Zeko zoki bravo, woohoo pravo duplanje🤗 i ti si u Beti ako sam dobro zapamtila? Joj bas ovaj vikend😬 odi malo pa doma🙈 ionako ti nije dobro stat u zadimljenom ako cure puse ili riskirat neku virozu.🤓
Da da, u Beti, ti isto? Tebi je iz prve postupak uspio? Ma necu na kraju ici, predugo smo cekali ovo da bi sad ista riskirala.. samo da se smiri to krvaruckanje, sta god vec da je..
32 god
Endometrioza i nizak amh
Spermiogram uredan
11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Hej bejbe tu sam kako si? U kojoj si fazi sada?
Zeko zoki jel danas bila druga beta?
Tanja jesi ti vadila betu? Ne moras cekati toliko dugo, meni su u klinici rekli da piskim test 9dnt pa javim pa cemo vidit za betu. Isto imam 5dnevne
A sad mi je odmor 2 mjeseca i čekanje da TSH bude u normalnim vrijednostima, Idem iduci tjedan vadit krv. Pa da znam gdje sam otprilike.
A šta se tiče postupka, dobila sam nove info i mogući uzrok zašto se trudnoća ne dešava, to ću i napisat kad još malo stanem i saberem sve što san saznala.
Kako si ti? Jel sve ok napreduje?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ima li koja cura da je radila u pragu
Ja radila sad cekam betu
Radilasam 27.03
Betu trebam 12.04
Inače 4 postupak 3 neuspešna
Ovo je prvi put u Pragu
Cure koje su uspele koje siptome ste imale
Ja prva 3 puta kad je bio neuspeh pojavilo mi ye smdje 12 dan asad nije pa cekam betu
Jesi morala u Prag radi dijagnoze ili si ste se prebacili zbog mogućnosti veceg uspjeha? Koja si klinika?
Ja isto planiram otići pa skupljam potrebne informacije.
Kod mene 4 neuspjela Ivf. ŽELIM ti sreću da ugledaš plusic tj. Pozitivnu betu.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Zeko zoki da i ja sam tamo, kod njih iz prve, bas su me pogodili pristupom, komunikacijom, terapijom ma sve naj o beti🥰 dobro si odlucila za djevojacku i ja bi tako. Nista nije vrijedno ni minimalnog rizika u ovoj situaciji. Jel jos smedaris ili?
Bejbe proletiti ce to za cas a bitno je da ga dovedes u normalu. Drago mi je da si dosla do novih saznanja to je toliki vjetar u leda. Mi smo dobro,lijepo napreduje moj misko, on je snazan lupa me stalno pa sam jako sretna🥰❤️
BEBA nemam info za prag, ali bas me zanima kako tamo stvari funkcioniraju. Od simptoma sam ti ja imala sve sto sam mogla valjda i to bas jake, ne mozes zamijenit za nesto drugo, al to je toliko individualno da se ne bi trebala time voditi. Na ovom forumu puno cura nije imala nikakve a poz betu i urednu trudnocu. Mislim da je najbolji znak to sto je tvoje tijelo ovaj put drukcije reagiralo nego u neuspjesnim postupcima. Drzim 🤞🏼za betu😘

Zeko zoki da i ja sam tamo, kod njih iz prve, bas su me pogodili pristupom, komunikacijom, terapijom ma sve naj o beti🥰 dobro si odlucila za djevojacku i ja bi tako. Nista nije vrijedno ni minimalnog rizika u ovoj situaciji. Jel jos smedaris ili?
Bejbe proletiti ce to za cas a bitno je da ga dovedes u normalu. Drago mi je da si dosla do novih saznanja to je toliki vjetar u leda. Mi smo dobro,lijepo napreduje moj misko, on je snazan lupa me stalno pa sam jako sretna🥰❤️
BEBA nemam info za prag, ali bas me zanima kako tamo stvari funkcioniraju. Od simptoma sam ti ja imala sve sto sam mogla valjda i to bas jake, ne mozes zamijenit za nesto drugo, al to je toliko individualno da se ne bi trebala time voditi. Na ovom forumu puno cura nije imala nikakve a poz betu i urednu trudnocu. Mislim da je najbolji znak to sto je tvoje tijelo ovaj put drukcije reagiralo nego u neuspjesnim postupcima. Drzim 🤞🏼za betu😘
Cestitam na uspjehu iz prve! I meni je sjela Beta, imam povjerenje u njih, a to je na kraju vjerojatno najvaznije. Plus sto mi je super da je na kraju ispalo da su oni jedina poliklinika u kojoj se moze raditi postupak preko HZZO.
