Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    02. Travanj 2022. 21:09

zeko_zoki

Ja sam jucer i prekjucer imala bolove kao menstrualne, danas su prosli, ali se pojavio krvavi smeckasti iscjedak. Prvo sam se uzasno rastuzila jer sam bila sigurna da je sve to znak pobacaja i jos jedne neuspjesne trudnoce, a onda sam se sjetila da je mozda implantacija i da postoji tracak nade.. u prethodna dva postupka bi doslo do implantacije, ali je plod propao (biokemijska trudnoca), ali nisam nijednom imala implantacijsko krvarenje. Ne znam je li onda moguce da sad imam? Danas mi je 5 dan od transfera 5dnevne blastice. Beta u srijedu, nijednom jos nisam bila ovoliko nervozna 😩😩

Samo se opusti koliko je moguce u ovoj citavoj situaciji. Kako si opisala iscjedak rekla bi da je implatacijako krvarenje. Sve najbolje ti zelim. 🙏🥰

Tanja6969
    03. Travanj 2022. 01:06

zeko_zoki

Ja sam jucer i prekjucer imala bolove kao menstrualne, danas su prosli, ali se pojavio krvavi smeckasti iscjedak. Prvo sam se uzasno rastuzila jer sam bila sigurna da je sve to znak pobacaja i jos jedne neuspjesne trudnoce, a onda sam se sjetila da je mozda implantacija i da postoji tracak nade.. u prethodna dva postupka bi doslo do implantacije, ali je plod propao (biokemijska trudnoca), ali nisam nijednom imala implantacijsko krvarenje. Ne znam je li onda moguce da sad imam? Danas mi je 5 dan od transfera 5dnevne blastice. Beta u srijedu, nijednom jos nisam bila ovoliko nervozna 😩😩

Probaj se maksimalno opustiti...sve ce bit dobro..
    Sve smo nervozne...ja malo mislim da imam sve simptome,malo niti jedan...meni je 5 dan od transfera...nikako docekat sljedeci pon.
    E da i nikakvo krvarenje nisam imala..i da li je moguce bez implantacijskog ostati trudan..🤔

Adenom hipofize
    Diabetes insipidus
    Zamrznute 2 blastociste u 6 mj.prosle godine
    28.3.Transfer🙃
    11.4.cekanje Bete..🙏😊

• Tanja123
    03. Travanj 2022. 14:08

Drage moje, da li je neko u ranoj trudnoci zbog Candide koristio Macmirror vaginalete ili neke biljne vaginalete tipa kantarion?

• NATALIE0407
    03. Travanj 2022. 20:42

Tanja123

Drage moje, da li je neko u ranoj trudnoci zbog Candide koristio Macmirror vaginalete ili neke biljne vaginalete tipa kantarion?

Nisam koristila nista od toga. Ali ako je doktor preoprucio onda obavezno koristiti jer candida je opasna u trudnoci. Vecu stetu moze napravit candida nego vaginalete koje je doktor preporucio. Sve najbolje vam zelim.

little123
    04. Travanj 2022. 17:07

Bok cure, 24.3. Sam imala transfer, 2 blastice. U petak sam radila test koji je pozitivan, danas beta, 11 dpt 548. Ovo mi je bio prvi ivf pa sto se tice simptoma nisam bila sigurna jel to od stimulacije, ali evo da vam kazem svoje simptome. Negdje 5 dpt poceli su lagani bolovi u jajnicima, a vec 6 dpt dok sam bila na poslu bas mi je bilo mučno. Dok mirujem bilo mi je ok, cim bi nesto radila osjetila bi menstrualne bolove. 9dpt probudila me bol u želucu i isto cijeli dan mucnina pogotovo nakon obroka i to i dalje traje.  Bolove u grudima imam, ali to mi je jos od stimulacije. Sretno svim curama 🙏🏻🙏🏻

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

Tanja6969
    04. Travanj 2022. 17:14

little123

Bok cure, 24.3. Sam imala transfer, 2 blastice. U petak sam radila test koji je pozitivan, danas beta, 11 dpt 548. Ovo mi je bio prvi ivf pa sto se tice simptoma nisam bila sigurna jel to od stimulacije, ali evo da vam kazem svoje simptome. Negdje 5 dpt poceli su lagani bolovi u jajnicima, a vec 6 dpt dok sam bila na poslu bas mi je bilo mučno. Dok mirujem bilo mi je ok, cim bi nesto radila osjetila bi menstrualne bolove. 9dpt probudila me bol u želucu i isto cijeli dan mucnina pogotovo nakon obroka i to i dalje traje. Bolove u grudima imam, ali to mi je jos od stimulacije. Sretno svim curama 🙏🏻🙏🏻

