Pupčana vrpca oko vrata bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrva2015
    21. Kolovoz 2018. 20:44

Pozz
    Trudna sam 17 + 1,danas sam bila na kontroli,gledali smo 3D,ali ono što sam primjetila (dokt.nije spominjala,dok nisam pitala) je pupčana vrpca oko vrata.Sledila sam se kad sam ju vidjela oko vrata 😲😲
    Gin.kaže da je to normalno u trudnoći i da se sve do poroda ne obraća pozornost na to...ali slika na ultrazvuku mi ne izlazi iz glave.
    Ima tko iskustva s tim?
    Da li da se brinem ili?
    Tnx

zadranka86
    21. Kolovoz 2018. 21:02

Mrva2015

Pozz
    Trudna sam 17 + 1,danas sam bila na kontroli,gledali smo 3D,ali ono što sam primjetila (dokt.nije spominjala,dok nisam pitala) je pupčana vrpca oko vrata.Sledila sam se kad sam ju vidjela oko vrata 😲😲
    Gin.kaže da je to normalno u trudnoći i da se sve do poroda ne obraća pozornost na to…ali slika na ultrazvuku mi ne izlazi iz glave.
    Ima tko iskustva s tim?
    Da li da se brinem ili?
    Tnx

Ja san to imala u sve tri trudnoce..Evo da te utjesim ..rodile se s omotanom pupcanom oko vrata i to tri put zapetljana..pratilo se zadnja dva mj.jer su ctg bili malo losiji pa san ranije i krenula s njima i do kraja isla jakooo cesto..ali evo sve proslo bez ikakvog problema..to je cesto ne brini...

url=https://lilypie.com]

Mrva2015
    21. Kolovoz 2018. 21:06

Uf,dobro je...hvala na utjehi! 😊  Bome,prolaziti to 3x nije lako 🤨
    Do sada nitko to nije spominjao,a nije da mi nije prošlo kroz glavu...
    Samo sam cijela na iglama sada kako ce biti na slijedecoj kontroli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.