Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lela33
    07. Veljača 2023. 19:36

Žene pomagajte. Evo mene ponovo sa novim dešavanjima. Danas je 7 dpt (dan transfera racunam kao nulti). Vraćene dvije blastoce. Juče sam uradila test s popodnevnim urinom, nisam mogla odoljeti, nije odmah ali kasnije je pokazao slabu drugu crticu. Radila sam ih stotine ranije, nikad se nije pokazala ta linija ni satima posle. Danas se smrzla propisno na poslu, stres, ponovim test sa clear blue danas popodne i nakon par minuta vidljiva baš slaba druga linija. Štop inekcija je bila prije 14 dana pa mislim da nije to. Ali danas na poslu i sad kuci krenuli grcevi slicni mengi, ali blazi i sad mi je na ulosku sa utricima izletilo nesto svijetlo smeđe, onako par dobrih tački. Kao vodenasto svijetlo smeđe. Zvala dr. Ona kaže da uradim betu odmah ujutru pa ćemo vidjeti šta dalje. Šta da radim, šta bi to moglo biti?

• Monolena
    08. Veljača 2023. 10:49

lela33

Žene pomagajte. Evo mene ponovo sa novim dešavanjima. Danas je 7 dpt (dan transfera racunam kao nulti). Vraćene dvije blastoce. Juče sam uradila test s popodnevnim urinom, nisam mogla odoljeti, nije odmah ali kasnije je pokazao slabu drugu crticu. Radila sam ih stotine ranije, nikad se nije pokazala ta linija ni satima posle. Danas se smrzla propisno na poslu, stres, ponovim test sa clear blue danas popodne i nakon par minuta vidljiva baš slaba druga linija. Štop inekcija je bila prije 14 dana pa mislim da nije to. Ali danas na poslu i sad kuci krenuli grcevi slicni mengi, ali blazi i sad mi je na ulosku sa utricima izletilo nesto svijetlo smeđe, onako par dobrih tački. Kao vodenasto svijetlo smeđe. Zvala dr. Ona kaže da uradim betu odmah ujutru pa ćemo vidjeti šta dalje. Šta da radim, šta bi to moglo biti?

Po meni bi mogla biti i stara implantacijska krv. Želim ti od sveg srca da je!

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

• lela33
    08. Veljača 2023. 11:35

Monolena

lela33

Hvala Monolena, nadam se i ja. Jutros je bleda roze krv kad se brisem i to je bilo kratko, pa je nastavilo smedje i izaslo sa utricima, bilo je kao nekih sitnih truncica u tome crnih, to je bilo do prije 2 sata. Sad nema nista samo naidje bol kao pred mengu ali slabiji. Radila sam obican jeftini test jutros sa prvim urinom i ništa nije pokazao. Radila sam betu, sad čekam. 

• Monolena
    08. Veljača 2023. 12:10

lela33

Monolena

lela33

Hvala Monolena, nadam se i ja. Jutros je bleda roze krv kad se brisem i to je bilo kratko, pa je nastavilo smedje i izaslo sa utricima, bilo je kao nekih sitnih truncica u tome crnih, to je bilo do prije 2 sata. Sad nema nista samo naidje bol kao pred mengu ali slabiji. Radila sam obican jeftini test jutros sa prvim urinom i ništa nije pokazao. Radila sam betu, sad čekam.

Drzim fige da je test krivo pokazao, sretno 🥰!

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️

• Monolena
    08. Veljača 2023. 12:10

Deedee, javi kako je sve prošlo danas! Sretno!

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

• lela33
    08. Veljača 2023. 16:05

Žene drage, beta je 4,80 🥺 Ja ne mogu da vjerujem, lakse bi mi bilo da je 0. Smedjarenje se nastavlja lagano. Dr. Je rekla da je ovo negativna beta i da nije ni doslo do implantacije i da prekinem sa terapijom. Ja kontam da jeste bila implantacija ipak jer su mi prije bete uvijek bile manje od 1, a isla sam na inseminacije i dr. A stop inekcija je bila bas davno. Kaze mi da se cujemo kad dobijem da se dogovorimo za fet. Posto imam dvije smrznute blastice. Kako da krenem ponovo u to a ne znam ni sta je prvi put bio problem. Bile su dvije blastice i sad, kazu perfektne, endometrijum dobar i sve...ja cu ipak na svoju ruku nastaviti danas i sutra terapiju i prekosutra opet uraditi betu. Ipak je danas 8 dnt, mozda je rano? 🥺

• bumbica
    08. Veljača 2023. 16:32

lela33

Žene drage, beta je 4,80 🥺 Ja ne mogu da vjerujem, lakse bi mi bilo da je 0. Smedjarenje se nastavlja lagano. Dr. Je rekla da je ovo negativna beta i da nije ni doslo do implantacije i da prekinem sa terapijom. Ja kontam da jeste bila implantacija ipak jer su mi prije bete uvijek bile manje od 1, a isla sam na inseminacije i dr. A stop inekcija je bila bas davno. Kaze mi da se cujemo kad dobijem da se dogovorimo za fet. Posto imam dvije smrznute blastice. Kako da krenem ponovo u to a ne znam ni sta je prvi put bio problem. Bile su dvije blastice i sad, kazu perfektne, endometrijum dobar i sve…ja cu ipak na svoju ruku nastaviti danas i sutra terapiju i prekosutra opet uraditi betu. Ipak je danas 8 dnt, mozda je rano? 🥺

