Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    19. Ožujak 2022. 07:38

Nola_

Takica radi sve sto te opusta i skrece misli, setnje su dobra ideja radi cirkulacije. Pozitivno razmisljanje jako puno znaci, moja doktorica je rekla na transferu kolegama "ovo je primjer maternice koja je stvorena da rada djecu" i od tog trenutka ja sam bila uvjerena u pozitivan ishod. Hocu ti reci, snaga uma igra ogromnu ulogu. Sigurno su embriji dobre kvalitete cim pustaju do 5 dana jednog od njih. Vjeruj u dobar ishod i samo opusteno. Ja ti zelim od srca da ugledas plusic uskoro. Jel piskis ili si beta cekalica?

Ma uvijek testic prije ocekivane bete🤫 a kko je sad 14 pardov vec 13 dana od bete bice sigurno testica ranije. 
    Kako mi ie drago da cujem da ima ljekara koji imaju sliha za svoje pacijente kao sto je tvoj dr. Koliko znaci ta recenica nama koje okrecu naopacke radi najdivnije stvari u zivotu oni nisu ni svjesni. To sad govorim iz ugla pacijenta. Jer i ja sam ljekar i vazim za onog koji je u stanju i po 15 min objasnjavati stvari i volim kad se i druge specijalnosti tako ophode. 
    Meni je dr Vlaisavljevic rekao recenicu koja me vratila na fabricka podesavanja. “Vi ste ucinili sve sto ste mogli sada je sve na njima”
    Zvuci mozda kao klišee ali u tom momentu je meni znacilo. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Lussy
    19. Ožujak 2022. 09:47

Takica dobro dosla,zelim ti puno strpljenja do bete i puno srece da bude pozitivna😘 
    Tu smo da ti razbijemo te dane cekanja♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    19. Ožujak 2022. 11:56

Nola hvala puno na pordsci🥰 Naravno, bice sve dobro. ❤ Virnem s vremena na vrijeme da vidim kako ste i sto radite 😊 Samo hrabroo i pozitivno 💪💪💪

• lulu17
    19. Ožujak 2022. 12:04

Da nije neka imala iskustva sa neuspjelom trudnocom i krvarenjem? dr mi je rekla da sacekam da krvarenje pocne samo, ali i dalje nista. Pitacu svakako dr... Meni se nije vidio plod, ali ostao je taj getacijski mešak koji treba da izadje.... A grudi su mi i dalje otecene, vjerovatno treba vremena da se sve stabilizuje...

bejbe2018
    19. Ožujak 2022. 18:28

Takica

Nola_

Takica radi sve sto te opusta i skrece misli, setnje su dobra ideja radi cirkulacije. Pozitivno razmisljanje jako puno znaci, moja doktorica je rekla na transferu kolegama "ovo je primjer maternice koja je stvorena da rada djecu" i od tog trenutka ja sam bila uvjerena u pozitivan ishod. Hocu ti reci, snaga uma igra ogromnu ulogu. Sigurno su embriji dobre kvalitete cim pustaju do 5 dana jednog od njih. Vjeruj u dobar ishod i samo opusteno. Ja ti zelim od srca da ugledas plusic uskoro. Jel piskis ili si beta cekalica?

Ma uvijek testic prije ocekivane bete🤫 a kko je sad 14 pardov vec 13 dana od bete bice sigurno testica ranije.
    Kako mi ie drago da cujem da ima ljekara koji imaju sliha za svoje pacijente kao sto je tvoj dr. Koliko znaci ta recenica nama koje okrecu naopacke radi najdivnije stvari u zivotu oni nisu ni svjesni. To sad govorim iz ugla pacijenta. Jer i ja sam ljekar i vazim za onog koji je u stanju i po 15 min objasnjavati stvari i volim kad se i druge specijalnosti tako ophode.
    Meni je dr Vlaisavljevic rekao recenicu koja me vratila na fabricka podesavanja. “Vi ste ucinili sve sto ste mogli sada je sve na njima”
    Zvuci mozda kao klišee ali u tom momentu je meni znacilo.

A mene na transferu uvijek ubiju u pojam kad je loša kvaliteta 😔.

Takica dobrodošla.
    💢💝

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Takica
    19. Ožujak 2022. 20:46

Bejbe i Lussy hvala na dobrodoslivi a i lijepim zeljama. Uzvracam duplo za vas❤️❤️❤️

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• sljivica
    20. Ožujak 2022. 01:53

Pozdrav svima,nova sam na grupi...ja se evo borim sa nesanicom u iscekivanju ponedeljka i vadjenja prve bete (ET radjen na 3. dan u proslu subotu sa dva kvalitetna embrija)...ovo nam je drugi pokusaj,prvi put bio hiper,bolovi nezamislivi,nisam mogla 2 meseca ljudski ni u wc,a iz zezanja smo tad na 8. dan izvadili betu i bila je 1500. Neki fenomen se desio,evo ne znam..nazalost ispalo je da je biohemijska trudnoca..
    Sada od simptoma nista,sem sto mi se tri dana blago grci nesto u stomaku kao pred ciklus i grudi malo uvecane.
    Nadam se najboljem :)

kosuljica
    20. Ožujak 2022. 07:18

Dobro jutro svima.cure, samo da.se javim uskoro krećemo opet (valjda). Takica dobrodošla vidim da si puno toga prošla, svaka čast drži se.
    Sljivica dobrodosla i ti! Dobro da si ovo za hiper spomenula meni je dr odgodila.ET zbog toga ali nisam.osjecala ama baš ništa (zbog "opasnosti od HS tako baš piše"). Ugl svima sretno, pozdrav Nola  tebi i novopečenoj trudnici lussy!
    I svim curama koje su ovaj tjedan u nečemu (ET, FET, hCG), sretno!

Lussy
    20. Ožujak 2022. 09:58

Sljivica prvo dobrodosla i ti ovdje, nesanice su dobar znak nekad,a nekad su samo razlog jer razmisljas oce bit sve dobro..nadam se da je kod tebe ovaj prvi razlog i da ce beta biti velik
    Ja sam isto nakon punkcije dobila hiper i zavrsila u bolnici i zato su mi odgodili ET i smrzli sve.. je li cekas betu ili radis testice prije?

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Lussy
    20. Ožujak 2022. 10:01

Kosuljica draga kako si? Kako se osjecas? Jesi spremna za postupak🙏🏼

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.