trudnoca dalje napreduje. Ja sam bila umorna i puno mi je se spavalo. A posto SMO pune hormona onda Bas i nemozemo nesto posebno primjetit. 

• NoelHamza
    12. Svibanj 2020. 23:34

NATALIE0407

NoelHamza

NATALIE0407

NoelHamza

Cao cure🙂ja sam koristila menopur i brevactid,sada koristim samo utrogestan 3×1 ,,i folio 02.05 je bio Embrijotransfer ..kicma me bolela u dno dva tri dana i sada osecam vibriranje ispod pupka …ne bas cesto🤷‍♀️ali moze biti od hormona neznam🤷‍♀️

Kod mene je Bio Kryo Transfer i ja koristim Estrofem 2×1, dufaston3×+ i progedex inekcije. A ja sam na pocetku imala rozi iscjedak i rekli su mi da je to normalno. Iako me je to izludivalo i stalno sam bila nervozna zbog toga Ali sve je bilo uredu Bogu hvala i trudnoca dalje napreduje. Ja sam bila umorna i puno mi je se spavalo. A posto SMO pune hormona onda Bas i nemozemo nesto posebno primjetit.

Hvala bogu kad je sve u redu🥰😍i ja sam umorna bas mi se nista neradi...samo bi lezala..ja nisam imala iscjesak...al grceve jesam mislim 6 dan i 7,,al opet neznam sacekacu do petka🤷‍♀️laku noc cure😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.