Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila121
    31. Listopad 2022. 22:41

Evo cetvrti dan, nema simtoma, cak i onaj pritisak u donjem delu stomaka kao pred menstruaciju je nestao. Juce me je dva puta u toku dana presekao neki ostar bol. Nisam naduvena, osim grudi, bukvalno nista. Pijem svasta od lekova, Utrogestan, progynova, Dufaston, progesteron kapsule, aspirin i dobijam inekcije progesterona svaki dan. Necu da radim kucni test, cekacu betu 

• NATALIE0407
    01. Studeni 2022. 12:45

Mila121

Evo cetvrti dan, nema simtoma, cak i onaj pritisak u donjem delu stomaka kao pred menstruaciju je nestao. Juce me je dva puta u toku dana presekao neki ostar bol. Nisam naduvena, osim grudi, bukvalno nista. Pijem svasta od lekova, Utrogestan, progynova, Dufaston, progesteron kapsule, aspirin i dobijam inekcije progesterona svaki dan. Necu da radim kucni test, cekacu betu

Rano je Jos za simptome pokusaj da se nezamaras sa Tim iako znam da je to lakse reci nego napravit. Ako mozes izdrzi bez testova moje mialjenje je da ce ti biti lakse. Sretno🙏

• Mila121
    01. Studeni 2022. 18:44

Hvala! Samo moj mozak nece da prestane da radi. Osecam trenutno kao da nisam ni radila transfer. No jos nedelju dana do bete, grudi jedino bole i dalje. Krenula sam u ceo proces u maju, sad je vec novembar. Mislim da i to utice na moju nervozu jer je puno vremena i truda ulozeno. 

• Mila121
    01. Studeni 2022. 18:53

Nama zenama svaka cast! Koliko volje, vremena, novca (kad sam finansiras), suza pretrpimo. Ja sam bila poprilicno emotivna tokom procesa. Na informaciju da moram da primam inekcije svaki dan do dana za betu sam se pred doktorkom rasplakala. Takodje visestruke punkcije, histeroskopija, su ucinile svoje. 😂 

• NATALIE0407
    01. Studeni 2022. 22:50

Mila121

Hvala! Samo moj mozak nece da prestane da radi. Osecam trenutno kao da nisam ni radila transfer. No jos nedelju dana do bete, grudi jedino bole i dalje. Krenula sam u ceo proces u maju, sad je vec novembar. Mislim da i to utice na moju nervozu jer je puno vremena i truda ulozeno.

To je sasvim OK.borimo se Same sa sobom koliko god pokusavamo da se malo opustimo uvijek se Po glavi motaju te misli o tome. Pogledaj neku dobru komediju da se opustis i nasmijes Malo.

• NATALIE0407
    01. Studeni 2022. 22:53

Mila121

Nama zenama svaka cast! Koliko volje, vremena, novca (kad sam finansiras), suza pretrpimo. Ja sam bila poprilicno emotivna tokom procesa. Na informaciju da moram da primam inekcije svaki dan do dana za betu sam se pred doktorkom rasplakala. Takodje visestruke punkcije, histeroskopija, su ucinile svoje. 😂

Tesko je i psihicki i fizicki i financijski. Ja Sam napravila godinu dana pauzu da se odmorim jer Sam bila iscrpljena i fizicki i psihicki od kontrola,nalaza pretraga i svega ostalog. A Sto se tice inekcija to se nastavlja. Ja Sam ih primala do 14tt. Ali poslije SVE zaboravis.

• Mila121
    01. Studeni 2022. 23:22

NATALIE0407

Mila121

Tesko je i psihicki i fizicki i financijski. Ja Sam napravila godinu dana pauzu da se odmorim jer Sam bila iscrpljena i fizicki i psihicki od kontrola,nalaza pretraga i svega ostalog. A Sto se tice inekcija to se nastavlja. Ja Sam ih primala do 14tt. Ali poslije SVE zaboravis.

Tvoje je bilo uspesno! ❤️❤️❤️ Sto zelim svim zenama, takodje! Cekalice, javite rezultat ovde. 

• Mila121
    01. Studeni 2022. 23:32

NATALIE0407

Mila121

Inekcije se nastavljaju? Super. Samo neka se nastave, to je dobar znak onda😉. 

• sunčica05
    02. Studeni 2022. 07:32

Ja procurila prije bete 

• NATALIE0407
    02. Studeni 2022. 08:07

sunčica05

Ja procurila prije bete

Bas procurila ili Imas krvavi iscjedak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.