Nama je otpao pupka deseti dan,ali me muci sto na vrhu ima zasusene krvi.neznam je li to normalno ili se zarastanje zakompliciralo?
Curka sad ima 15dana
Jesi probala to dignut stapicem za usi? Pospricaj octaniseptom ako ga imas i probaj to dignut. Ako okolo pupka koza nije crvena i izgleda normalno nebi trebalo bit inficirano. Vjerovatno je osta mali komadic jos u pupku. Ne boj se samo pokusaj to otklonit, ako ide ide, nemoj na silu
Ja sam mu čistila pupak kasnije s štapićem namočenim u ulje. Isto je još neko vrijeme imao kao neku krasticu. U biti, još uvijek mu počistim pupkić pupkić poslije kupanja. Ulje će polako skinuti tu krasticu
I nama je bilo krvi pa nam je pedijatar reka da to nema veze da još stavljamo sprej i gazu preko da je bitno da ne teće krv iz toga
Naspricam to sa octaniseptom ali me svaki dan dočeka nova krastica.pupak izgleda normalno,nije niti crveno niti oteceno.
Očito nije nist zabrinjavajuće ali mi je prva beba pa me svega strah
Jeli to izgleda kao komadic pupkovine jos da je osta ili? Jel ispupceno ili?
Ne,izgleda normalno kako pupak izgleda kod male bebe,nema ostataka pupkovine.samo sto na dijelu koji se sad okreće prema unutra ima mala krvava krastica.
Jooooi,neznam kak bi to bolje opisala
Nama je isto tako bilo sasušene krvi kad je pupkić otpao i tek sada s mjesec dana je potpuno zarastao. Patronažna je rekla da je to sve ok i da pošpricam octeniseptom i maknem krv štapićem za uši. Ja sam nakon toga još stavljala malo tyrosura na ranicu. Na kraju je skroz lijepo zaraslo.
Sortiraj odgovore
Najstariji