Jucer sam se cula sa svojom prijateljicom koja zivi u USA i kod njih se na transfer ide punim mjehurom,jesu vama dr trazili da bude pun mjehur ili?
Jer ja sam i ovaj i zasnji put isla praznog mjehura i nikad mi to dr nije spomenuo😅
Tina82kad su rekli ds ce ti biti nalaz?
I na Vuk Vrhovcu moraš imati puni mjehur, obrnuto od aspiracije.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Tina82 kako si ti?
Cure jel moguce da je meni tek implantacija danas?
Cijeli dan osjecam to cudno bockanje ne znam 😅
Uhhh eto od 8dana od et lagani grcevi. Danas u jutro mi su izasle vaginalete ko sa slinom predpostavljam da je to njihov sadržaj tak da neznam i sinocnja i jutrasnja ko da se nisu potopile do kraja ..drugačije je od zadnji but na vecer su mi noge i prsti jako oteceni. Danas sam vadila betu pa cemo vidjeti..
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Je moguce je i meni je tako bilo
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Eto cure moje beta 1.2. to je to od mene...
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Eto cure moje beta 1.2. to je to od mene…
Draga moja sto da ti kazem a da te utjesi 😏
Bolje da nista ne kazem,osim da glavu gore i u nove pobjede,al to vec i sama znas 💕
Tina zao mi je, koji ti je to transfer? Pitam ako nisi da obavis dodatnu obradu, mozda je stvar u necem sto se treba prethodno rjesiti da bi et bio uspjesan
Tina82 jako mi je zao draga sto nije uspjelo,nekako sam se nadala i iskreno ulazim sad ovdje i prode me onako trema kao kad dam otvarala svoj nalaz prosli put😭
Bas bas mi je krivo.nema nista sto te moze utjesit u ovom trenutku,isplaci se,olaksaj dusu i onda dalje s vecom vjerom i nadom!♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Tina82 kako si ti?
Uhhh eto od 8dana od et lagani grcevi. Danas u jutro mi su izasle vaginalete ko sa slinom predpostavljam da je to njihov sadržaj tak da neznam i sinocnja i jutrasnja ko da se nisu potopile do kraja ..drugačije je od zadnji but na vecer su mi noge i prsti jako oteceni. Danas sam vadila betu pa cemo vidjeti..
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Joj nadam se da je bila implantacija,danas bas puno razmisljam o testicu i s obzirom da je sutra 10dnt mislim se da bi vec sutra pokazao nesto,a onda se sjetim da moram izdrzat i ostat pri dogovoru da nema testica😭
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Tina82 kako si ti?
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Joj nadam se da je bila implantacija,danas bas puno razmisljam o testicu i s obzirom da je sutra 10dnt mislim se da bi vec sutra pokazao nesto,a onda se sjetim da moram izdrzat i ostat pri dogovoru da nema testica😭
Meni je 10ti dan pokazao prvi put plus..
Tina82 kako si ti?
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Uživaj u tom neznanju i nadanju do bete. Do bete si trudna, a ako slučajno pokaže drugačije, naći ćeš način za dalje. Test može biti i lažno negativan tako da bolje ne živcirat se. Ja sam se do bete nadala, ali s određenom rezervom, a na dan vađenja dok sam čekala rezultate googlala sam i dovršavala svoj plan daljnjih pretraga jer sam taj dan kad se bližio trenutak istine bila uvjerena da je gotovo. Na kraju sam se šokirala pozitivnim rezultatom, iako sam skroz to tog dana unatoč sumnjama razmišljala na način da sam trudna dok se ne pokaže drugačije. 🙈 Uglavnom, nimalo mi nije žao što nisam radila test jer mu ionako ne bih 100% vjerovala. 🙈
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Lucky785 Da u pravu si ,trebala bih uzivati i razmisljati pozitivno i stvarno na momente pomislim da sam trudna a onda kazem sebi ma sumnjam da ce bit tako “jednostavno” kod mene,jer je uvijek sve komplicirano😅
Najgore sto mi prijateljice imaju bas negativna iskustva s testovima pa zbog tog im ni ja ne vjerujem bas 100% a i pogotovo nakon zadnjeg puta gdje se jedva vidjela crta a onda sutra nista😓
Tako da stvarno cu se potruditi da izdrzim do petka🤞🏼
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Sortiraj odgovore
Najstariji