Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasita30
    09. Travanj 2022. 17:03

Nola_ jednu san piskila nadubudno 7 dan😞
    Beta mi je tek 14.4 al skepticna san nekako... mislim da bi bar blidu ceticu trebalo pokazat. Al s druge strane listajuci po forumu naletila sam na objavu cure kojoj je tek 12 dan test bio pozitivan (isto blastocista) pa me to malo "diglo".

Nola_
    09. Travanj 2022. 17:15

Mamasita eto vidis, moguce da je i kasnija implantacija. Drzim 🤞🏼 za crticu ili poz betu, sto bude prije❤️

• mamasita30
    09. Travanj 2022. 17:23

Nola_ hvala ti🙏🏻🥰

Takica
    09. Travanj 2022. 17:47

BEBE i ja sam iz RS i imala sam 3 postupka o trosku fonda i 3 samofinsasirala u Zagrebu u Beta plus poliklinici. 
    Mozes li mi pisati u kojoj si Klinici u Pragu i koliko okvirno te izadje postupak. Ja imam nizi AMH i suprug ne bas sjajan sermiogram ali jos nemamo potrebe za donacijom. 
    Cekam dobre vijesti za betu🍀🥰🤞
    Sad sam negdje izmedju Sarajeva-Bahcecci i Praga. Najbise zbog tiga sto rade PGD. 
    Bejbe dobro sam planiram povratak na posao za sedmicu pa polako razmislajm sta i kako dalje
    Zeki bravo za super duplanje bete. 💃💕

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• zeko_zoki
    09. Travanj 2022. 19:07

eles

zeko_zoki

Nola_

Zeko zoki da i ja sam tamo, kod njih iz prve, bas su me pogodili pristupom, komunikacijom, terapijom ma sve naj o beti🥰 dobro si odlucila za djevojacku i ja bi tako. Nista nije vrijedno ni minimalnog rizika u ovoj situaciji. Jel jos smedaris ili?
    Bejbe proletiti ce to za cas a bitno je da ga dovedes u normalu. Drago mi je da si dosla do novih saznanja to je toliki vjetar u leda. Mi smo dobro,lijepo napreduje moj misko, on je snazan lupa me stalno pa sam jako sretna🥰❤️
    BEBA nemam info za prag, ali bas me zanima kako tamo stvari funkcioniraju. Od simptoma sam ti ja imala sve sto sam mogla valjda i to bas jake, ne mozes zamijenit za nesto drugo, al to je toliko individualno da se ne bi trebala time voditi. Na ovom forumu puno cura nije imala nikakve a poz betu i urednu trudnocu. Mislim da je najbolji znak to sto je tvoje tijelo ovaj put drukcije reagiralo nego u neuspjesnim postupcima. Drzim 🤞🏼za betu😘

Cestitam na uspjehu iz prve! I meni je sjela Beta, imam povjerenje u njih, a to je na kraju vjerojatno najvaznije. Plus sto mi je super da je na kraju ispalo da su oni jedina poliklinika u kojoj se moze raditi postupak preko HZZO.
    Smedarenje nije prestalo, iako je jako slabo i povremeno, ali svaki put sok kad nesto ugledam 😩 citala sam puno forume i vidim da je stvarno dosta zena imalo isto i sve je bilo u redu, a tako su mi rekli i u Beti, tako da sad mirujem i cekam i nadam se najboljem.
    Pokusavam skuzit koji sam ja sad sluzbeno tjedan trudnoce? Gledam isto od zadnje menstruacije? Nola kada su tebi radili prvi UZV? Meni tek 4 tjedna nakon transfera je prvi pregled, nekako mi se to kasno cini 🤔

Pozdrav, oprosti sto ovako upadam no nesto mi je uletilo u oko, da se u Beti moze raditi postupak preko HZZO😲
    Mozes mi reci vise o tome, preko HZZO idu i lijekovi za postupak?
    Hvala!!!!!

Da, sve ide preko HZZO, jedina je razlika sto ako placas sam, kreces u postupak s prvim danom menstruacije. A preko HZZO ti daju prvi slobodni termin i do tada moras piti kontracepcijske. Meni je razlika izmedu toga dal cu uzet prvi HZZO termin ili ici s placanjem bila mjesec dana. Nulti ultrazvuk se jedini placa (mislim da je oko 400kn)  i dalje sveee ide preko uputnice. Svi lijekovi prije aspiracije, aspiracija, sve terapije nakon aspiracije, transfer, zamrzavanje i svaki iduci FET sa svim lijekovima za sve zametke koji su dobiveni u tom postupku. Znaci doslovno sve :)

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

• BEBA
    09. Travanj 2022. 19:25

Sto se tice Praga išla sam u kliniku prontal cjena je oko 3000e bez smještaj i terapija nas je izaslo oko 4500
    Informisla sam se i za donaciju ako sad nebi uspjelo 5700e plus ymjestaj izadje oko 7000e
    Odlučila sam se za prontal iz dosta preporuka pozitivni 
    Imaju iskustvo doktor koji radi u tij klinici je prvi pre 35 godina na našim prostorima stvorio pozitivan ishod i otvorio je tu kliniku
    A sto se tiče sarajevo dosta isto cula alibzo je slično kao.u zagrebu
    U pragu je bilje jer oni su relni
    Moj savjet konstante Pragom
    Ima kordinatorka koja je iz srbije ona sve obavlja sve mozenpreko mejla xa pošaljete nalaze pa da kaze kako i šta
    Ako hoćete mogu vam.ostavit broj kordinatorke pa da ye informiše
    Ja cekema betu pa ćemo vidjeti uglavnomovde u rs nisam nikad dobila blacistu

• BEBA
    09. Travanj 2022. 19:30

BEBA

Sto se tice Praga išla sam u kliniku prontal cjena je oko 3000e bez smještaj i terapija nas je izaslo oko 4500
    Informisla sam se i za donaciju ako sad nebi uspjelo 5700e plus ymjestaj izadje oko 7000e
    Imaju iskustvo doktor koji radi u tij klinici je prvi pre 35 godina na našim prostorima stvorio pozitivan ishod i otvorio je tu kliniku
    Ima kordinatorka koja je iz srbije ona sve obavlja sve mozenpreko mejla xa pošaljete nalaze pa da kaze kako i šta

BEBA

Takica

bejbe2018
    09. Travanj 2022. 19:46

BEBA

Ajme utješila si me, ja u Hrvatskoj isto nikad nisam imala blastice, a u Pragu za analizu trebaju bit blastice. Al vec sam kod trazenja nalaza vidjela da su puno detaljniji nego kod nas. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• BEBA
    09. Travanj 2022. 20:41

bejbe2018

BEBA

Ajme utješila si me, ja u Hrvatskoj isto nikad nisam imala blastice, a u Pragu za analizu trebaju bit blastice. Al vec sam kod trazenja nalaza vidjela da su puno detaljniji nego kod nas.

Pa da oni odma rade sa blacistama ako nema nece da rade trnasve u tom slučaju prolazu donaciju celija i spedmatouorida ali direktno su sto ja mislim ds je važno.kod nas yamo rade sa bo cim da uzmu pare
    Moj savjet da idete za Prag 

• ind
    10. Travanj 2022. 09:23

Tanja6969

ind

Drage zene imala sam et 2 blastociste 25.03.
    10 dpt beta 546
    12 dpt 1068
    Samo da napomenem da je vadjena beta na 44 h umjesto na 48 h
    Inace ovo mi je 3 pokusaj

Jel ovo ok rezultat i da li je lijepo se uduplalo.
    10 god zelje i cekanja. Imamo uz 03.05
    Lijep pozdrav i puno srece svim cekalicama

Čestitam Ind..☺🙏
    Beta je super
    Ja cekam pon..😅🙌💪

Sretno sutra ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.