Lulu jako mi je zao to cuti💔 ali kao sto kazes, tvoje tijelo je spremno i znas da s te strane nema problema. Zelim ti da sto prije ugledas svoje malo srceko na uzv i da sve bude ok❤️
Lussy nesto malo busy zadnja dva dana al sve ok i kod nas🤗 kako si ti? Iscekujes uzv? Kako provodis dane
Tanja ne znam moze li utjecati ali logicno mi je da ti je pao imunitet pa se herpes pokazao koji virus ionako nosis u sebi i kao takav ne steti implantaciji i bebi a to sto se pokazao mozda samo dobar znak. Ja nisam sklona herpesima al sam se razbolila u uspjesnom postupku, kazu da tijelo spusta imunitet da ne bi odbacilo embrij. Ipak je 50% strano tijelo. Drzim 🤞🏼 da je to
Lucky785 ma dobro sam,malo dramim i ludim kad ce vise uzv,jedan dan se probudim kao budem sve suoer onda drugi dan u strahu jel sve okej🙄 i tako u krug..jedva cekam vise taj utorak da dode i da vidim sta se dogada je li bebica s nama i je li ♥️ Tu☺️
Nola_ blago ti se tako bi volila da imam neke obaveze da se zaokupiram s tim,jel mi vjerujes da sam trazila sta bih mogla radit ovako od doma i uz to zaradit koju kunicu vec ka dsam na bolovanju😂😂 muz mi neda da cistim,svekrva kuha tako da sam doslovno doma i eto odem malo prosetat al minimalno ne zelim riskirat do utorka nista
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lucky785ma dobro sam,malo dramim i ludim kad ce vise uzv,jedan dan se probudim kao budem sve suoer onda drugi dan u strahu jel sve okej🙄 i tako u krug..jedva cekam vise taj utorak da dode i da vidim sta se dogada je li bebica s nama i je li ♥️ Tu☺️
Nola_ blago ti se tako bi volila da imam neke obaveze da se zaokupiram s tim,jel mi vjerujes da sam trazila sta bih mogla radit ovako od doma i uz to zaradit koju kunicu vec ka dsam na bolovanju😂😂 muz mi neda da cistim,svekrva kuha tako da sam doslovno doma i eto odem malo prosetat al minimalno ne zelim riskirat do utorka nista
Ako nemaš što čitati ili se ne možeš koncentrirati, Netflix odvraća misli u potpunosti. 😄 Začas će i taj utorak! 🍀
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Joj vjeruj mi ne gasim Netflix😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Kako ste cure?
Ja sam se prehladila i baš se loše osjećam nekako.
A imala sam malo krvi na gaćicama, i malo smečkastog, ne znam jel moguće da se nešto poremetilo od pustih terapija?
M mi treba doći tek za 10 - tak dana. To mi nije prije bilo..
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav da se prijavim i na ovu temu.
Danas transfer dva 8celijska embriona.
Beta 01.04.
Ovo je najduže čekanje bete do sad🙄
Na bolovanju sam prvi put od kako sam krenula sa IVF inace sam svaki do sad radila samo odmarala 10 dana za vrijeme čekanja bete.
Inace radim u bolnici.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Bejbe same here🙋🏻♀️ hmmm ne znam, mozda periovulacijsko krvarenje? A mozda je i implantacijsko nikad ne znas😋 javi nam ishod🥰
Takica da😓 probaj se s necim zaokupirati da vrijeme brze prode... kad pocnes ispaljivati pozali nam se na forumu i za cas ce to. Drzim ti 🤞🏼🤞🏼🤗
Bejbe same here🙋🏻♀️ hmmm ne znam, mozda periovulacijsko krvarenje? A mozda je i implantacijsko nikad ne znas😋 javi nam ishod🥰
Takica da😓 probaj se s necim zaokupirati da vrijeme brze prode… kad pocnes ispaljivati pozali nam se na forumu i za cas ce to. Drzim ti 🤞🏼🤞🏼🤗
Hvala puno
Ma znaci mnogo kad se mozes pozaliti ljudima koji prolaze kroz istu borbu.
Za sad su planovi jutarnje samostalne šetnje po naselju. I da pokusam mozak na off bar prvih 7 dana dok se ne ugnijezi😁
Idem na kartu pozitivno misli pozitivno ce ti se vratiti🙃
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Takica radi sve sto te opusta i skrece misli, setnje su dobra ideja radi cirkulacije. Pozitivno razmisljanje jako puno znaci, moja doktorica je rekla na transferu kolegama "ovo je primjer maternice koja je stvorena da rada djecu" i od tog trenutka ja sam bila uvjerena u pozitivan ishod. Hocu ti reci, snaga uma igra ogromnu ulogu. Sigurno su embriji dobre kvalitete cim pustaju do 5 dana jednog od njih. Vjeruj u dobar ishod i samo opusteno. Ja ti zelim od srca da ugledas plusic uskoro. Jel piskis ili si beta cekalica?
Sortiraj odgovore
Najstariji