Kokolina, moraš riješiti ovaj pelenski osip, jesi li pitala pedijatricu što oko toga, ne mora biti da je vezano, ali kad imaju to užasno su razdražljivi, tako cendraju kako si i opisala, neće na ruke, neće spavati, samo si traži cicu i utjehu, kaj koristite za to? Probaj to prvo sanirati, pa da vidiš ako nije to da znaš kako dalje.
iako pedijatrica tvrdi da nije sigurno od osipa takva, da ju to ne boli tako da ne bi spavala. mislim si ja, pa i ja da imam takav osip na guzi mislim da bi me bolio a kamo li tak malu bebu
Ajde, maži ju sa time, možda prođe pa će i ona onda na bolji spavanac a i mama da se malo odmori! Držim fige da čim prije prođe i da si odrijemati jednu dnevnu čorku kak spada!
Majke drage, je li vam se kod beba poremetilo vrijeme spavanja/ustajanja zbog promjene na zimsko računanje vremena? Moj se probudio nesto ranije nego inače, ali za sad mi se čini da ga ne smeta nesto previše.
Krešimir 19.08.2014. <3
Mi smo se danas digli oko pola 8, po starom bi to bilo pola 9 kako se inace dizemo
Mislim da njemu nista ne smeta, vise meni smeta...cijeli dan se cudim kako ima tako malo sati
Mi se ovaj puta presaltali bez bada, dok je bio manji znalo je bit poteskoca s prilagodbom.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji