Pozdrav svima! Dugo se nisam javljala niti mijenjala potpis, dosta mi je zivota lagano. U zadnjih godinu dana 2 punkcije, 4 transfera i nista. Nista! U 11/22 sam imala biokemijsku ali toliko slabu da je beta bila 32. Sada 14.2. sam bila na FETu (1x rBc i 1x cc). Danas je 8dp5dt i test je jos uvijek negativan. Luda sam 200%. Gledam po internetu i zenama je blijeda crta vec 5.dan. i sutra cu napraviti test ali nemam nekako nadu posto sad nije nikakva crta a kamoli da je blijeda. Sto ciniti dalje? Na koje pretrage da idem? Sve je ok, kazu neobjasnjena neplodnost. Sve je uvijek super a bebaci se ne primaju.
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Pozdrav svima! Dugo se nisam javljala niti mijenjala potpis, dosta mi je zivota lagano. U zadnjih godinu dana 2 punkcije, 4 transfera i nista. Nista! U 11/22 sam imala biokemijsku ali toliko slabu da je beta bila 32. Sada 14.2. sam bila na FETu (1x rBc i 1x cc). Danas je 8dp5dt i test je jos uvijek negativan. Luda sam 200%. Gledam po internetu i zenama je blijeda crta vec 5.dan. i sutra cu napraviti test ali nemam nekako nadu posto sad nije nikakva crta a kamoli da je blijeda. Sto ciniti dalje? Na koje pretrage da idem? Sve je ok, kazu neobjasnjena neplodnost. Sve je uvijek super a bebaci se ne primaju.
Nije svima. Jos je Rano. Zato i U bolnici kazu da neradimo Rano Test. Pokusaj se malo opustiti. SVE najbolje ti zelim.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Pozdrav KriSta87 jesi li ponavljala vise test?
8dnt5dn bi zaista trebao biti pozitivan, nadam se da vec sad jest. Ako nije ja ne bih cekala predugo na betu i trpa nepotrebno hormonima, pogotovo nakon par neuspjesnih transfera. Da li si radila obradu RIF-a, histeroskopiju, krv, kariograme? Koliki ti je vit D? Mozda je neki "glupi" razlog tipa upala u maternici, sto bi antibiotici rjesili...
Pozdrav cure, čitam vas već neko vrijeme, ali sam više na temi azoospermije bila. Evo konačno i ja došla do čekanja na betu, jučer mi je bio transfer 1 trodnevnog embrija (kaže biolog vrlo dobrog). Sve što smo dosad radili je privatno u poliklinici Cito u Splitu zbog muževe dijagnoze. Od subote sam na terapiji: Utrogestan vaginalno 3x2, Estrofem 3x1, Andol 1x1, Novalac (već 3 mjeseca), D vital ampule (2 tjedno). Jučer sam nakon transfera dobila i injekciju Brevactid i još jednu su mi dali za petak. Pijem i sok od cikle svaki dan, magnezij i probiotike, i Bromocorn 2x1 zbog hiperprolaktinemije. Odmaram iduća 2 tjedna, beta mi je 6.3.
Otkad sam počela stavljati Utrogestan imam neke blage grčeve tj osjećaj kao da ću dobiti menstruaciju, to je sve normalno? Tako mi je bilo i od Duphastona u prijašnjim ciklusima.
Kakve ste vi još simptome imale nakon trodnevnih ET?
Sretno svima s čekanjem, betom i testovima ❤️❤️
Crvenkapica,i ja sam bila u Cito transfer 3-dnevnog embrija je bio 20.2.,danas znaci 4 dan.Isto azoospermija kod mm i tamo je radio i Mtesu.Imas li kakve simptome mene danas probada u cerviksu i desnom jajniku pa me malo panika hvata.Terapiju sam dobila Utrogestan 3x2,Andol 1x1 i Novalac1x1.Vitamin D sam pila u ampulama 3 dana prije transfera sada ga ne pijem jer mi dr nije prepisao.Jos jedna inekcija u ponedjeljak i to je to od terapije.Sretno s betom❤️❤️❤️❤️
Pozdrav cure, čitam vas već neko vrijeme, ali sam više na temi azoospermije bila. Evo konačno i ja došla do čekanja na betu, jučer mi je bio transfer 1 trodnevnog embrija (kaže biolog vrlo dobrog). Sve što smo dosad radili je privatno u poliklinici Cito u Splitu zbog muževe dijagnoze. Od subote sam na terapiji: Utrogestan vaginalno 3x2, Estrofem 3x1, Andol 1x1, Novalac (već 3 mjeseca), D vital ampule (2 tjedno). Jučer sam nakon transfera dobila i injekciju Brevactid i još jednu su mi dali za petak. Pijem i sok od cikle svaki dan, magnezij i probiotike, i Bromocorn 2x1 zbog hiperprolaktinemije. Odmaram iduća 2 tjedna, beta mi je 6.3.
Otkad sam počela stavljati Utrogestan imam neke blage grčeve tj osjećaj kao da ću dobiti menstruaciju, to je sve normalno? Tako mi je bilo i od Duphastona u prijašnjim ciklusima.
Kakve ste vi još simptome imale nakon trodnevnih ET?
Sretno svima s čekanjem, betom i testovima ❤️❤️
Crvenkapica,i ja sam bila u Cito transfer 3-dnevnog embrija je bio 20.2.,danas znaci 4 dan.Isto azoospermija kod mm i tamo je radio i Mtesu.Imas li kakve simptome mene danas probada u cerviksu i desnom jajniku pa me malo panika hvata.Terapiju sam dobila Utrogestan 3x2,Andol 1x1 i Novalac1x1.Vitamin D sam pila u ampulama 3 dana prije transfera sada ga ne pijem jer mi dr nije prepisao.Jos jedna inekcija u ponedjeljak i to je to od terapije.Sretno s betom❤️❤️❤️❤️
Heeej, kako se nismo srele hahah sa mnom je bila kratko jedna žena koja već ima curicu od 3ipo godine i došla je taj dan na fet. Očito si ti bila u drugoj sobi, ne mogu vjerovati 😂❤️
Imam istu terapiju kao ti osim što d vital ampule sad uzimam 2 puta tjedno. Koliki je tebi vitamin D? Jel ti to prvi ivf?
