Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nola_
    17. Ožujak 2022. 11:08

Lulu jako mi je zao to cuti💔 ali kao sto kazes, tvoje tijelo je spremno i znas da s te strane nema problema. Zelim ti da sto prije ugledas svoje malo srceko na uzv i da sve bude ok❤️
    Lussy nesto malo busy zadnja dva dana al sve ok i kod nas🤗 kako si ti? Iscekujes uzv? Kako provodis dane

Nola_
    17. Ožujak 2022. 11:13

Tanja ne znam moze li utjecati ali logicno mi je da ti je pao imunitet pa se herpes pokazao koji virus ionako nosis u sebi i kao takav ne steti implantaciji i bebi a to sto se pokazao mozda samo dobar znak. Ja nisam sklona herpesima al sam se razbolila u uspjesnom postupku, kazu da tijelo spusta imunitet da ne bi odbacilo embrij. Ipak je 50% strano tijelo. Drzim 🤞🏼 da je to

Lussy
    17. Ožujak 2022. 12:48

Lucky785 ma dobro sam,malo dramim i ludim kad ce vise uzv,jedan dan se probudim kao budem sve suoer onda drugi dan u strahu jel sve okej🙄 i tako u krug..jedva cekam vise taj utorak da dode i da vidim sta se dogada je li bebica s nama i je li ♥️ Tu☺️ 
    Nola_ blago ti se tako bi volila da imam neke obaveze da se zaokupiram s tim,jel mi vjerujes da sam trazila sta bih mogla radit ovako od doma i uz to zaradit koju kunicu vec ka dsam na bolovanju😂😂  muz mi neda da cistim,svekrva kuha tako da sam doslovno doma i eto odem malo prosetat al minimalno ne zelim riskirat do utorka nista

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lucky785
    17. Ožujak 2022. 14:36

Lussy

Lucky785ma dobro sam,malo dramim i ludim kad ce vise uzv,jedan dan se probudim kao budem sve suoer onda drugi dan u strahu jel sve okej🙄 i tako u krug..jedva cekam vise taj utorak da dode i da vidim sta se dogada je li bebica s nama i je li ♥️ Tu☺️
    Nola_ blago ti se tako bi volila da imam neke obaveze da se zaokupiram s tim,jel mi vjerujes da sam trazila sta bih mogla radit ovako od doma i uz to zaradit koju kunicu vec ka dsam na bolovanju😂😂 muz mi neda da cistim,svekrva kuha tako da sam doslovno doma i eto odem malo prosetat al minimalno ne zelim riskirat do utorka nista

Ako nemaš što čitati ili se ne možeš koncentrirati, Netflix odvraća misli u potpunosti. 😄 Začas će i taj utorak! 🍀

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Lussy
    17. Ožujak 2022. 15:55

Joj vjeruj mi ne gasim Netflix😂

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

bejbe2018
    18. Ožujak 2022. 13:08

Kako ste cure?
    Ja sam se prehladila i baš se loše osjećam nekako.
    A imala sam malo krvi na gaćicama, i malo smečkastog, ne znam jel moguće da se nešto poremetilo od pustih terapija? 
    M mi treba doći tek za 10 - tak dana. To mi nije prije bilo.. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Takica
    18. Ožujak 2022. 18:52

Pozdrav da se prijavim i na ovu temu.
    Danas transfer dva 8celijska embriona.
    Beta 01.04. 
    Ovo je  najduže čekanje bete do sad🙄
    Na bolovanju sam prvi put od kako sam krenula sa IVF inace sam svaki do sad radila samo odmarala 10 dana za vrijeme čekanja bete. 
    Inace radim u bolnici.

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Nola_
    18. Ožujak 2022. 19:57

Bejbe same here🙋🏻‍♀️ hmmm ne znam, mozda periovulacijsko krvarenje? A mozda je i implantacijsko nikad ne znas😋 javi nam ishod🥰
    Takica da😓 probaj se s necim zaokupirati da vrijeme brze prode... kad pocnes ispaljivati pozali nam se na forumu i za cas ce to. Drzim ti 🤞🏼🤞🏼🤗

Takica
    18. Ožujak 2022. 20:59

Nola_

Bejbe same here🙋🏻‍♀️ hmmm ne znam, mozda periovulacijsko krvarenje? A mozda je i implantacijsko nikad ne znas😋 javi nam ishod🥰
    Takica da😓 probaj se s necim zaokupirati da vrijeme brze prode… kad pocnes ispaljivati pozali nam se na forumu i za cas ce to. Drzim ti 🤞🏼🤞🏼🤗

Hvala puno 
    Ma znaci mnogo kad se mozes pozaliti ljudima koji prolaze kroz istu borbu. 
    Za sad su planovi jutarnje samostalne šetnje po naselju.  I da pokusam mozak na off bar prvih 7 dana dok se ne ugnijezi😁
    Idem na kartu pozitivno misli pozitivno ce ti se vratiti🙃

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Nola_
    18. Ožujak 2022. 21:31

Takica radi sve sto te opusta i skrece misli, setnje su dobra ideja radi cirkulacije. Pozitivno razmisljanje jako puno znaci, moja doktorica je rekla na transferu kolegama "ovo je primjer maternice koja je stvorena da rada djecu" i od tog trenutka ja sam bila uvjerena u pozitivan ishod. Hocu ti reci, snaga uma igra ogromnu ulogu. Sigurno su embriji dobre kvalitete cim pustaju do 5 dana jednog od njih. Vjeruj u dobar ishod i samo opusteno. Ja ti zelim od srca da ugledas plusic uskoro. Jel piskis ili si beta cekalica? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.