ja sam evo u 33. tjednu, jos uvjek radim i kao i cloudy imam srecu kaj sam sama sebi sef pa odmorim kad ocu radim u ugostiteljstvu, svi vriste na mene da cu se porodit u kuhinji dok radim al ja ne odustajem . dok got se dobro osjecam i doktorica kaze da je sve ok ja cu radit, teze mi je sjedit/lezat nego radit.
16.12.2014 <3 Lena <3
ja sam radila do 8 tjedna trudnoće.. ali radila sam kao konobarica, pa mi je jako smetao miris kave i cigareta.. pa sam otvorila bolovanje pod komplikacijama jer nisam htjela riskirat sa gajbama dok sam punila frižidere.. mislim kad nisam ni znala još za trudnoću radila sam to, ali se sva sreća ništa nije desilo.. i onda pod bolovanjem dobila otkaz.. ali i bolje..
<3<3<3<3 Tomo Suza = Anabela i Emili<3<3<3<3
Ja sam radila do 7 tjd trudnoće, pa sam bila na bolovanju do nekog 16 tjd jer sam imala strašne mučnine, pa kad se to smirilo onda sam radila opet do cca 30 tjedna, pa sam uzela cijeli godišnji i službeno sam na porodiljnom od 28 dana prije poroda (dakle nekog 36/37 tjedna). Radila bih i ovaj prvi dio da nisam cijelu dušu ispovraćala, a na godišnji sam išla jer sam htjela iskoristiti da budem mjesec dana na moru sa starijom curkom.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Ja sam radila do 45 dana pred porod. Radim uredski posao i maknuli su me sa svih većih projekata da sam sto manje izložena stresu čim sam im rekla da sam trudna, pa su mi odlasci na posao bili super. Totalno sam bila opuštena a opet sam se osjećala korisnom. Nije mi bilo tesko sjediti jer sam pazila da se svako toliko ustanem i prosecem.
Krešimir 19.08.2014. <3
Kako je to meni jadno....svi pričaju treba djece,rađajte bla bla...a kad cura/žena ostane trudna onda ostane i bez posla...ja bi takve automatizmom kažnjavala takvim kaznama da bi se rh izvukla iz krize jako brzo...pitam se što bi ti ljudi rekli da se njihovoj ženi,kćeri,njima tako napravi....ma fuj...
Sortiraj odgovore
Najstariji