Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunny12465
    30. Listopad 2022. 14:58

NATALIE0407

Draga cuda se dogacaju. Mozda sad kad Si krenula U proces Ivf da si se malo opustila ii mozda je i uspjelo. Iskreno zelim ti da Bude Tako.

Samo da mi ova trudnoća prodje ok nakon prošlog mj biokemijske 🙏

• sunčica05
    31. Listopad 2022. 07:45

Jednaobicnacekalica

sunčica05

E to se i meni događa, malo vruće, malo hladno, al sve mislim da je zbog vremenagrčeve nemam.
    Pokušaj bez testa, možeš ti to, hehe
    Meni je ovo prvi IVF, 5 oplođenih (petodnevnih), 2 vraćene (1 kvalitetna, 1 nekvalitetna), 3 kvalitetne zamrznute. Prije ovog sam išla na inseminaciju 2 puta, ali bezuspješno..
    Jesi ti primila i booster? Ja ne.
    Što uzimaš sve od terapije?

Znaci mogući su ti valunzi od vremena?
    Viditi ćemo ovih dana kako će biti sa simptomima..ali nema nit kod mene ništa značajno…🤷🏼‍♀️.
    Daj me podsjeti sto bi bio booster? Uzimam utrogestane i primila sam jedan brevactid tri dana nakon transfera i sutra ujutro još jedan..A ti?

Koliko sam uspjela shvatiti iz čitanja o boosteru, mislim da je to to što si ti primila nakon transfera, daju se za bolje ugnježđenje. Ja uz utrogestan, uzimam andol 100 (za bolju prokrvljenost) i decorton (protiv odbacivanja stranog tijela).
    Simptomi i dalje ništa  

• Jednaobicnacekalica
    31. Listopad 2022. 09:45

sunčica05

Jednaobicnacekalica

sunčica05

E to se i meni događa, malo vruće, malo hladno, al sve mislim da je zbog vremenagrčeve nemam.
    Pokušaj bez testa, možeš ti to, hehe
    Meni je ovo prvi IVF, 5 oplođenih (petodnevnih), 2 vraćene (1 kvalitetna, 1 nekvalitetna), 3 kvalitetne zamrznute. Prije ovog sam išla na inseminaciju 2 puta, ali bezuspješno..
    Jesi ti primila i booster? Ja ne.
    Što uzimaš sve od terapije?

Znaci mogući su ti valunzi od vremena?
    Viditi ćemo ovih dana kako će biti sa simptomima..ali nema nit kod mene ništa značajno…🤷🏼‍♀️.
    Daj me podsjeti sto bi bio booster? Uzimam utrogestane i primila sam jedan brevactid tri dana nakon transfera i sutra ujutro još jedan..A ti?

Koliko sam uspjela shvatiti iz čitanja o boosteru, mislim da je to to što si ti primila nakon transfera, daju se za bolje ugnježđenje. Ja uz utrogestan, uzimam andol 100 (za bolju prokrvljenost) i decorton (protiv odbacivanja stranog tijela).
    Simptomi i dalje ništa

Je, primila sam dvije inekcije brevactida nakon transfera i sada utrice uzimam 
    Koji ti je ovo pokusaj?
    Meni treći, ali i dalje ništa od simptoma, već 2-3 dana apsolutno ništa pa nisam nešto preoptimisticna, iskreno..🤷🏼‍♀️

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• sunny12465
    31. Listopad 2022. 09:50

Koji je to jarac sa testovima danas hajde napravim još jedan i naravno nisam išla do dm nije mi se dalo i kupim u ljekarni istu marku i opet mi pokaže identično možda mrvu tamnije ali identično linija

• sunčica05
    31. Listopad 2022. 10:28

Jednaobičnačekalica meni je ovo prvi pokušaj, iskreno nisam ni ja previše optimistična, al nemamo što već čekati.
    Jel ni u prvom i drugom pokušaju nisi imala nikakve simptome dok si čekala?

• Jednaobicnacekalica
    31. Listopad 2022. 12:01

sunčica05

Jednaobičnačekalica meni je ovo prvi pokušaj, iskreno nisam ni ja previše optimistična, al nemamo što već čekati.
    Jel ni u prvom i drugom pokušaju nisi imala nikakve simptome dok si čekala?

Prvi Ivf? Kako sve to podnosiš?
    U prvom sam imala nazalost prenisku betu i na keaju procurila ali sam osjetila te “simptome” već dva tri dana prije vađenja bete. Osjetila sam kao jake predmenstualne bolove (puno jače nego kod obicnog PMS-a), i grudi su jako bile osjetljive na dodir i predosjetila sam da bi to moglo biti kao dobar znak. Drugi put apsolutno ništa i naravno, procurila i prije bete i sada treći put opet skoro ništa…ali tješim se da ima još par dana do vađenja bete…🙈

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• NATALIE0407
    31. Listopad 2022. 12:30

Pozdrav svima. Posto vidim da vas muci situacija sa simptomim da podijelim svije iskustvo. Prvi Ivf smiptomi nula i rodilo se moje prvo cudo. Drugi Ivf simptomi od osmog Dana SVE moguce i trajalo do 16tt. I rodilo se moje drugo cudo.Jedna osoba a skroz razlicite situacije. Nadam se da Sam vam.malo pomogla.

• sunčica05
    31. Listopad 2022. 12:31

Znači prošla si i sa simptomima i bez, baš nema pravila.
    Ja sam dosta dobro podnijela ovaj ivf, sve mi je bilo bezbolno, očekivala sam da ću se nadebljati zbog hormona, a zapravo sam osjećala nadutost samo od štoperice do transfera, prije toga i poslije ništa. Ostalo je sve nekako išlo glatko, po školski, malo samo bolni jajnici par dana poslije punkcije. Obzirom da nemamo nikakvu dijagnozu i da sam jednom već bila trudna (prije dvije i po godine, iz prve prirodni pokušaj, spontani u 8tt) moram priznati da sam imala baš velika očekivanja da će sad s ovim postupkom uspjeti iz prve.
    Kako ti podnosiš ivf? I nakon koliko vremena se može ići na FET ukoliko prvi ivf prođe neuspješno?

• sunčica05
    31. Listopad 2022. 12:33

NATALIE0407

Pozdrav svima. Posto vidim da vas muci situacija sa simptomim da podijelim svije iskustvo. Prvi Ivf smiptomi nula i rodilo se moje prvo cudo. Drugi Ivf simptomi od osmog Dana SVE moguce i trajalo do 16tt. I rodilo se moje drugo cudo.Jedna osoba a skroz razlicite situacije. Nadam se da Sam vam.malo pomogla.

Ovo je baš lijepo vidjeti i moram priznati da zvuči utješno  
    od velike želje da uspije, sve osluškujemo simptome, al baš nema pravila.

• NATALIE0407
    31. Listopad 2022. 13:23

sunčica05

NATALIE0407

Ovo je baš lijepo vidjeti i moram priznati da zvuči utješno
    od velike želje da uspije, sve osluškujemo simptome, al baš nema pravila.

E upravo to. Od velike zelje provjeravamo stalno simptome i ssve Sto se desava. Nadam se da ste sad Malo mirnije i opustenije. Ali koliko citam vidim da Sam ja imala drugaciju terapiju od vas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.