Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    19. Siječanj 2020. 19:57

Pregledi:
    sanrio – 22.1.
    bejb1 – 23.1.
    sagi – 24.1.
    Sanja89 – 30.1.
    My baby – 30.1.
    Fever – 3.2.
    skoljka – 5.2.
    malina08 – 10.2.
    maybaby – 12.2.
    Karla89 –  14.2.
    Jahanara – 20.2.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Minnie255
    19. Siječanj 2020. 20:21

Pozdrav!
    Nadam se da ste lijepo provele vikend 😀
    Ja sam na pregledu 28.01.🤰🏼Jedva cekam nadam se da cu do tada izdrzati jer me ove kontrakcije smaraju pa se zelim uvjeriti da je sve dobro s bebom, taj sam dan tocno okruglih 30 tjedana😀
    Jel bio netko u shoppingu za vikend

• Elenicaa20
    19. Siječanj 2020. 20:31

Moj pregled je akoBogda 6.2 bit cu 29 sedmica tacno
    Samo se nadam da ce sve biti uredu to mi je najvaznije👶

My baby
    19. Siječanj 2020. 21:00

Vaki moj termin je 15.5. I nosim curu

Majuska
    19. Siječanj 2020. 22:04

Moj termin je 08.05 ali po uzv 15.05 ,sljedeci pregled 11.02 .:) 

sanrio
    19. Siječanj 2020. 22:06

Jahanara, preživjela jedva! Išla sam drugi dan vratiti par stvari 
    Sad su mi opsesija autosjedalice!

happyivy
    19. Siječanj 2020. 22:36

Vaki

Pregledi:sanrio – 22.1.bejb1 – 23.1.sagi – 24.1.Sanja89 – 30.1.My baby – 30.1.Fever – 3.2.skoljka – 5.2.malina08 – 10.2.maybaby – 12.2.Karla89 – 14.2.Jahanara – 20.2.

Prijavljujen i ja pregled 5.2 😊... Sry nisam znala da to trebamo. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 07:55

Jutro cure, nisam bas aktivna ovih dana jer smo bili u seljenju s otoka na kopno😁evo smjestili smo se.. 
    Malo sam vas citala, nadam se da ste sve dobro. Ja imam pregled u cetvrtak i svaki put sam na iglama, nadam se da je sve dobro.
    Samo se nadam da cu bit malo mirnija sad kad sam u Ri jer ipak je otok otok. Robica vam je svima pre pre slatka😊💗
    Koliko ste dobile kg do sad? 

maybaby
    20. Siječanj 2020. 08:00

Blizimama

Jutro cure, nisam bas aktivna ovih dana jer smo bili u seljenju s otoka na kopno😁evo smjestili smo se..
    Malo sam vas citala, nadam se da ste sve dobro. Ja imam pregled u cetvrtak i svaki put sam na iglama, nadam se da je sve dobro.
    Samo se nadam da cu bit malo mirnija sad kad sam u Ri jer ipak je otok otok. Robica vam je svima pre pre slatka😊💗

ja imam +6kg od početka..po mojoj kućnoj vagi 5.5kg 
    Za sada samo stomak raste 

url=https://lilypie.com]

Blizimama
    20. Siječanj 2020. 08:12

maybaby

Blizimama

ja imam +6kg od početka..po mojoj kućnoj vagi 5.5kg
    Za sada samo stomak raste

Uuuuu odlicna kilaža, ja sam s prvom curkom dobila 20 kg a sad sam vec na 19 al nikad nebi rekla sa je toliko cak je gin bio zabrinut al secer mi je odlican jer sam radila ogtt nedavno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.