Pupak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebach22
    19. Srpanj 2015. 11:56

Nama je otpao pupka deseti dan,ali me muci sto na vrhu ima zasusene krvi.neznam je li to normalno ili se zarastanje zakompliciralo?
    Curka sad ima 15dana

• Ukilele
    19. Srpanj 2015. 13:10

Jesi probala to dignut stapicem za usi? Pospricaj octaniseptom ako ga imas i probaj to dignut. Ako okolo pupka koza nije crvena i izgleda normalno nebi trebalo bit inficirano. Vjerovatno je osta mali komadic jos u pupku. Ne boj se samo pokusaj to otklonit, ako ide ide, nemoj na silu

Nixie
    19. Srpanj 2015. 14:00

Ja sam mu čistila pupak kasnije s štapićem namočenim u ulje. Isto je još neko vrijeme imao kao neku krasticu. U biti, još uvijek mu počistim pupkić pupkić poslije kupanja. Ulje će polako skinuti tu krasticu 

Tonka18
    19. Srpanj 2015. 14:10

I nama je bilo krvi pa nam je pedijatar reka da to nema veze da još stavljamo sprej i gazu preko da je bitno da ne teće krv iz toga

Bebach22
    19. Srpanj 2015. 16:39

Naspricam to sa octaniseptom ali me svaki dan dočeka nova krastica.pupak izgleda normalno,nije niti crveno niti oteceno.
    Očito nije nist zabrinjavajuće ali mi je prva beba pa me svega strah

• Ukilele
    19. Srpanj 2015. 18:27

Jeli to izgleda kao komadic pupkovine jos da je osta ili? Jel ispupceno ili?

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 06:45

Ne,izgleda  normalno kako pupak izgleda kod male bebe,nema ostataka pupkovine.samo sto na dijelu koji se sad okreće prema unutra ima mala krvava krastica.
    Jooooi,neznam kak bi to bolje opisala

Mary36
    20. Srpanj 2015. 12:19

Nama je isto tako bilo sasušene krvi kad je pupkić otpao i tek sada s mjesec dana je potpuno zarastao. Patronažna je rekla da je to sve ok i da pošpricam octeniseptom i maknem krv štapićem za uši. Ja sam nakon toga još stavljala malo tyrosura na ranicu. Na kraju je skroz lijepo zaraslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.