Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NPelica
    27. Veljača 2023. 19:22

Crvenkapica94

NPelica

Pozdrav ženice. nova sam ovdje, prvi postupak. sve pratim, citam, divne ste sve, jedna do druge 22.02 vracena jedna bc. i izluduje me ceekanje do bete koja je 7.03.
    Od simptoma 3dnt bolovi kao menstrualni grcevi, svako malo kroz cijeli dan. 4 i 5dnt samo jednom blaga bol slicna grcevima, i to je to. Ja ne mogu ovo cekanje, mirovanje, ne radim jer radim fizicki pa sam na bolovanju, ali bas je tesko ovo. Svaki cas mjenjam misljenje, hormoni me pojeli.i takoc.. morala sam vam se malo izjadati, sorry.. puse svima

Pozdrav, evo i ja čekam betu 6.3. 🤞🏻❤️
    Ista stvar, ludim već, a ne mogu raditi test jer sam primila booster u petak i rekli su mi da zbog toga može biti lažno pozitivan test i želim čekati do bete, ali je to tako teeeeškoooo! 😤😏😂 I ja sam na bolovanju, jedan tren mi je super, onda plačem, onda sam luda, googlam simptome, pa opet se smirim i tako u krug 😂
    Gledam serije, odmaram, dolaze mi prijateljice praviti društvo kad muž radi, ali svejedno je to kaos od misli i osjećaja. Tako da bez brige, nisi jedina 😊❤️
    Jesi ti primila booster? Želiš li se testirati prije bete ili čekati?

Joooj, pa sve istoo! Želim ti srecu, i da beta bude velika!  Niisam primila booster, neznam ni sto je to? Valjda nije potrebno ako mi nisu dali.. mislila sam cekati do bete, alii to je bas bas tesko, i razmisljam moozda pišnuti jedan za vikend  

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Crvenkapica94
    27. Veljača 2023. 20:34

NPelica

Crvenkapica94

NPelica

Pozdrav ženice. nova sam ovdje, prvi postupak. sve pratim, citam, divne ste sve, jedna do druge 22.02 vracena jedna bc. i izluduje me ceekanje do bete koja je 7.03.
    Od simptoma 3dnt bolovi kao menstrualni grcevi, svako malo kroz cijeli dan. 4 i 5dnt samo jednom blaga bol slicna grcevima, i to je to. Ja ne mogu ovo cekanje, mirovanje, ne radim jer radim fizicki pa sam na bolovanju, ali bas je tesko ovo. Svaki cas mjenjam misljenje, hormoni me pojeli.i takoc.. morala sam vam se malo izjadati, sorry.. puse svima

Pozdrav, evo i ja čekam betu 6.3. 🤞🏻❤️
    Ista stvar, ludim već, a ne mogu raditi test jer sam primila booster u petak i rekli su mi da zbog toga može biti lažno pozitivan test i želim čekati do bete, ali je to tako teeeeškoooo! 😤😏😂 I ja sam na bolovanju, jedan tren mi je super, onda plačem, onda sam luda, googlam simptome, pa opet se smirim i tako u krug 😂
    Gledam serije, odmaram, dolaze mi prijateljice praviti društvo kad muž radi, ali svejedno je to kaos od misli i osjećaja. Tako da bez brige, nisi jedina 😊❤️
    Jesi ti primila booster? Želiš li se testirati prije bete ili čekati?

Joooj, pa sve istoo! Želim ti srecu, i da beta bude velika!Niisam primila booster, neznam ni sto je to? Valjda nije potrebno ako mi nisu dali.. mislila sam cekati do bete, alii to je bas bas tesko, i razmisljam moozda pišnuti jedan za vikend

Booster je injekcija hcg (zove se Brevactid). Meni su objasnili da to pomaže kod implantacije. Ali ne daju svima, valjda ovisi o dijagnozi ili doktoru, ne znam. Ugl nije nužno tako da ne brini se. Ali zbog te injekcije u tijelu mi ostaje hcg 7 dana pa bar do petka bi trebala čekati. 
    I tebi i sebi i saima83 želim pozitivnu betu idući tjedan ❤️❤️❤️
    Odbrojavamo skupa 🤞🏻🙏❤️

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

NPelica
    28. Veljača 2023. 13:49

Helloo ja sam skroz poludila.  6dnt ja sam jutros test obavila 😅 imala sam neke čudne snove i vrag mi nije dao mira. I nije bila prva jutarnja i test je bio neki ali ne za rano utvrđivanje. I sada imam blagu svijetlu crtu. I sad sam u čudu.  Dal je stvarno moguće, dali sam poludila. Ponovit ću test naravno za koji dan, i čekam betu. Uhhh 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