Ja sam danas primila još jedan booster i sad čekam do bete. Isto imam blage grčeve još od punkcije i svako malo me nešto probada, ali koliko sam skužila to može biti od Utrogestana. I jako sam bila pospana prva 2 dana nakon transfera. Jel tebi ostalo išta smrzlića iz postupka?
Mislim da su simptomi normalni dok god nije neko jako krvarenje ili baš jaka bol. Svaka žena ima svoje iskustvo. Meni je najgore što se čeka ta beta i ne možeš znati što se događa, jel pms ili trudnoća 🙁 jel tebi beta isto 6.3?
👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
👱🏻♂️34 - neopstruktivna azoospermia
📍 Zadar
1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
+5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
Veritas uredan - stiže dečko 💙
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej Crvenkapice 🙂,
Vitamin D mi je bio dosta nizak29.1.Popila sam kuru od 4 ampule i dr mi nije kasnije rekao da ga dalje pijem.Tebi je preporucio da nastaviš?Ostalo mi je jos 3 smrzlića,2 su unutra zbog moje dobi(39),stara sam haha i ovo mi je prvi Ivf.Betu nisam jos mjerila cekati cu do iduce nedjelje pa šta bude da bude,tako mi je nekako lakše.Danas sam dobro nista me ne probada.A pospanost od Utrogestana,prva 2dpt uzimala sam ga oralno i obaralo me skroz.
Meni je rekao da nastavim, tj krivo sam napisala, nije 2 tjedno nego 1 ampulu tjedno. Ali to je inače za održavanje vitamina D, a kako je meni inače nizak znao biti (zadnje 66 nakon 3 mjeseca što sam svaki dan pila solgar vitamin d za održavanje kao), a prije godinu dana isto tako kao tebi oko 20, ne znam točno. Tad sam isto dobila ampule 2 puta tjedno pa onda za održavanje još mjesec dana 1 put tjedno, pa onda sam malo pauzirala jer je bilo ljeto i onda sam uzela solgar. Ali eto najbolje na kraju te ampule ispadnu. Možda će ti reći da nastaviš kad ostaneš trudna (nadamo se sad 🤞🏻❤️)
Mene jutros jaaako bolilo, baš sam jake grčeve imala i prepala se, zvala sam sestru Luciju, ali je rekla da je to normalno od ovog boostera Brevactida tako da pripremi se ako ga primiš u ponedjeljak da te može možda grčiti opet. Rekla je da ne brinem, da je to sve normalno. I ja ću čekati do bete tako da skupa čekamo ❤️
Javljaj simptome ovdje i pitanja ako imaš slobodno piši 🥰
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Pozdrav ženice. nova sam ovdje, prvi postupak. sve pratim, citam, divne ste sve, jedna do druge
22.02 vracena jedna bc. i izluduje me ceekanje do bete koja je 7.03.
Od simptoma 3dnt bolovi kao menstrualni grcevi, svako malo kroz cijeli dan. 4 i 5dnt samo jednom blaga bol slicna grcevima, i to je to. Ja ne mogu ovo cekanje, mirovanje, ne radim jer radim fizicki pa sam na bolovanju, ali bas je tesko ovo. Svaki cas mjenjam misljenje, hormoni me pojeli.i takoc.. morala sam vam se malo izjadati, sorry.. puse svima
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav ženice.nova sam ovdje, prvi postupak. sve pratim, citam, divne ste sve, jedna do druge
22.02 vracena jedna bc. i izluduje me ceekanje do bete koja je 7.03.
Od simptoma 3dnt bolovi kao menstrualni grcevi, svako malo kroz cijeli dan. 4 i 5dnt samo jednom blaga bol slicna grcevima, i to je to. Ja ne mogu ovo cekanje, mirovanje, ne radim jer radim fizicki pa sam na bolovanju, ali bas je tesko ovo. Svaki cas mjenjam misljenje, hormoni me pojeli.i takoc.. morala sam vam se malo izjadati, sorry.. puse svima
Pozdrav, evo i ja čekam betu 6.3. 🤞🏻❤️
Ista stvar, ludim već, a ne mogu raditi test jer sam primila booster u petak i rekli su mi da zbog toga može biti lažno pozitivan test i želim čekati do bete, ali je to tako teeeeškoooo! 😤😏😂 I ja sam na bolovanju, jedan tren mi je super, onda plačem, onda sam luda, googlam simptome, pa opet se smirim i tako u krug 😂
Gledam serije, odmaram, dolaze mi prijateljice praviti društvo kad muž radi, ali svejedno je to kaos od misli i osjećaja. Tako da bez brige, nisi jedina 😊❤️
Jesi ti primila booster? Želiš li se testirati prije bete ili čekati?
📍 Zadar
22.07.2024. 👶🏻💙
Hej Crvenkapice🙂, oprosti na ne javljanju dosli mi gosti navikend pa me to okupiralo.Evo danas dobila inekciju Brevacida i nemam nikakve simptome.Hvala ti na savjetu za vitaminD sutra ga idem kupiti.Stalno nesto osluskujem ali ne osjecam nista za sada.Pokusavam ne puno razmisljati i misliti samo pozitivno.Kako si ti?Iduci ponedjeljak idem vaditi betu evo odbrojavam dane kaoi ti❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji