Sama mama

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nova_mama13

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Pozz ljudi, 
    nova sam tu i zapravo trebam samo malo podrške/savjeta/ideja… U 28. tjednu trudnoće sam,ponosno nosim svoju malu curicu ali jako sam izbananirana…Da skratim,prije mjesec dana otišla sam od dragog jer nisam više trpila njegove, i naravno,bilo je za očekivati da ćemo u podstanare s bebicom pošto je itekako željena i oboje smo stalno zaposleni ALI… Moj je dragi odlučio prepustiti meni sve samoj jer on zna da malenoj neće ništa falit uz mene i ima mi tko pomoć, a razlog je navodno “povrijeđenost i strah da ga ne napustim opet i ,između ostalog,to što je njegov tatica povrijeđen”. Da ne spominjem svaki dan uvrede i šikaniranja koja trpim, čitanje mojih poruka s fb od strane njegovog brace,mame i tate, ponižavanja itd. I naravno,gospodin želi sva prava vezana uz dijete, on bi je priznao i viđao kad hoće, u kući mojih roditelja ,a s druge strane,njegova mamica je meni trudnoj zabranila da dolazim više u njihovu kuću. Bili smo zaručeni.. 
    Ima li tko sa sličnim iskustvima i kako sama izgurati? Hvalaa 

  • Avatar visnjass

    visnjass

    Broj poruka: 512

    Prijavi adminu

    Sorry ali čini mi se da toj familiji nisu baš sve na broju.. 
    Bez obzira na to sve tvoj partner bi trebao biti uz tebe i da si iz bilo kojeg razloga odlučila napustiti tu ‘divnu’ zajednicu.. a kamoli zbog toga što si maltretirana i po Božjem redu muž će ostaviti oca i majku i prionuti za ženu svoju i dvoje će biti jedno

    https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png [lb1f.lilypie.com]

  • nova_mama13

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Glumili su tako fine ljude dok god ja nisam počela izražavat svoja mišljenja koja se nisu slagala s njihovima… A oni su “čopor” i tatica je vođa čopora koji je,isto tako,mater rođenu odj… zbog žene i djece :) Nebitno, problem je meni što sad.. Na 100 čuda sam. Imam podršku svojih ali svaki sam dan depra, plakanje od početka trudnoće (hormoni),a ne želim to svojoj curki :/

  • Avatar Tyna24

    Tyna24

    Broj poruka: 874

    Prijavi adminu

    nemam drugih riječi osim: želim ti svu sreću svijeta, i želim ti da pronađeš muškarca koji će i tebe i tvoju bebu nositi na rukama!

    s druge strane, tvoj “dragi” je mogao spriječiti tvoj odlazak kad bi se postavio na tvoju stranu pred roditeljima. a pošto nije, mislim da bude ti 100x bolje bez njega nego s njim.
    barem nebudeš maltretirana s njegove strane i strane njegovih roditelja. još si možeš srediti život i biti sretna, nije kraj svijeta… drži se!

    [lilypie.com]

  • nova_mama13

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Hvala puno… I ja se nadam da će bit sve super kad svoju srećicu primim u ruke… Moglo se svašta spriječit ali nije bilo volje ni ljubavi oćito.. Jbg neke greške naučimo tek na sebi…. 

  • Avatar shimmer

    shimmer

    Broj poruka: 500

    Prijavi adminu

    nisam shvatila, jeste vjenčani ili?

    spomenula si da će priznati malenu i da je želi viđati.
    počni se na vrijeme raspitivati o alimentaciji, naknadama i skrbništvu.
    kad rodiš trebat će ti mir, a ne da ti se upada u prostor kako se kome sprdne.

    isto tako, dobronamjeran savjet. iako je ovo anoniman forum, svejedno je javan i dostupan svima.
    pazi koje detalje spominješ, ljudi povezuju priče iz svakakvih sitnica, da si ne bi još veće probleme uzrokovala.

    sretno tebi i bebici 

    If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

    [lilypie.com]

    https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing [docs.google.com]

  • nova_mama13

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Shimmer , nismo vjenčani, bili smo zaručeni.. 
    Sad se i razmišljam da li uopće idiotu dat gušta… Misli da kolica i oprema se kupuju meni a ne za bebu a tamo glume barabe,bahate se kako se ima… E za izludit mi je s njima više.
     
    Nakon što su ogolili svu moju privatnost,vjeruj da bih sve dala da imam priliku sve im ponovit još jednom u facu, pa nek me tuže Bogu i ocu,samo želim najbolje za ovo dijete…

  • Avatar dillb

    dillb

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    ajme meni….. strašno…. 

    na društvenim mrežama im zabrani pristup i svaku uvredu prijavi administratoru. ne dozvoli im da ti pokvare trudnoću. bit će ti teško samoj, ali okruži se dragim i pozitivnim ljudima, a njih pusti neka pričaju što hoće. oni koji te poznaju - znaju kakva si i ostat će uz tebe. 

    dobro se pripremi - obzirom na ovo što si nam ispričala - svome djetetu daj svu ljubav ovoga svijeta, nauči ga da postoji dobro i zlo i da ih nauči razlikovati. protiv njegovih nemoj ružno pričati, ali se pripremi da će oni sigurno djetetu pričati ružno o tebi. ispričaj djetetu priču kako si otišla i zašto si otišla tako da mu oni ne mogu glavu puniti lažima. 

    isto tako, nemoj se libiti zvati policiju i nadležne službe ako njegovi postanu isuviše bezobrazni. nikad se ne zna do kud su spremni ići.

    sretno!!! 

  • nova_mama13

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Sa društvenim mrežama sam riješila, to se radilo meni iza leđa kad sam tek otišla a da nisam imala pojma… Kad su vidjeli da gube sinčića onda su njemu počeli punit glavu i tu je krenulo… Čovjek,ako se može tako nazvat , sam priznaje da se boji razočarat mamicu  i taticu.. Strašno,ne mogu još sebi doć.. 

    Nisam ni mislila djetetu loše pričat o nikome,dok god ne bude imala neke normalne godine za to… Iskreno ,nemam iskustva, prva mi je trudnoća i ne bih voljela djetetu crnit nikoga ,nadam se da će me sama pitat jednom zašto tata nije s nama… 

    Nisam uopće pametna,što napravit… Nadam se da će mi dat Bog snage i strpljenja da normalnu osobu dignem na noge…. :(

  • Avatar LauraPia@

    LauraPia@

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Draga, samo ti zelim reci da si jako hrabra i da ti se divim… 
    Svaka cast, tesko je to sve a kamoli ako nemas nekoga uz sebe… 
    Ovo je sve virtualno ali pomaze i znas da ipak nisi sama. Ima jos mladih i “ novih ” mama bez iskustva ali svima nam je isti cilj.. - biti najbolja mama svojoj bebi. 
    Probaj se vise usredotociti na lijepe stvari i svog andela kojeg nosis a manje na zloceste i ruzne stvari… 
    Beba osjeti kako se mama osjeca.. okruzi se pozitivnim i dragim ljudima koji ce ti dati snagu da izdrzis i docekas svoju bebicu. 
    Zelim ti svu srecu svijeta i samo hrabro ;)

    p.s. ja nisam samohrana majka ali imam samohranu majku i mogu ti reci da je to najbolja mama na svijetu 😋

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.