Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monolena
    08. Veljača 2023. 17:51

lela33

Zene jep stvarno mislite da nema sanse da se ova beta podupla do petka? Znam da se hvatam za slamku ali ne mogu sebi da oprostim da ne probam sve, kad sam vec ovaj teror do sada prezivela.

A ne znam, to su još dva dana stavljanja utrogestana, nije puno, ako ćeš se ti bolje osjećati, možda da ipak stavljaš. Ako misliš da će te kasnije to mučiti. Stvarno je teško, evo, pokušavam se staviti u tvoju kožu.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• lela33
    08. Veljača 2023. 20:21

Hvala vam na podrsci, ipak necu raditi drugu betu, dobicu vjerovatno svaki cas. A na fet cu malo sacekati, ne mogu ovo prolaziti jednom mjesecno. Moram se oporaviti od svega. 

• NATALIE0407
    08. Veljača 2023. 22:23

lela33

Žene drage, beta je 4,80 🥺 Ja ne mogu da vjerujem, lakse bi mi bilo da je 0. Smedjarenje se nastavlja lagano. Dr. Je rekla da je ovo negativna beta i da nije ni doslo do implantacije i da prekinem sa terapijom. Ja kontam da jeste bila implantacija ipak jer su mi prije bete uvijek bile manje od 1, a isla sam na inseminacije i dr. A stop inekcija je bila bas davno. Kaze mi da se cujemo kad dobijem da se dogovorimo za fet. Posto imam dvije smrznute blastice. Kako da krenem ponovo u to a ne znam ni sta je prvi put bio problem. Bile su dvije blastice i sad, kazu perfektne, endometrijum dobar i sve…ja cu ipak na svoju ruku nastaviti danas i sutra terapiju i prekosutra opet uraditi betu. Ipak je danas 8 dnt, mozda je rano? 🥺

Iskreno prerano je da bi prekinula sa terapijom Ako je Tek 8dpt. Da nisi uradila Test i dalje bi koristila terapiju do 14 Dana. Mogla je Tek implatacija Bit.

• lela33
    09. Veljača 2023. 06:56

NATALIE0407

lela33

Žene drage, beta je 4,80 🥺 Ja ne mogu da vjerujem, lakse bi mi bilo da je 0. Smedjarenje se nastavlja lagano. Dr. Je rekla da je ovo negativna beta i da nije ni doslo do implantacije i da prekinem sa terapijom. Ja kontam da jeste bila implantacija ipak jer su mi prije bete uvijek bile manje od 1, a isla sam na inseminacije i dr. A stop inekcija je bila bas davno. Kaze mi da se cujemo kad dobijem da se dogovorimo za fet. Posto imam dvije smrznute blastice. Kako da krenem ponovo u to a ne znam ni sta je prvi put bio problem. Bile su dvije blastice i sad, kazu perfektne, endometrijum dobar i sve…ja cu ipak na svoju ruku nastaviti danas i sutra terapiju i prekosutra opet uraditi betu. Ipak je danas 8 dnt, mozda je rano? 🥺

Iskreno prerano je da bi prekinula sa terapijom Ako je Tek 8dpt. Da nisi uradila Test i dalje bi koristila terapiju do 14 Dana. Mogla je Tek implatacija Bit.

Na mojoj klinici je preporuka bila da radim betu 10 dan posto su blastice u pitanju. A dr. je rekla da uradim odmah jer je krenulo smedje i neke sitne cestice tamne. Ona smatra da je beta negativna i da su lijekovi uzrokovali blago povecanje. A ja sam utrogestan i Ovitrelle stop inekciju iste jacine koristila i prije i uvijek je beta bila manja od 1. Evo ne znam. Koliko beta naraste za jedan dan? Da je uradim danas, cisto da vidim da li je u padu.

• NATALIE0407
    09. Veljača 2023. 09:41

lela33

NATALIE0407

lela33

Na mojoj klinici je preporuka bila da radim betu 10 dan posto su blastice u pitanju. A dr. je rekla da uradim odmah jer je krenulo smedje i neke sitne cestice tamne. Ona smatra da je beta negativna i da su lijekovi uzrokovali blago povecanje. A ja sam utrogestan i Ovitrelle stop inekciju iste jacine koristila i prije i uvijek je beta bila manja od 1. Evo ne znam. Koliko beta naraste za jedan dan? Da je uradim danas, cisto da vidim da li je u padu.

Kod Nas je da se Beta Radi 14 Dan iako Su blastice U pitanju i nikako nepreporucuju da se Radi Test ranije. Ali razumijem te i znam kako je to cekanje. Smede Bude i od vaginaleta i iscjedak od razliciti situacija. 

Mariska⭐️
    09. Veljača 2023. 11:26

Pozdrav cure, evo meni je danas 9 dpt, radila sam test (dm trakice) na 7. dan i danas.
    Prekjučer prvo nije bilo nista, pa nakon 2-3min kao da se ipak nazirala pod odredjenim kutom ona druga linija, danas se isto pojavila ali jaaaaaako svijetla, pa sam htjela pitati zna li tko je li moguce da se ta druga pod odredjenim kutom vidi a da je to samo zapravo pozicija di bi linija trebala biti (a ne stvarna trudnoca)? 
    Posto zena dok ceka ishalucinira i simptome i crtice i sve 😆😆
    Betu vadim u ponedjeljak (kod nas se isto vadi tek 14.dan iako je bila blastica), napraviti cu ponovo test prekosutra, ali ne mogu prestati misliti sad na taj test 🤔🤦🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 37 god. PCO, Hashimoto
    🙋🏼‍♂️39 god. MS
    06/19 IVF-Klomifen+Estrofem-1 folikul ❌
    09/19 IVF-Cetrotide+Gonal+Decapeptyl+Estrofem - 15 asp.🥚,oplođeno 4, 2 vraćene, ß 20/10/19 ♥️
    !OHSS
    🐣10/6/20
    01/22 FET-Decapeptyl+Estrofem - vraćena 1 blastocista, ß⛔️
    03/22 FET-Decapeptyl+Estrofem - vraćen 1❄️, ß⛔️
    08/22 IVF-Bemfola+Cetrotid-covid
    11/22 IVF-Gonal+Cetrotide+Menopur+Estrofem - 16 aspir.🥚,vraćen 1❄️, ß⛔️
    01/23 FET(prirodni) vraćen 1❄️, ß150, biokemijska 😔

• NATALIE0407
    09. Veljača 2023. 16:17

Mariska⭐️

Pozdrav cure, evo meni je danas 9 dpt, radila sam test (dm trakice) na 7. dan i danas.
    Prekjučer prvo nije bilo nista, pa nakon 2-3min kao da se ipak nazirala pod odredjenim kutom ona druga linija, danas se isto pojavila ali jaaaaaako svijetla, pa sam htjela pitati zna li tko je li moguce da se ta druga pod odredjenim kutom vidi a da je to samo zapravo pozicija di bi linija trebala biti (a ne stvarna trudnoca)?
    Betu vadim u ponedjeljak (kod nas se isto vadi tek 14.dan iako je bila blastica), napraviti cu ponovo test prekosutra, ali ne mogu prestati misliti sad na taj test 🤔🤦🏼‍♀️

Sad Gore nego prije Testa.🙈. Moze biti da je Rana trudnoca Pa se slabo Nazire crtica. Nasmijala Si me sa  haluciniranjem Ali U pravu Si. SVE najbolje ti zelim ❤️🙏

• linaa
    10. Veljača 2023. 17:04

Drage moje,
    Evo da vam javim da sam prije dva dana vadila betu(15-ti dan nakon FET-a blastice) koja je bila 2346,70 a danas tj.točno nakon 48 sati 3974,40. Šta mislite da li je ovo ok s obzirom da nije baš skroz udvostručena? Negdje sam čitala da se nakon vrijednosti nakon 1000 ne mora udvostručitu pravilno? Svakako čekam da mi se doktor javi, ali zanima me vaše mišljenje❤️❤️🙏

Mariska⭐️
    11. Veljača 2023. 07:37

linaa

Drage moje,
    Evo da vam javim da sam prije dva dana vadila betu(15-ti dan nakon FET-a blastice) koja je bila 2346,70 a danas tj.točno nakon 48 sati 3974,40. Šta mislite da li je ovo ok s obzirom da nije baš skroz udvostručena? Negdje sam čitala da se nakon vrijednosti nakon 1000 ne mora udvostručitu pravilno? Svakako čekam da mi se doktor javi, ali zanima me vaše mišljenje❤️❤️🙏

Ja mislim da je to ok, isto sam procitala na par mjesta to za duplanje. Kad ides na pregled?

NATALIE0407

Mariska⭐️

Sad Gore nego prije Testa.🙈. Moze biti da je Rana trudnoca Pa se slabo Nazire crtica. Nasmijala Si me sa haluciniranjem Ali U pravu Si. SVE najbolje ti zelim ❤️🙏

Evo danas 11.dpt, naravno da sam ponovo radila test, cini mi se tamnija crtica od one prije dva dana, ali i dalje jako svijetla 🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/0MB4XLq

🙋🏼‍♀️ 37 god. PCO, Hashimoto
    🙋🏼‍♂️39 god. MS
    06/19 IVF-Klomifen+Estrofem-1 folikul ❌
    09/19 IVF-Cetrotide+Gonal+Decapeptyl+Estrofem - 15 asp.🥚,oplođeno 4, 2 vraćene, ß 20/10/19 ♥️
    !OHSS
    🐣10/6/20
    01/22 FET-Decapeptyl+Estrofem - vraćena 1 blastocista, ß⛔️
    03/22 FET-Decapeptyl+Estrofem - vraćen 1❄️, ß⛔️
    08/22 IVF-Bemfola+Cetrotid-covid
    11/22 IVF-Gonal+Cetrotide+Menopur+Estrofem - 16 aspir.🥚,vraćen 1❄️, ß⛔️
    01/23 FET(prirodni) vraćen 1❄️, ß150, biokemijska 😔

• linaa
    11. Veljača 2023. 15:12

Mariska⭐️

linaa

Drage moje,

Ja mislim da je to ok, isto sam procitala na par mjesta to za duplanje. Kad ides na pregled?

NATALIE0407

Mariska⭐️

Sad Gore nego prije Testa.🙈. Moze biti da je Rana trudnoca Pa se slabo Nazire crtica. Nasmijala Si me sa haluciniranjem Ali U pravu Si. SVE najbolje ti zelim ❤️🙏

Hvala ti 🥰
    Evo danas 11.dpt, naravno da sam ponovo radila test, cini mi se tamnija crtica od one prije dva dana, ali i dalje jako svijetla 🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/0MB4XLq

Kaže doktor da je to dobro u naručio me na ultrazvuk sljedeći tjedan 23.2, pa se nadam da će sve biti dobro 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.