Draga, zao mi je zbog bete... :( Najbolje bi ti bilo da prestanes s terapijom kako su ti i rekli...
    Saljem ti poveznicu vrijednosti bete po danima ako ce ti pomoci: https://artemeda.hr/beta-hcg/

Ja sam prvi ET isto tako pocela krvariti 7dnt i nisam zeljela vjerovati da je menstruacija, isto je krenulo smeckasto, ali terapija sprjecava pocetak menstruacije...9dnt sam se testirala i test je bio pozitivan, a nakon toga napravila i betu koja je bila 0,66.... :(

torzija lijevog jajnika, bez lijevog jajnika i jajovoda
    3.mj. 2022. vanmatericna trudnoca, bez desnog jajovoda
    Desni jajnik ostao ❣️
    IVF 2.11.2022 - aspiracija; 6 folikula, 5 jajnih stanica
    5.11.2022. - 4 zametka
    7.11.2022. - 3 blastociste, SET
    21.11.2022. - Bhcg 0.66, biokemijska trudnoća ❌️
    2x🐧
    27.01.'23. FET (blastocista), prirodni ciklus; 9dnt pozitivan test, 17.2. Bhcg 6725 ❤️

• Monolena
    08. Veljača 2023. 16:47

lela33

Žene drage, beta je 4,80 🥺 Ja ne mogu da vjerujem, lakse bi mi bilo da je 0. Smedjarenje se nastavlja lagano. Dr. Je rekla da je ovo negativna beta i da nije ni doslo do implantacije i da prekinem sa terapijom. Ja kontam da jeste bila implantacija ipak jer su mi prije bete uvijek bile manje od 1, a isla sam na inseminacije i dr. A stop inekcija je bila bas davno. Kaze mi da se cujemo kad dobijem da se dogovorimo za fet. Posto imam dvije smrznute blastice. Kako da krenem ponovo u to a ne znam ni sta je prvi put bio problem. Bile su dvije blastice i sad, kazu perfektne, endometrijum dobar i sve…ja cu ipak na svoju ruku nastaviti danas i sutra terapiju i prekosutra opet uraditi betu. Ipak je danas 8 dnt, mozda je rano? 🥺

Lela33, jako mi je žao 😔. Možda bi trebao odgovoriti netko s (nažalost) više iskustva od mene, ali smatram da nema smisla da si dalje na terapiji. Tebi je danas 8 dnt, ali su ti embriji stari 5 dana, tako da je to zajedno 13 dnt, a do sad bi se već implantirali i bilo bi vidljivo i na beti. Meni prva beta je bila 1.91, pretpostavila sam da su ipak neki hormoni bili zaostali od terapije. Kod inseminacija se ne koriste tako jaki hormoni kao kod ivf postupka, tako da po meni nije čudno da ti beta nije 0 ili manja pd 1.Gdje je pošlo po krivu, teško je reći. Najčešće nikad ne saznamo. Ali nemoj se obeshrabriti. Inseminacije su rijetko uspješne, i ja osobno ne bih radila više od jedne. Dakle, ovo ti je zapravo prvi pravi postupak. Meni prvi ET nije rezultirao trudnocom, iako je embrij bio jako dobar, endometrij odlican. Nema tu bas pravila. Cure s odlicnim embrijima nekad ne uspiju, kao sto i cure s losijim embrijima znaju uspjeti. To što ti sad nije uspjelo, ne znači da idući puta neće. Ono što ti je prednost idući puta je što ideš u FET, dakle, tijelo ce ti biti odmorno, bez hormona, bez aspiracije koja je stres za tijelo. Istraživanja su pokazala da su FET-ovi uspješniji od ET-ova. Eto, i meni je moj bio uspješan. Isplači, odtuguj i drži se za tu činjenicu, i onda u nove pokušaje!

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

• lela33
    08. Veljača 2023. 17:17

Zene jep stvarno mislite da nema sanse da se ova beta podupla do petka? Znam da se hvatam za slamku ali ne mogu sebi da oprostim da ne probam sve, kad sam vec ovaj teror do sada prezivela.

• Monolena
    08. Veljača 2023. 17:40

lela33

Zene jep stvarno mislite da nema sanse da se ova beta podupla do petka? Znam da se hvatam za slamku ali ne mogu sebi da oprostim da ne probam sve, kad sam vec ovaj teror do sada prezivela.

I da se podupla, to bi znacilo da ti bude oko 10, što nikako ne može biti održiva trudnoća. Odluka je na tebi, razumijem kako se osjećaš, ali ja bih isto slušala doktoricu. Što prije prestaneš uzimati utrogestan, prije ćeš dobiti menstruaciju i ici u novi postupak.

Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.