Pozdrav svima,
Otvorila sam ovu temu kako bi cula vasa iskustva i misljenja o mojoj trenutnoj situaciji. Naime, vec tjedan dana imam jednom do dva put ujutro proljev. Znaci pocelo je dok sam bila u 31.tjednu trudnoce, sada sam 32+1. Osim proljeva ujutro nemam drugih tegoba, osjecam se ok (koliko mogu u ovim tjednima :)) Citajuci po netu uglavnom na stranim stranicama naisla sam da je to cesto posljedica utjecaja hormona u trecem tromjesjecju koji omeksavaju cerviks pa tako i omeksavaju crijeva, da moze biti znak pripreme za porod. Zanima me jel netko od vas ima isti problem ili je imala u prijasnjoj trudnoci? Hvala unaprijed, poz!
Imam ga trenutno,treca trudnoca...Traje cijelo trece tromjesecje...Niti reguliranje prehrane nije puno pomoglo.Nekih 10ak dana mi je stolica bila ok,evo ima 2-3 dana opet isto.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused, hvala na odgovoru. Jucer mi je bilo koma, cijeli dan me bolio trbuh, kruljilo u crijevima i bila sam na wc-u svako malo. Danas ujutro otisla kod doktorice opce prakse koja mi je rekla da prvo probam tri dana striktno sa prehranom koja zatvara:stapici, dvopek, kuhano meso, kuhana mrkva, caj od sipka, banana.
Cak je rekla da ne bi ni da koristim linex, da prvo probam samo prehranom.
Confused, hvala na odgovoru. Jucer mi je bilo koma, cijeli dan me bolio trbuh, kruljilo u crijevima i bila sam na wc-u svako malo. Danas ujutro otisla kod doktorice opce prakse koja mi je rekla da prvo probam tri dana striktno sa prehranom koja zatvara:stapici, dvopek, kuhano meso, kuhana mrkva, caj od sipka, banana.
Cak je rekla da ne bi ni da koristim linex, da prvo probam samo prehranom.
Tako sam i ja,premda mi moji trudnicki apetiti nisu dozvolili da dugo drzim tu dijetu 😁
Sretno da sta prije produ tegobe 😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji