raspored spavanja kod malih beba

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Kokolina, moraš riješiti ovaj pelenski osip, jesi li pitala pedijatricu što oko toga, ne mora biti da je vezano, ali kad imaju to užasno su razdražljivi, tako cendraju kako si i opisala, neće na ruke, neće spavati, samo si traži cicu i utjehu, kaj koristite za to? Probaj to prvo sanirati, pa da vidiš ako nije to da znaš kako dalje.

Kokolina

Broj poruka: 392

Prijavi adminu

renata

Kokolina, moraš riješiti ovaj pelenski osip, jesi li pitala pedijatricu što oko toga, ne mora biti da je vezano, ali kad imaju to užasno su razdražljivi, tako cendraju kako si i opisala, neće na ruke, neće spavati, samo si traži cicu i utjehu, kaj koristite za to? Probaj to prvo sanirati, pa da vidiš ako nije to da znaš kako dalje.

Bili smo kod pedijatrice jučer, rekla je da kupimo kremu od bioderme za pelenski osip. ja ju pitala da se nisu možda bakterije ulovile na taj osip, i ona kaže da, da, ta krema i je da ukloni bakterije. pa sad ćemo vidjet. već sam doslovno luda

Kokolina

Prijavi adminu

iako pedijatrica tvrdi da nije sigurno od osipa takva, da ju to ne boli tako da ne bi spavala. mislim si ja, pa i ja da imam takav osip na guzi mislim da bi me bolio a kamo li tak malu bebu

renata6

Prijavi adminu

Ajde, maži ju sa time, možda prođe pa će i ona onda na bolji spavanac a i mama da se malo odmori! Držim fige da čim prije prođe i da si odrijemati jednu dnevnu čorku kak spada!

Kokolina

Prijavi adminu

Joj, i ja se nadam da bude bolje! Hvala draga na savjetima i pozitivnim vibrama  

MarijaŠ

Broj poruka: 1925

Prijavi adminu

Majke drage, je li vam se kod beba poremetilo vrijeme spavanja/ustajanja zbog promjene na zimsko računanje vremena? Moj se probudio nesto ranije nego inače, ali za sad mi se čini da ga ne smeta nesto previše.

Krešimir 19.08.2014. <3

renata6

Prijavi adminu

MarijaŠ

Majke drage, je li vam se kod beba poremetilo vrijeme spavanja/ustajanja zbog promjene na zimsko računanje vremena? Moj se probudio nesto ranije nego inače, ali za sad mi se čini da ga ne smeta nesto previše.

Mi smo ionako jedini frikovi u kvartu svaki dan budni od šest, moja princeza se ni danas nije dala smesti, pa smo budni još od mrklog mraka!!

Kokolina

Prijavi adminu

MarijaŠ

Da, evo i mi smo se jutros probudili po starom racunanju. Inace se budila oko 7,.jutros je to po novom bilo u 6 .

DarijaZ

Broj poruka: 1432

Prijavi adminu

Mi smo se danas digli oko pola 8, po starom bi to bilo pola 9 kako se inace dizemo 
    Mislim da njemu nista ne smeta, vise meni smeta...cijeli dan se cudim kako ima tako malo sati

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

Mi se ovaj puta presaltali bez bada, dok je bio manji znalo je bit poteskoca s prilagodbom.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.