Smedarenje nije prestalo, iako je jako slabo i povremeno, ali svaki put sok kad nesto ugledam 😩 citala sam puno forume i vidim da je stvarno dosta zena imalo isto i sve je bilo u redu, a tako su mi rekli i u Beti, tako da sad mirujem i cekam i nadam se najboljem.
Pokusavam skuzit koji sam ja sad sluzbeno tjedan trudnoce? Gledam isto od zadnje menstruacije? Nola kada su tebi radili prvi UZV? Meni tek 4 tjedna nakon transfera je prvi pregled, nekako mi se to kasno cini 🤔
32 god
Endometrioza i nizak amh
Spermiogram uredan
11/2021 ivf, 7 folikula, 7 oplodenih, 1 vracen 😊
12/2021 pozitivan test, beta 9,5 = biokemijska
1/2022 vracen 1 🐧, beta 80,5 pa 74 = biokemijska
3/2022 vracen 1 🐧, beta 175 pa 482,5 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Cestitam na uspjehu iz prve! I meni je sjela Beta, imam povjerenje u njih, a to je na kraju vjerojatno najvaznije. Plus sto mi je super da je na kraju ispalo da su oni jedina poliklinika u kojoj se moze raditi postupak preko HZZO.
Smedarenje nije prestalo, iako je jako slabo i povremeno, ali svaki put sok kad nesto ugledam 😩 citala sam puno forume i vidim da je stvarno dosta zena imalo isto i sve je bilo u redu, a tako su mi rekli i u Beti, tako da sad mirujem i cekam i nadam se najboljem.
Pokusavam skuzit koji sam ja sad sluzbeno tjedan trudnoce? Gledam isto od zadnje menstruacije? Nola kada su tebi radili prvi UZV? Meni tek 4 tjedna nakon transfera je prvi pregled, nekako mi se to kasno cini 🤔
Pozdrav, oprosti sto ovako upadam no nesto mi je uletilo u oko, da se u Beti moze raditi postupak preko HZZO😲
Mozes mi reci vise o tome, preko HZZO idu i lijekovi za postupak?
Hvala!!!!!
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Ima li koja cura da je radila u pragu
Ja radila sad cekam betu
Radilasam 27.03
Betu trebam 12.04
Inače 4 postupak 3 neuspešna
Ovo je prvi put u Pragu
Cure koje su uspele koje siptome ste imale
Ja prva 3 puta kad je bio neuspeh pojavilo mi ye smdje 12 dan asad nije pa cekam betu
Jesi morala u Prag radi dijagnoze ili si ste se prebacili zbog mogućnosti veceg uspjeha? Koja si klinika?
Ja isto planiram otići pa skupljam potrebne informacije.
Kod mene 4 neuspjela Ivf. ŽELIM ti sreću da ugledaš plusic tj. Pozitivnu betu.
U prag sam isla jer sam kod nas u RS ima 3 neuspela pa su me preporučili tamo
Tamo sam inace dobila bilje što se tiče medicine 2 blaciste jednu vratila jednu zaledila super kvaliteta q ovde svaki put slab enbrio samo jedno osmoceliski
Zeko zoki hvala❤️ Preko HZZO mozes i u Polikliniku IVF i Škvorc! Ja sam ti isto smedarila i krvarila radi hematoma. Dobre su ti bete pa se ne bi previse zabrinjavala mada znam kako je to bed vidjet😬, moze biti ostatak od implantacije, pucanje kapilara i zilica uslijed prodora trofoblasta ili hematom. Ugl ne mozes previse ucinit u svakoj varijanti osim mirovat, religiozno trosit terapiju i nadat se najboljem, tako je vise manje i ostatak trudnoce😅 vjerujem da ce biti sve ok. Da prvi uzv je bio zakazan tocno 4 tjedna od transfera. Ako je transfer raden 14+5 onda si negdje trudna cca 6+5 (jer se racuna od ZM) pa pretpostavljam da se nadaju i poz KČS. Prije se ne moze ultrazvucno previse ni vidjet.
Eles da, ide sve. Konzultacije placas kao i svuda a drugo je vise manje sve pokriveno od HZZO-a (lijekovi sigurno) Najbolje provjeriti s njima za FET i te neke stvari. Ovisno sto je potpisano u ugovoru. Ja se vise i ne sjecam sto sam placala sto ne iskreno.

Pozdrav svim cekalicama bete, a svima koje su svoje docekle cestitam!
Danas mi je 9dnt blastociste, FET. Jutros piskila test, negativan.
M kasni jedan dan.
Postoji li mogucnost ili da ovo otpisem i planiram novi postupak? Hvama Vam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji