Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila121
    02. Studeni 2022. 08:27

sunčica05

Ja procurila prije bete

Jesi sigurna da je menstruacija? Uhh😢😢😢

• Jednaobicnacekalica
    02. Studeni 2022. 09:05

sunčica05

Znači prošla si i sa simptomima i bez, baš nema pravila.
    Ja sam dosta dobro podnijela ovaj ivf, sve mi je bilo bezbolno, očekivala sam da ću se nadebljati zbog hormona, a zapravo sam osjećala nadutost samo od štoperice do transfera, prije toga i poslije ništa. Ostalo je sve nekako išlo glatko, po školski, malo samo bolni jajnici par dana poslije punkcije. Obzirom da nemamo nikakvu dijagnozu i da sam jednom već bila trudna (prije dvije i po godine, iz prve prirodni pokušaj, spontani u 8tt) moram priznati da sam imala baš velika očekivanja da će sad s ovim postupkom uspjeti iz prve.
    Kako ti podnosiš ivf? I nakon koliko vremena se može ići na FET ukoliko prvi ivf prođe neuspješno?

Tako nekako, ali opet simptomi su dobar znak (po meni). 
    Znaci dobro ti to nekako podnosiš, bitno da je sve prošlo dobro da nisi nedaj Boze dobila hiper i da moraš samo mirovati…ali najgore je prvi put, obzirom da imaš najveća očekivanja. Ja sam sada puno staloženija i mirnija iako sada već jedva cekam saznati sto je, najgore mi je to vrijeme čekanja do bete. Zadnja dva puta sam procurila na dan ili dan prije bete a sada cekam još koji dan da znam na čemu sam. Simptoma nemam, barem još ništa ne osjetim..tako da nemam ni sada neka veća očekivanja. A ti, imaš li simptoma?! I dal su ti vracene trodnevne ili peterodnevne stanice?

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Jednaobicnacekalica
    02. Studeni 2022. 09:07

sunčica05

Ja procurila prije bete

Aaaa sada vidim tvoj komentar. Kada si procurila i dal mislis bas da je menstuacija ili?!! 
    Jooooj ako je, uzasno mi je zao🥲. 

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• sunčica05
    02. Studeni 2022. 10:40

Jučer mi krenuo smeđi iscjedak, jutros opet s malo krvi, tako mi bude svaki mjesec kad trebam dobiti, sad samo čekam da baš krene. Po čitanju mnogima je to bilo implatacijsko, ali jednostavno znam da kod mene nije to. Tužna sam jako, al sjest će mi već. Da li znate treba li raditi pauzu za FET?

• Jednaobicnacekalica
    02. Studeni 2022. 10:47

sunčica05

Jučer mi krenuo smeđi iscjedak, jutros opet s malo krvi, tako mi bude svaki mjesec kad trebam dobiti, sad samo čekam da baš krene. Po čitanju mnogima je to bilo implatacijsko, ali jednostavno znam da kod mene nije to. Tužna sam jako, al sjest će mi već. Da li znate treba li raditi pauzu za FET?

Ajme previše mi je zao, stvarno…ali glavu gore, i samo naprijed…🥲, koliko još imas smrzlica?
    Mislim da ne ovaj, već onaj idući mjesec kada će ti biti ovulacija….

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa

• Jednaobicnacekalica
    02. Studeni 2022. 10:48

sunčica05

Jesu li ti to bili trodnevni ili peterodnevni embriji?

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa

• sunčica05
    02. Studeni 2022. 11:29

Jednaobicnacekalica

sunčica05

Peterodnevni, imam još 3 smrzlića (2+1), znači za dva FET. Hvala na podršci..
    Od srca želim da tebi ovaj put bude uspješno, kao i ostalim curama naravno..
    Javljaj mi  
    Kako stojiš sa simptomima danas? 

• Jednaobicnacekalica
    02. Studeni 2022. 14:49

sunčica05

Jednaobicnacekalica

sunčica05

Peterodnevni, imam još 3 smrzlića (2+1), znači za dva FET. Hvala na podršci..
    Od srca želim da tebi ovaj put bude uspješno, kao i ostalim curama naravno..
    Javljaj mi
    Kako stojiš sa simptomima danas?

Bas sam mislila na tebe, ali slabo sam ovdje, okupirala sam se drugim stvarima da sto manje mislim. Srećom ostalo ti je još za dva pokusaja, tako je i kod mene..ako sada ne uspije. Nemam bas simptoma, odnosno od maloprije samo neku nelagodu kao da bi mogla dobiti, grudi ne bole, tako da se ne čini da će uspjeti…ali neću raditi testove, do bete je ostalo još par dana, pa ćemo viditi sto će prije stici..🙈. 
    I da, nisam te pitala gdje ideš na postupak?

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    Beta - ništa

• Mila121
    03. Studeni 2022. 03:57

Devojke, mene i grudi prestaju da bole. Juce mi je bio dan za menstruaciju ali nisam dobila zbog Duphaston lekova koje uzimam. Bukvalno nemam vise nikakve simptome. 😢🙄

• NATALIE0407
    03. Studeni 2022. 07:36

Mila121

Devojke, mene i grudi prestaju da bole. Juce mi je bio dan za menstruaciju ali nisam dobila zbog Duphaston lekova koje uzimam. Bukvalno nemam vise nikakve simptome. 😢🙄

Kad vadis betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.