raspored spavanja kod malih beba

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    25. Listopad 2014. 20:56

Kokolina, moraš riješiti ovaj pelenski osip, jesi li pitala pedijatricu što oko toga, ne mora biti da je vezano, ali kad imaju to užasno su razdražljivi, tako cendraju kako si i opisala, neće na ruke, neće spavati, samo si traži cicu i utjehu, kaj koristite za to? Probaj to prvo sanirati, pa da vidiš ako nije to da znaš kako dalje.

Kokolina
    25. Listopad 2014. 21:16

iako pedijatrica tvrdi da nije sigurno od osipa takva, da ju to ne boli tako da ne bi spavala. mislim si ja, pa i ja da imam takav osip na guzi mislim da bi me bolio a kamo li tak malu bebu

renata6
    25. Listopad 2014. 21:19

Ajde, maži ju sa time, možda prođe pa će i ona onda na bolji spavanac a i mama da se malo odmori! Držim fige da čim prije prođe i da si odrijemati jednu dnevnu čorku kak spada!

MarijaŠ
    26. Listopad 2014. 07:22

Majke drage, je li vam se kod beba poremetilo vrijeme spavanja/ustajanja zbog promjene na zimsko računanje vremena? Moj se probudio nesto ranije nego inače, ali za sad mi se čini da ga ne smeta nesto previše.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    27. Listopad 2014. 21:49

Mi smo se danas digli oko pola 8, po starom bi to bilo pola 9 kako se inace dizemo 
    Mislim da njemu nista ne smeta, vise meni smeta...cijeli dan se cudim kako ima tako malo sati

27. Listopad 2014. 22:03

Mi se ovaj puta presaltali bez bada, dok je bio manji znalo je bit poteskoca s prilagodbom.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.