Draga moja Nola dobro sam,danas prvi dan da sam se usudila izac iz kuce,pocela sam nesto krvarit mozda i samo ode,u ponedjeljak moram po tablete ali sam uspjela dogovorit pregled prije tableta pa da me dr pogleda..placem ali sad dosta manje..najvise kad me evo neko pita kako sam,stvarno pokusavam se tjesit,odlucili smo napravit pauzu duze ali cu u meduvremenu kad vidim za mjesec dana kakva je situacija probati onaj napitak od Ramize Orman i pokusat cemo prirodno ali bez opterecivanja..ako se dogodi dogodi ako ne nema veze..idemo dalje..supruga cu poslat za mjesec dana da obavi opet spermiogram jer je on svo ovo vrijeme pio PRO fertil pa eto da vidimo je li ima pomaka 🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy drzite se i volite se, sve ce ovo proci... drago mi je da si pocela izlaziti iz kuce, sad ce ljepsi dani, iskoristi i uzivajte uz carobni pripravak od ramize❤️ Mozda nam se uskoro javis s najljepsim vijestima, samo opusteno🤗
Draga moja Nola dobro sam,danas prvi dan da sam se usudila izac iz kuce,pocela sam nesto krvarit mozda i samo ode,u ponedjeljak moram po tablete ali sam uspjela dogovorit pregled prije tableta pa da me dr pogleda..placem ali sad dosta manje..najvise kad me evo neko pita kako sam,stvarno pokusavam se tjesit,odlucili smo napravit pauzu duze ali cu u meduvremenu kad vidim za mjesec dana kakva je situacija probati onaj napitak od Ramize Orman i pokusat cemo prirodno ali bez opterecivanja..ako se dogodi dogodi ako ne nema veze..idemo dalje..supruga cu poslat za mjesec dana da obavi opet spermiogram jer je on svo ovo vrijeme pio PRO fertil pa eto da vidimo je li ima pomaka 🤷🏼♀️
Kod nas isto muž pije Pro fertil, i to već dugo..
Ne znam što bi rekla za poboljšanje, bitno je i bez alkohola i cigareta da bude..
Neka ti samo ode, da se bar tu ne mučiš.
A onda uhvatiš snage i ideš dalje.
💕
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Nola_ draga moja voljela bi da tako bude al necu se puno nadati,mislila sam da se necu tako lako izvuci iz ovog ali s mamom imam veliku veliku povezanost i da mi nema nje mislim da bi bila uzasno,naravno svi su tu i svi se brinu,otac mi nije uopce isao radit jer ne radi ovdje nego u Zagrebu ostao je radi mene stvarno smo se svi eto nadali pa i razocarali ali mi nitko neda da potonem..sretna sam sto ih imam♥️ Puno ljudi mi je ishvalilo taj napitak pogotovo sa policisticne jajnike tako da nista me ne kosta probati…a sto se tice pro fertila bejbe2018 on je koristio al nije toliko redovno,iskreno ostalo mu je jos ohoho jer je kupio bio najvece pakiranje al rekla sam da potrosi pa cemo vidjet oce li nesto drugo..meni je brat 3 godine nije uspjevao i pio je 5 mjeseci proxeed kako mu je dr i rekao da je rok od 1-6 mjeseci i da ce se dogodit zacece i imaju sad curicu od eto 1 i 4 mjeseca ..s tim da mi je bratu bio problem pokretljivost i kratko bi zivili ,a u neviste prohodnost jajnikw problem..
Kad j dr.suprugu preporucio pro fertil rekao je da je za morfologiju malo bolji on al rekla sam muzu pit ces sve moguce sta treba😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Nadam se da ce otici,danas me prodrmalo i krenilo je crveno nadam se da do ponedjeljka se to mozda i samo ocisti ako ne onda da mi pomognemu bar te prve tablete da ne moram ostajat u bolnici🤷🏼♀️
Realno ako nesto kod mene “valja” to sta stvarno kroz 3/4 dana prestanka utrogestana ja prokrvarim tako je bilo i kod neuspjelog transfera oba puta i evo sad nazalost kad je ovo u pitanju
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Nola_ draga moja voljela bi da tako bude al necu se puno nadati,mislila sam da se necu tako lako izvuci iz ovog ali s mamom imam veliku veliku povezanost i da mi nema nje mislim da bi bila uzasno,naravno svi su tu i svi se brinu,otac mi nije uopce isao radit jer ne radi ovdje nego u Zagrebu ostao je radi mene stvarno smo se svi eto nadali pa i razocarali ali mi nitko neda da potonem..sretna sam sto ih imam♥️ Puno ljudi mi je ishvalilo taj napitak pogotovo sa policisticne jajnike tako da nista me ne kosta probati…a sto se tice pro fertila bejbe2018on je koristio al nije toliko redovno,iskreno ostalo mu je jos ohoho jer je kupio bio najvece pakiranje al rekla sam da potrosi pa cemo vidjet oce li nesto drugo..meni je brat 3 godine nije uspjevao i pio je 5 mjeseci proxeed kako mu je dr i rekao da je rok od 1-6 mjeseci i da ce se dogodit zacece i imaju sad curicu od eto 1 i 4 mjeseca ..s tim da mi je bratu bio problem pokretljivost i kratko bi zivili ,a u neviste prohodnost jajnikw problem..
Kad j dr.suprugu preporucio pro fertil rekao je da je za morfologiju malo bolji on al rekla sam muzu pit ces sve moguce sta treba😂
Nego šta nego mora pit😉
Ugl. dns sam čula od prije da čeka blizance, to im je drugi put uspješan ivf.
Tako da sam uz poslane čestitke bila i rastužena jer kod mene nema ništa. 😔
Jel tako i vama bude ❔
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Lussy kako ne, obitelj je sve, i koliko god godina da imas sto god da ti je nista ne moze zamijenit kad se scucuris uz mamu i reces joj sve sto ti je na dusi.
Neka muz pije sve dodatke sto mislite da moze pomoci. A kod tebe puno toga valja jer si ostala trudna relativno brzo, vjerujem da ce ti napitak od ramize pomoci (meni jest) sto se tice redovnijih i kvalitetnijih ovulacija. Uzmi si i gynositol i trosi par mjeseci. 🍀
Bejbe da, tesko je objasniti. Jako si radostan radi bliske osobe a s druge strane se mislis zasto se to ne dogada meni. Mada je meni drago cuti kad nekome ivf uspije, prvo na mom ivf putu jer mi je to davalo nadu da to stvarno funkcionira a sada jer znam koja je to bol i borba. Ali kad cujem da je netko ostao trudan iz prve iz usputnog seksa onak mi je oook. 🤣 tako da te kuzim.
Takica jesi piskila? 😋
Nisam jer je krenulo smedjkasto i vidim da i od ovog puta nema nista. Oskudno ali ipak sekret koji je prebojen. Nema svjeze krvi.
Zvala sam ginekologe rekli sutra da uradim beta HCG unjesro u petak.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ne mora znaciti smeckasto nuzno lose. Ja sam imala 7dnt blastociste (implantacijsko) i onda opet za par dana (hematom) Ta smedarenja su nekako usko vezana za mpo i vezu se uz brojne razloge.
Zelim ti srecu sutra i da te pozitivno iznenadi beta🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji