raspored spavanja kod malih beba

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

medsr

Broj poruka: 439

Prijavi adminu

bok,cure...imam malu bebicu od 5 tjedana.znam da ne mogu očekivati da ima pravilan raspored spavanja,al kad se probudi samo je na cici i eventualno ga ja čuvam.nikome se neda na ruke,odmah vrisak.čak ni tati.probudi se,cica,par minuta je gore  natrag spavanje ili grčeviti plač.koliko vaše bebe spavaju.tokom 24 sata možda je jednom budan sat i pol,dva,ostala buđenja su po 15 minuta,pola sata...svi me gnjave da zašto ga stalno stavljam spavat,a što drugo da radim kad inače plače da ga čuje cijelo susjedstvo.meni je normalno da tako spava...

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

medsr

bok,cure…imam malu bebicu od 5 tjedana.znam da ne mogu očekivati da ima pravilan raspored spavanja,al kad se probudi samo je na cici i eventualno ga ja čuvam.nikome se neda na ruke,odmah vrisak.čak ni tati.probudi se,cica,par minuta je gore  natrag spavanje ili grčeviti plač.koliko vaše bebe spavaju.tokom 24 sata možda je jednom budan sat i pol,dva,ostala buđenja su po 15 minuta,pola sata…svi me gnjave da zašto ga stalno stavljam spavat,a što drugo da radim kad inače plače da ga čuje cijelo susjedstvo.meni je normalno da tako spava…

Raspored spavanja kod tako malih beba, je da rasporeda nema!
    Ti radi onako kako misliš da je najbolje i za mišljenje drugih te boli dupe! 
    Normalno je da male bebice od par tjedana samo spavaju i cicaju, naravno za par tjedana će biti budnije, ništa ne brini!

Broj poruka: 5449

Prijavi adminu

medsr

bok,cure…imam malu bebicu od 5 tjedana.znam da ne mogu očekivati da ima pravilan raspored spavanja,al kad se probudi samo je na cici i eventualno ga ja čuvam.nikome se neda na ruke,odmah vrisak.čak ni tati.probudi se,cica,par minuta je gore  natrag spavanje ili grčeviti plač.koliko vaše bebe spavaju.tokom 24 sata možda je jednom budan sat i pol,dva,ostala buđenja su po 15 minuta,pola sata…svi me gnjave da zašto ga stalno stavljam spavat,a što drugo da radim kad inače plače da ga čuje cijelo susjedstvo.meni je normalno da tako spava…

Potpisujem Renatu, sve je to skroz normalno. Kako ce rasti vrijeme budnosti ce biti duze.

http://proudmomy.blog.hr/10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Giivanas

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

moj sincek ima 22 dana, danju spava i papa, a nocu je aktivan...dusica zaminila dan za noć...kazu budi ga danju ali ne pada mi napamet...sam ce se vratit u normalu... :D

renata6

Prijavi adminu

Šta bi ga budila, ljudi su tako nauki, zar njima ne smeta kad ih netko budi?Ja stvarno ne kužim te ljude, kaj bi bebice od mjesec dana već trebale sjediti, gledati tv il usisavat
     pa daj nek puste te miceke na miru da si papaju i spavaju, sve u svoje vrijeme, ne znam šta bi trebale njih zabavljat dok su tak još mali mislim wtf?

• leptirica1

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

nema rasporeda niti pravila kod spavanja malih beba. moj sin ima godinu dana i tek sada mogu reći da ima nekakav ritam spavanja koji mogu pratiti. pričam o dnevnom spavanju. sve do nedavno je spavao par puta dnevno po 40ak min ako i toliko. to me poprilično iscrpilo ali tako je kako je. sad je puno bolje i nadam se da će ovako ostati. i ne znam ko to budi malu bebu preko dana, nikakve koristi od toga. samo se stvara bespotrebna nervoza bebi i roditeljima. samo strpljivo sve će to doći na svoje....

clericova

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Moj ima 3 i pol mjeseca i još uvijek puno spava danju. Ponekad ima i do 4 spavanja danju po 1-2 sata. Sve zavisi kako koji dan. Nekad spava samo po pola sata. Al dok je bio manji isto je samo spavao i jeo, a kaj će drugo?! Sad je više budan. više zahtjeva pažnju i moje ruke, uvijek nešto vrzma... Vidjet ćeš, za par mjeseci će ti faliti njegovo spavanje i tvoje 'slobodno' vrijeme. :) I da, naravno da mi oko mene govore da sam ga razmazila jer je stalno na mojim rukama i ničije druge nisu dobre, al oguglam na to. To je moja beba i ne mislim ga odvajati od sebe samo zato da se ' navikava na druge'.

medsr

Broj poruka: 439

Prijavi adminu

hvala cure.ne brinem ja toliko o njegovom spavanju koliko brinu drugi i onda dobim dojam da negdje griješim.a s obzirom da nam je to prva beba lako me uvjeriti da negdje griješim.moram se oglušiti na okolinu pa bude bolje.hvala na potpori

clericova

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Hihi, točno znam kak ti je, svi su pametniji jer kao kaj mi znamo, to nam je prvo. ;p A ipak ih poznamo najbolje, samo se treba prepustit instinktu. :) I curama s klokanice! :))

renata6

Prijavi adminu

clericova

A ipak ih poznamo najbolje, samo se treba prepustit instinktu. :) I curama s klokanice! :))

Potpisujem ovo u potpunosti!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.