😊 odlicnooo 🙏💪 ja sam isto uzbuđena,ne znam sta mi je misliti...jedan dan sve "poludi" u meni dr.dan mirno.!!
    Meni je isto prvi ivf..
    Zna mi bit malo mučno al to pripisujem tabletama koje pijem(estrofem,duphastone,utrogestan,folacin,corteg,eutirox,bromergon)makar se nadam da je nesto drugo 😊🙏😊🤭
    Sretnoo Little 123 🧡

Adenom hipofize
    Diabetes insipidus
    28.3.Transfer🙃
    11.4.cekanje Bete..🙏😊

little123
    04. Travanj 2022. 17:57

Tanja6969

little123

Bok cure, 24.3. Sam imala transfer, 2 blastice. U petak sam radila test koji je pozitivan, danas beta, 11 dpt 548. Ovo mi je bio prvi ivf pa sto se tice simptoma nisam bila sigurna jel to od stimulacije, ali evo da vam kazem svoje simptome. Negdje 5 dpt poceli su lagani bolovi u jajnicima, a vec 6 dpt dok sam bila na poslu bas mi je bilo mučno. Dok mirujem bilo mi je ok, cim bi nesto radila osjetila bi menstrualne bolove. 9dpt probudila me bol u želucu i isto cijeli dan mucnina pogotovo nakon obroka i to i dalje traje. Bolove u grudima imam, ali to mi je jos od stimulacije. Sretno svim curama 🙏🏻🙏🏻

😊 odlicnooo 🙏💪 ja sam isto uzbuđena,ne znam sta mi je misliti…jedan dan sve "poludi" u meni dr.dan mirno.!!
    Meni je isto prvi ivf..
    Zna mi bit malo mučno al to pripisujem tabletama koje pijem(estrofem,duphastone,utrogestan,folacin,corteg,eutirox,bromergon)makar se nadam da je nesto drugo 😊🙏😊🤭
    Sretnoo Little 123 🧡

Eee tako je i meni. U jednom trenu sve super u drugom sve boli, mučno i lose se osjecam. Isto sam mislila da je to zbog terapije jer mi se činilo nemoguce da vec sad imam simptome trudnoce. Od terapije uzimam Utrogestan, duphastone, folacin i andol. Iii ono sto sam primjetila da me ful zateže trbuh. Kao da su mi misici skraceni pa kad se malo istegnem osjetim bas da zateže. Nadam se da su i kod tebe to simptomi trudnoce 🙏🏻

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

• zeko_zoki
    05. Travanj 2022. 08:12

Cestitam little123, bas velika, lijepa beta! Ja sam danas imala pozitivan test, iako mi je tako bilo i prosla 2 puta pa je na kraju bila biokemijska, ali ipak me veseli 🤭🤭 sutra beta 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

32 god
    Endometrioza i nizak amh
    Spermiogram uredan

11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
    12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
    1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
    3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Tanja6969
    05. Travanj 2022. 08:55

zeko_zoki

Cestitam little123, bas velika, lijepa beta! Ja sam danas imala pozitivan test, iako mi je tako bilo i prosla 2 puta pa je na kraju bila biokemijska, ali ipak me veseli 🤭🤭 sutra beta 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Sretno sutra,treca sreca je 😁🙏☺🤭...javi nam se 😊

Adenom hipofize
    Diabetes insipidus
    28.3.Transfer🙃
    11.4.cekanje Bete..🙏😊

Takica
    05. Travanj 2022. 18:43

Cestitam na super beti i pozitivnim testicima🍀❤️❤️💃💃
    Kod mene na UZV hematom i beta povela da pada je iznosila u subotu. Prekinuta th i ceka se menstruacija.
    Ono sto me brine je da krvarenja jos nema a utrogestan je zadni u subotu u 6h ujutro. Stomak boli skora da tbl trebam a grudi osjetljive i bolne bas. 
    Bas me frka sto jos nije krenulo. Kad mislite da bi moglo krenuti?
    Cak se razmisljam da ponovo vadim krv. Iako su mi rekli pred kraj sedmice da vadim betu kad vec pocne krvarenje al njega jos nema pa sam u nedoumici.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.