Crvenkapica94
    28. Veljača 2023. 17:45

NPelica

Helloo ja sam skroz poludila. 6dnt ja sam jutros test obavila 😅 imala sam neke čudne snove i vrag mi nije dao mira. I nije bila prva jutarnja i test je bio neki ali ne za rano utvrđivanje. I sada imam blagu svijetlu crtu. I sad sam u čudu. Dal je stvarno moguće, dali sam poludila. Ponovit ću test naravno za koji dan, i čekam betu. Uhhh

Heej pa čestitam!! ❤️ Ja stvarno nemam iskustva u tim testovima nakon transfera, meni su samo rekli da može biti lažno pozitivan pa da ga zato ne radim. Ali iz sveg srca se nadam da je tebi to to i da će crta samo svakim danom biti što jača 💪🏻❤️❤️❤️

📍 Zadar
    22.07.2024. 👶🏻💙

• saima83
    28. Veljača 2023. 18:05

Crvenkapica94

NPelica

Helloo ja sam skroz poludila. 6dnt ja sam jutros test obavila 😅 imala sam neke čudne snove i vrag mi nije dao mira. I nije bila prva jutarnja i test je bio neki ali ne za rano utvrđivanje. I sada imam blagu svijetlu crtu. I sad sam u čudu. Dal je stvarno moguće, dali sam poludila. Ponovit ću test naravno za koji dan, i čekam betu. Uhhh

Heej pa čestitam!! ❤️ Ja stvarno nemam iskustva u tim testovima nakon transfera, meni su samo rekli da može biti lažno pozitivan pa da ga zato ne radim. Ali iz sveg srca se nadam da je tebi to to i da će crta samo svakim danom biti što jača 💪🏻❤️❤️❤️

Cure jeste dobro?Mene stalno probada na lijevoj strani na nekim forumima sam čitala da je to možda implatacija.Ili samo umišljavam,razmisljam da bi bilo bolje da sam ostala na poslu nego sta sam kući.Držim nam fige svima skupa🤞❤️❤️❤️

Crvenkapica94
    28. Veljača 2023. 20:26

saima83

Crvenkapica94

NPelica

Cure jeste dobro?Mene stalno probada na lijevoj strani na nekim forumima sam čitala da je to možda implatacija.Ili samo umišljavam,razmisljam da bi bilo bolje da sam ostala na poslu nego sta sam kući.Držim nam fige svima skupa🤞❤️❤️❤️

Mene isto probada stalno, mislim da je to sve normalno. Ajme tko će dočekati ponedjeljak 😤😤

📍 Zadar
    22.07.2024. 👶🏻💙

• ariaria
    28. Veljača 2023. 20:58

Bokić svima, 
    i ja čekam 7.3. za bhcg. Od danas baš štrikam. I ustvari me baš razveselilo vidjeti da ne štrikam sama. 😂
    Ja sam trebala ici na inseminaciju, ali kako se folikul pojavio na jajniku do kojeg vodi neprohodan jajovod pa su ne preusmjetili na IVF. I dobili smo samo jednu jajnu stanicu koja je uspjesno oplođena. 17.2. smo imali embriotransfer. Sve je proslo super. Od tada, osjećam samo blago pikanje po jajnicima slicno menstrualnim grcevima i zna me neka žgaravica primiti, bole me bradavice i po noći idem bar 2 puta na WC i budim se strašno žedna. Svi "simptomi" mogu biti i na lijekove koje uzimam tako da jedva cekam vise taj 7.3. da znam na cemu sam.

Crvenkapica94
    28. Veljača 2023. 21:42

ariaria

Bokić svima,
    i ja čekam 7.3. za bhcg. Od danas baš štrikam. I ustvari me baš razveselilo vidjeti da ne štrikam sama. 😂
    Ja sam trebala ici na inseminaciju, ali kako se folikul pojavio na jajniku do kojeg vodi neprohodan jajovod pa su ne preusmjetili na IVF. I dobili smo samo jednu jajnu stanicu koja je uspjesno oplođena. 17.2. smo imali embriotransfer. Sve je proslo super. Od tada, osjećam samo blago pikanje po jajnicima slicno menstrualnim grcevima i zna me neka žgaravica primiti, bole me bradavice i po noći idem bar 2 puta na WC i budim se strašno žedna. Svi "simptomi" mogu biti i na lijekove koje uzimam tako da jedva cekam vise taj 7.3. da znam na cemu sam.

Sve isto, žeđna ko pas, svako malo na wc (doduše idem i inače često), malo grčevi, malo probadanje, tren sam mirna tren luda 😂 a sve može biti i od lijekova 😤
    Čekamo sve skupa ❤️

📍 Zadar
    22.07.2024. 👶🏻💙

NPelica
    28. Veljača 2023. 23:43

saima83

Crvenkapica94

NPelica

Moguće da je implantacija 🥰 držim fige da je.. čekamo zajedno 🥰

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

NPelica
    28. Veljača 2023. 23:45

ariaria

Bokić svima,

Držim fige da nam bete budu velike 🥰🥰 brzo će i taj 7.3 čekamo sve zajedno 💜

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.