Proljev u trecem tromjesjecju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pipimadre
    14. Svibanj 2018. 07:56

Pozdrav svima, 
    Otvorila sam ovu temu kako bi cula vasa iskustva i misljenja o mojoj trenutnoj situaciji. Naime, vec tjedan dana imam jednom do dva put ujutro proljev. Znaci pocelo je dok sam bila u 31.tjednu trudnoce, sada sam 32+1. Osim proljeva ujutro nemam drugih tegoba, osjecam se ok (koliko mogu u ovim tjednima :)) Citajuci po netu uglavnom na stranim stranicama naisla sam da je to cesto posljedica utjecaja hormona u trecem tromjesjecju koji omeksavaju cerviks pa tako i omeksavaju crijeva, da moze biti znak pripreme za porod. Zanima me jel netko od vas ima isti problem ili je imala u prijasnjoj trudnoci? Hvala unaprijed, poz!

Confused
    14. Svibanj 2018. 09:55

Imam ga trenutno,treca trudnoca...Traje cijelo trece tromjesecje...Niti reguliranje prehrane nije puno pomoglo.Nekih 10ak dana mi je stolica bila ok,evo ima 2-3 dana opet isto.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Pipimadre
    15. Svibanj 2018. 09:09

Confused, hvala na odgovoru. Jucer mi je bilo koma, cijeli dan me bolio trbuh, kruljilo u crijevima i bila sam na wc-u svako malo. Danas ujutro otisla kod doktorice opce prakse koja mi je rekla da prvo probam tri dana striktno sa prehranom koja zatvara:stapici, dvopek, kuhano meso, kuhana mrkva, caj od sipka, banana. 
    Cak je rekla da ne bi ni da koristim linex, da prvo probam samo prehranom.

Confused
    15. Svibanj 2018. 09:27

Pipimadre

Confused, hvala na odgovoru. Jucer mi je bilo koma, cijeli dan me bolio trbuh, kruljilo u crijevima i bila sam na wc-u svako malo. Danas ujutro otisla kod doktorice opce prakse koja mi je rekla da prvo probam tri dana striktno sa prehranom koja zatvara:stapici, dvopek, kuhano meso, kuhana mrkva, caj od sipka, banana.
    Cak je rekla da ne bi ni da koristim linex, da prvo probam samo prehranom.

Tako sam i ja,premda mi moji trudnicki apetiti nisu dozvolili da dugo drzim tu dijetu 😁 
    Sretno da sta prije produ tegobe 😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.