Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimibey
    21. Lipanj 2023. 21:24

Amani

mimibey

Beta 334 🙏🏼🥳🥳
    Čekam petak, da vidim da li će se duplirati 🙏🏼🙏🏼

Waaau super čestitam ti od ❤️ bas mi je drago, javljaj se u petak😇😇

Hvala ❤️❤️❤️ Javljam se obavezno 🙏🏼

• Amani
    22. Lipanj 2023. 19:03

Zdravo zene, kako ste? 

mimibey
    22. Lipanj 2023. 22:44

Ja sam dobro.. sutra ponavljam betu.. 🙏🏼
    Kako ste vi? Ima li simptoma nekih?

• Amani
    23. Lipanj 2023. 00:29

mimibey

Sretno sutra 😊a kod mene nema bas nikakvih simptoma, sutra cu da uradim kucni test..9-i mi je dan nakon transfera...
    znam ne bi trebalo ali..ne mogu da cekam...

• Amani
    23. Lipanj 2023. 08:32

nista...negativno😔

mimibey
    23. Lipanj 2023. 12:54

Žao mi je Amani 😔😔 Znam kako je..
    Gledaj odmah šta dalje, i u nove pobede.. 🙏🏼🙏🏼

SARA0510
    23. Lipanj 2023. 13:03

mimibey jesi ponovila betu? Koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan test? I da li još krvariš?
    Meni je dana 8 dnt. Na papiru lagano lagano roskasto. Na gaćicama ništa. Misla sam napraviti danas i sutra ujutro test. Ako je negativan prekinuti terapiju. 

04/2022 Prirodni postupak - pukao folikul - inseminacija
    05/2022 Prirodni postupak - 1 jajna stanica - neoplođena
    09/2022 Stimulirani postupak - 4 jajne stanice - 1 oplođena - neuspiješan transfer
    03/2022 Inseminacija - pukao folikul - tempirani odnosi
    04/2023 Inseminacija
    06/2023 Stimulirani postupak - 6 oocita, 5 oplođenih, 4 došle do stadija blastociste, 1 vraćena, 3 zamrznute
    8/2023 Fet

• NATALIE0407
    23. Lipanj 2023. 16:39

Amani

mimibey

Sretno sutra 😊a kod mene nema bas nikakvih simptoma, sutra cu da uradim kucni test..9-i mi je dan nakon transfera…
    znam ne bi trebalo ali..ne mogu da cekam…

Jos imas vremena nemoj sve gledat crni. Ja nisam imala nikakvi simptoma nakon Transfer i rodilo se moje prvo cudo. Znam da je tesko Ali sacekaj do bete i Dana kad trebas radit Test.

• NATALIE0407
    23. Lipanj 2023. 16:42

SARA0510

mimibey jesi ponovila betu? Koji dan nakon transfera ti je bio pozitivan test? I da li još krvariš?
    Meni je dana 8 dnt. Na papiru lagano lagano roskasto. Na gaćicama ništa. Misla sam napraviti danas i sutra ujutro test. Ako je negativan prekinuti terapiju.

Strpi se Jos Malo to roskasto je normalno Tako Su meni objasnili. Ili od implatacije ili Od pucanja zilica jer se maternica Razvlaci. Sretno

mimibey
    23. Lipanj 2023. 16:49

SARA0510

Saro, koliko stare i koji dan su ti vratili embrione? Ja sam uradila 8dnt test jer sam bas pocela roskasto krvariti.. pa sam htela da vidim na cemu sam. Iskreno malo sam bila zbunjena jer je moj simptom glavni bio bolne grudi drugacije nego inace kad je pms, to sam imala i u prvoj trudnoci pa sam mogla oporediti. Grudi su me bolele nisu prestale, a pocela sam malo krvariti i zato sam uradila test.
    Test je odmah bio pozitivan. Betu sam uradila 9dnt, i danas.. Cekam jos uvek nalaz, posle 17h bude..
    Prestala sam da krvarim odmah to vece, tj smanjivalo se. Onda je juce ceo dan bilo braonkasto tek tek i danas skoro nista. Ali naravno cekam sad rezultat da vidim sta se desava..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.