nina92 nisu vam valjda u bolnici rekli da je sperma ostecena od cigara???
Sta je to cudno? Morao je skroz jedno vrijeme prestat pusit.
Pa cudno je, naravno da cigarete stete svemu pa tako i spermicima, ali to nikako ne moze biti uzrok. Moj muz ne pusi i nikad nije pusio, pa ima dijagnozu teske muske neplodnosti isto tako u familiji imam okorjele pusace i bez ikakvih problema su dobili dicu. Ja sam pusac bila pa sam isto bez problema dobila 21 JS na punkciji, mrzim inace kad za sve sta nije u redu krive cigarete.
To ce svi uvijek reci zavisi kakav je ciji organizam i kako na koga djeluje. I ja imam poznanike koji su morali skroz prestat konzumirat cigarete da bi imali sanse za potomstvo. I upravo kad su prestali sa cigaretama stanje se popravilo.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
nina92 nisu vam valjda u bolnici rekli da je sperma ostecena od cigara???
Sta je to cudno? Morao je skroz jedno vrijeme prestat pusit.
Pa cudno je, naravno da cigarete stete svemu pa tako i spermicima, ali to nikako ne moze biti uzrok. Moj muz ne pusi i nikad nije pusio, pa ima dijagnozu teske muske neplodnosti isto tako u familiji imam okorjele pusace i bez ikakvih problema su dobili dicu. Ja sam pusac bila pa sam isto bez problema dobila 21 JS na punkciji, mrzim inace kad za sve sta nije u redu krive cigarete.
To ce svi uvijek reci zavisi kakav je ciji organizam i kako na koga djeluje. I ja imam poznanike koji su morali skroz prestat konzumirat cigarete da bi imali sanse za potomstvo. I upravo kad su prestali sa cigaretama stanje se popravilo.
Istina ima raznih iskustava, al ja sam se prije jezila kad bi mi rekli to ti je zbog cigara. A moja najbolja prijateljica 2 puta bila u postupku podpomognute oplodnje, dobila dvoje dice pusila i za vrijeme postupka i citavu trudnocu, Bogu hvala oba ziva i zdrava!
Al ja se isto ne usudim sad pusit, srah me i nedaj boze da nesto krene po zlu uvik bi sebe krivila
Cure javljam vam da sam ipak prokvarila, izgleda da me moj instiktivni predosjecaj opet nije prevario. Čekam da odem na ultrazvuk, i vađenje bete da vidimo jeli sve otišlo. Nadam se da će otići menstruacijom, pošto je mala trudnoća.
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
Cure javljam vam da sam ipak prokvarila, izgleda da me moj instiktivni predosjecaj opet nije prevario. Čekam da odem na ultrazvuk, i vađenje bete da vidimo jeli sve otišlo. Nadam se da će otići menstruacijom, pošto je mala trudnoća.
A joj, tako mi je zao! Jel bas puno krvaris? Kad ides vaditi betu?
Ja opet imam rozi iscjedak izludit Cu sutra do pregleda.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
A joj Bas mi je zao. Nije lako Ali nemoj odustajat.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Nemogu drugacije komentirat. Nece nikako ulovit kometar. Mom muzu je tocno po simtomima njegove sperme utvrdeno da je od cigareta. Strasno puno je pusio, i njegov organizam je takav. Ima dovoljan broj svega ali su osteceni sada je situacija puno bolja. Hvala Bogu
Nemogu drugacije komentirat. Nece nikako ulovit kometar. Mom muzu je tocno po simtomima njegove sperme utvrdeno da je od cigareta. Strasno puno je pusio, i njegov organizam je takav. Ima dovoljan broj svega ali su osteceni sada je situacija puno bolja. Hvala Bogu
A to svaki uzme Sebi kako mu odgovara. Glavno da je situacija puno bolja. Ja imam prijateljicu koja je trudna i konzunira cigarete kaze nesmeta to plodu a da se nesto Desi nedaj Boze sama bi sebe krivila.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2015 odmor
7 blastocise ❄️
2 mjeseca pauze
2025 3mj 3 kryo
Prvo mi je krenulo s smeđim iscjedkom. Pa rozim krvarenjem onak spotting om i onda mi je danas oko podne krenula svježa krv, nije obilno. Ali dosta bolno, oštra probadajuca bol. Premala je trudnoća da bi se vidjelo na ultrazvuku jeli šta ostalo kaže doktor da najgore kaj sad mogu napravit je hodat po bolnicama. Preporuča da budem doma i ležim i pijem utrogestane. Ako slučajno krene krvarenje u vidu jačeg od menstruacije, pravac na hitnu. Iako on vjeruje da preko 90 posto trudnoća u 5 tjednu prođe menstruacijom.
3.mj.2020- 1.IVF (prirodni ciklus) - beta pozitivna, spontani 😔
Prvo mi je krenulo s smeđim iscjedkom. Pa rozim krvarenjem onak spotting om i onda mi je danas oko podne krenula svježa krv, nije obilno. Ali dosta bolno, oštra probadajuca bol. Premala je trudnoća da bi se vidjelo na ultrazvuku jeli šta ostalo kaže doktor da najgore kaj sad mogu napravit je hodat po bolnicama. Preporuča da budem doma i ležim i pijem utrogestane. Ako slučajno krene krvarenje u vidu jačeg od menstruacije, pravac na hitnu. Iako on vjeruje da preko 90 posto trudnoća u 5 tjednu prođe menstruacijom.
Iskreno se nadama da tebe to nece docekati i da ce to krvarenje proci, strogo miruj bez dizanja iz kreveta 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji