Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    13. Travanj 2022. 15:35

Lussy bitno je da bude ubikinol, mislim da se najvise isplati narucit s iHerba. Malo proguglaj samo trazi pod tim oblikom. 
    Capi zao mi je zbog jucer al realno jos nista nije izgubljeno, drzim 🤞🏼 za betu u petak. 
    Za BEBA Nadovezala bi se na post od Bejbe u odnosu na horm status, bitna je i DHEAS i potrebno je uzimati uz suplemente ako je niska. 
    Znam da imaju jos neke pretrage, NK stanice, a eventualno i ANA i ENA al stvarno o tome ne znam nista pa malo proguglaj i razg s doktorom

Takica
    13. Travanj 2022. 15:36

BEBE bas mi je zao. Imas li smrzlica? Dodala bih samo na Bejbe jos i Vitamin D , Feritin, TIBC, UIBC,Fe, Vitamin B12, te hemtoloske mutacije Za trombofiliju 
    Srecnoooo. Jesi ti koristila Pronizon u postupku i koliko mg?

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Nola_
    14. Travanj 2022. 09:06

Tanja sretno dns🍀

Tanja6969
    14. Travanj 2022. 10:17

Nola_

Tanja sretno dns🍀

Evo da javim da ovaj put nisam imala srece..Beta 28...
    Prestajem s terapijom i cekam sad pregled da vidim sta ce mi reci.Zalosna sam ali i svjesna da od prve bi bilo cudo.
    Idemo dalje u nove pobjede..nadam se da ce sljedeci put bit to to 🙌☺️
    Curkama koje iscekuju svoje bete zelim svu srecu i velike brojeve..🥰🙏🧡

Adenom hipofize
    Diabetes insipidus
    Zamrznute 2 blastociste u 6 mj.prosle godine
    28.3.Transfer🙃
    11.4.cekanje Bete..🙏😊

Nola_
    14. Travanj 2022. 10:52

Tanja zao mi je sto ovaj put nije uspjelo, ali prvi put, a nesto se kuhalo to je stvarno super znak. Bit ce drugi put, drzi se, saljem ❤️🤗

bejbe2018
    14. Travanj 2022. 11:09

Tanja6969

Nola_

Tanja sretno dns🍀

Evo da javim da ovaj put nisam imala srece..Beta 28…
    Prestajem s terapijom i cekam sad pregled da vidim sta ce mi reci.Zalosna sam ali i svjesna da od prve bi bilo cudo.
    Idemo dalje u nove pobjede..nadam se da ce sljedeci put bit to to 🙌☺️
    Curkama koje iscekuju svoje bete zelim svu srecu i velike brojeve..🥰🙏🧡

Znaci ipak se nešto pokrenulo kako je Nola_ rekla.
    Nadam se da ce bit i bolje iduci put i sad znas da se isplati pokušavat. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Tanja6969
    14. Travanj 2022. 11:56

Hvala curke...ma bit ce drugi put garant 😀☺🙏
    Pokusavat cu dok god budem mogla,a i poslije 😁😁
    Puse svima saljem i budite mi dobro..
    Bit cu na vezi da vas malo pratim 🧡😊🌸

Adenom hipofize
    Diabetes insipidus
    Zamrznute 2 blastociste u 6 mj.prosle godine
    28.3.Transfer🙃
    11.4.cekanje Bete..🙏😊

Takica
    14. Travanj 2022. 14:13

Tanja6969

Hvala curke…ma bit ce drugi put garant 😀☺🙏
    Pokusavat cu dok god budem mogla,a i poslije 😁😁
    Puse svima saljem i budite mi dobro..
    Bit cu na vezi da vas malo pratim 🧡😊🌸

Bitno je da je doslo do porasta beta HCG! Sledeci je dobitni🍀

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• zeko_zoki
    14. Travanj 2022. 15:53

Cure drzim svima fige 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
    Tanja, ja sam isto nakon biokemijske imala pozitivne nalaze i ostvarila trudnocu.. Kazu da je biokemijska dobar znak i da nakon nje su vece stvari da se ostvari uredna trudnoca 🤞🏼
    Ja sam u iscekivanju svog prvog pregleda, sto mi je puno gore nego iacekivanje bete. Pogotovo jer imam vec 8 dana smedarenje i doma lezim i mirujem. Danas mi, na ulazu u 6tt, krenuli i neki grcevi kao menstrualni, ali malo jaci nego sto su do sada znali biti. Nola jel tebi bilo tako nesto? Ja sam sva u brizi, nikako opustit se i uzivat 😩

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Nola_
    14. Travanj 2022. 16:02

Imala sam dosta dugo povremene lagane grceve, nikad jake. Ali mene ti npr znaju boliti prepone u pms-u i kad sam zatrudnila bolilo me na isti nacin ali puno puno jace. Pa su mozda i kod tebe jace te senzacije, ipak nam je organizam u totalnom novom stanju. Ako mislis da su to ipak neki neobicni jaki i losi bolovi odi na hitnu. Al pms grcevi su ugl normalni. Pojacaj si magnezij mozda. Kad ti je pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.