Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    12. Travanj 2022. 22:00

bejbe2018

Lussy

bejbe2018 daaa,bas mi je trebalo i dosta sam se nekako odmorila i sad se eto spremam da iduci tjedan se vratim na posao😵‍💫
    Dobro je sve,super je proslo,nakon pregleda zadnjeg receno mi je da se sve obnavlja krenula sam piti gynositol,nastavila piti omegu,vitamin d cu jos mjesec dana pa cu otici izvaditi krv jer ipak stoze ljeto pa da nebi pretjerala i mislim da cu opet uvest i novalac u sve to al vidit cu jos ..cekam da stigne ta mjesecnica nakon pobacaja😩 receno je da ce stic od 4-6 tjedana nakon a 4ti tjedan je tek 25.4🙁 iskreno jedva cekam da stigne
    Imam neki isjecak pa se mislim otic napravit briseve da nisam mozda dobila neku upalu..al u svakom slucaju mi smo vam na pauzi do sigurno iza ljeta
    A muzic je uveo jos po preporuci koenzim q10 i nastavio s pro fertilom

Nadam se da ti neće bit prestresno vratiti se na posaoi da su kolege uviđajni.

Jel mu bas određeni q10 ili moze bilo koji?

Nisu odredili koji samo su rekli da krenemo s manjom dozom pa onda pojacamo jer u pro fertilu ima samo 7.5

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• BEBA
    12. Travanj 2022. 23:40

Cure nažalost beta 0.12 negativna 
    Cekam odgovor od doktora da vidim zašto uvjek isto nista se ne desi 
    Možete li napisati koje ste vi nalaze sve vadila da vidim ima li nesto sto nisam 

Nola_
    13. Travanj 2022. 09:02

Jutro curke 
    Lussy drago mi je cuti da je sve proslo ok nakon pobacaja, bar nesto. Super za gynositol🤞🏼 Razmisli i ti o koenzimu, ne moze odmoc za kvalitetu stanica. Ja sam dobro, cuvamo se i brojimo tjedne🤗
    Beba zao mi je, koji ti je ovo transfer?
    Capi, Mamasita jeste piskile vise? 

bejbe2018
    13. Travanj 2022. 09:20

BEBA

Cure nažalost beta 0.12 negativna
    Cekam odgovor od doktora da vidim zašto uvjek isto nista se ne desi
    Možete li napisati koje ste vi nalaze sve vadila da vidim ima li nesto sto nisam

Mogu ti nac sto nas sve sada traze, jer radim skroz nove nalaze. 
    Pa cu natipkati kad budem na kompu.
    Zao mi je zbog bete, razumijem te skroz.
    Sta si rekla koje su vase dijagnoze? 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• BEBA
    13. Travanj 2022. 09:40

4 transver pa nema bas detaljni diagnoza sjmnqju na kvalitet jajne celije mada ja ne vjerujm jer sam dobila 2 odlične blastociste
    Mislim da je nešto drugo pa sam tražila da mi daju da odradim detaljne analize prije sledećeg postupka pa me zanima sta ste sve radili 

Nola_
    13. Travanj 2022. 11:22

Beba dobro je da si ih trazila detaljniju analizu, ja nisam isla nikad na obradu RIF-a pa ce ti druge curke bolje reci. Koliki ti je amh? Spermiogram vam je dobar? Mozda bez obzira da idete na ICSI jer tada biraju najljepseg (morfoloski) spermija, sto moze pomoc. Js je najvise zasluzena za razvoj embrija do 3dana kada vecu ulogu preuzima muski faktor do razvoja BC. Eventualno da radite PGD ili PGS ako imate mogucnosti vani to raditi. Ne znam jesi li radila histeroskopiju, biopsiju? Preporucila bi ti da prije iduceg transfera stavljas probioticke vaginalete iskreno vjerujem da to masu pomaze. Pricala sam vec Lussy ja sam stavljala acidosalus do utrogestana. A za kvalitetu jajnih stanica uzimaj suplemente i to bar 3 mj prije postupka, koenzim Q10 u ubiquinol obliku, omegu, ove klasicne vit C, E, maticnu mlijec (stanes prije postupka da si ne bi nabustala imunitet). I vit D! Dobro bi bilo da je oko 120, provjeri si i TSH, bilo bi dobro da je ispod 2. Poradi na cirkulaciji zdjelice, ja sam radila cucnjeve, neke cure idu na akupunkturu. Za ostale pretrage posebno imunoloske neka ti dr cure koje znaju vise savjetuju. Drzim 🤞🏼 za dalje

Lussy
    13. Travanj 2022. 12:54

Nola_ planirala sam uzimati i ja koenzim al nekako mi se za mene cini malo 100mg pa trazim neki veci a vidim da ima samo po internetu za narucit 
    Koji je to sto ti preporucujes?

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Capi_3
    13. Travanj 2022. 12:56

Nola_

Jutro curke
    Lussy drago mi je cuti da je sve proslo ok nakon pobacaja, bar nesto. Super za gynositol🤞🏼 Razmisli i ti o koenzimu, ne moze odmoc za kvalitetu stanica. Ja sam dobro, cuvamo se i brojimo tjedne🤗

Jucer sam 2 put, neg kao kuca...odustala sam od pis pis. Danas je 9. dpt. U petak beta 

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

bejbe2018
    13. Travanj 2022. 14:57

Capi_3

Nola_

Jutro curke

Jucer sam 2 put, neg kao kuca…odustala sam od pis pis. Danas je 9. dpt. U petak beta

Ajde drzim fige, javi rezultate.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

bejbe2018
    13. Travanj 2022. 15:08

BEBA evo što su meni trazili, s tim da ja imam problem sa štitnjačom, pa to kontroliram nevezano za to. Ali bolje što vise toga. Ovi hormoni su po meni dosta bitni. 
    Nadam se da sam bar nesto pomogla. 
    [ol]
    [li]Hormonski status 2.-3. dana ciklusa - (važeći 6 mjeseci): FSH, LH, progesteron, estradiol, prolaktin, TSH, fT3, fT4, aTP/O, aTG,  vrlo važno i AMH ![/li]
    [li]Kontrolni UZV prije početka pripreme endometrijuma ili IVF stimulacije, najbolje vrijeme za pregled je pred ovulacijom, približno od 10.-12. dana  ciklusa, zavisi dužine Vašeg ciklusa. Nalaz neka bude sa slikama i opisom. [/li]
    [li]Analiza sperme-spermiogram(važeći 3 mjeseca), sa preporučenom seksualnom abstonencijom dva do tri  dana. [/li]
    [li]Karyotypes (za oba partnera).   [/li]
    [li]PAP -važeći je 6-12 mjeseci,prema aktualnom nalazu[/li]
    [li]Brisevi chlamidie, micoplazma, ureaplazma i cervikalni bris-(važeći  3 mjeseca). [/li]
    [li]Internistički nalaz (važeći 6 mjeseci): krvna slika, biohemija, urinokultura, EKG i  zaključak interniste da nema kontraindikacija za anesteziju, tj. za planiranu trudnoću.[/li]
    [li]Mamograf (važeći dvije godine) ili  UZV grudi(važeći godinu). [/li]
    [li]Test spolno prenosivih bolesti (HIV, žuticu B, žuticu C i syfilis) za oba partnera.[/li]
    [/ol]

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.