Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    10. Siječanj 2020. 00:31

Aaaaaee2eeeeeew2 ja sam oko 15.5. ali ok ima nas❤️

Jahanara
    10. Siječanj 2020. 06:50

Jutro cure!
    Bome ste se jucer raspisale😃 
    Brankica i Malina bravo za uredne preglede!
    Vaki koja si ti kraljica, umrla sam na tange😂😂
    Netko je napisao za Bosnu i spavacice, tek kad sam saznala da sam trudna, bili smo na placu u Bosni i vidjela sam te spavacice i uz njih je bio tanki pamucni ogrtac, materijal kao od spavacice. Bas sam tad pomislila da bi to bilo zgodno kupiti jer za bolnicu i ne treba neki debeli ogrtac. Dodajem na popis za kupovinu👍 hvala sta ste me podsjetile.

Pisalo se i o slatkom, nasla sam recept za brzinske fritule, odlicne su nam. Dvije noci za redom sam ih radila, i nije iskljuceno da necu i danas🤭Podijelit cu ga s vama da se ne debljam sama😅  https://www.coolinarika.com/recept/fritule-na-brzinu/

Boa35
    10. Siječanj 2020. 07:55

Fever

Mislila sam i ja potkosulje za dojilje al kazu mi da kak budes 2 dana u bolnici ak je prirodni porod u viziti gledaju dolje stanje, pa mi spavacica nekako komotnija i za to, pogotovo ak gledaju i ujutro i navecer u viziti

Vidiš ja sam čula da ne gledaju u viziti.. valjda samo kad se izlazi iz bolnice.. il to svaka bolnica ima svoje 🤷 
    Ja se raspitivala za vinogradsku kod cura koje su rodile u zadnje dvije god i bile normalno u pidžamama, naravno nakon vag.poroda, ako je bio carski onda rub pidžame može smetat za rez.. 
    Idem sad, gibam na pregled! 
    Jedva čekam vidjet našu mrvicu!! 🥰♥️

10. Siječanj 2020. 08:31

Joj cure svaka cast za tangice kad ih mozete svaki dan nositi, meni to samo za posebne prilike ko bi citav dan bio u njima 😂 nevolim ni one babske nego normalne pa cipkice sa strane ili trakica samo opet da nisu preobicne 😀
    Jahanara nemoj mi to raditi ja sam sinoc opet toplog kruha i linolade, a prosli vikend fritule i i odtada razmisljam o njima 😛😊
    Neznam jel do punog mjeseca il sto al pola noci spavam super i onda ostatak kao da sam budna i samo se vrtim.
    Karla sretno na pregledu 🎁

skoljka
    10. Siječanj 2020. 09:33

Jutro 🍵, ja se doslovno budim svaki put kad se hocu okrenuti na drugi bok, imam osjecaj da se bojim pa se zato probudim.
    Jahanara bas si morala, ne oprastam ti, pa ti hoces da dobijem jos 20kg 🙈😂
    Karla sretno na pregledu, bas me zanima jel presla 1500 ili je tu negdje
    Fever evo ovaj set, al ti takvo nesto sigurno imas radi posla

Tina evo potkosulja, pokusaj prepoznati na njihovoj stranici, ili ih imaju u ducanu a na stranici nemaju, ili sam ja corava

Cure moje, pisem ovaj post skoro sat vremena, meni maloprije bilo slabo, samo se pocela gubiti, i neki bljeskovi pred ocima, sreca pa mi je mm bio doma. Odmah na pod i hladan oblog na glavu, tlak 106/60, jedino da u trenutku kad me je smantralo da je bio jos nizi 🤷🏻‍♀️, sad sam doruckovala i napravila si kapucino da me malo digne 🙈

Boa35
    10. Siječanj 2020. 10:32

Evo nas s pregleda! 
    Sve je super, malecka i dalje glavom prema dolje okrenuta, što znači da me ovo nogama mlatara u rebra 🙈😂
    Nemam pojma koliko je teška, ovaj moj to ne govori, jedino je komentirao da je velika beba, ali svi organi odgovaraju veličinama po tjednima. 
    U utorak idemo kod mpo dr na 3D-4D pa ćemo tamo dobiti sve detaljno. 
    Uglavnom, ostala sam šokirana.. 14.2. imam sljedeći pregled kod svog doktora, tad mi uzima bris za streptokok (ako dam dobro zapamtila) i nakon što dobijem nalaze, naručujem se u TA 🙊😲😲😲 
    Ja sve nekako mislim kak je to daleeeeeko još..a ono za mjesec dana.. 🙈🤦 
    Školjka baš me dr upozorio da čim manje ležim na leđima, jer maternica s bebom pritišće glavne vene koje idu iz nogu, pa nam može doći slabost, čak i nesvjestica.. 

Maja 3
    10. Siječanj 2020. 10:38

Ej cure,evo konacno i mene. Vec tj dana nemogu uc na forum🤬
    Vec sam se mislila pod drugim nickom prijavit.
    Skoljka,malo slatkog da ti secer digne pojedi!
    Karla,sretno na pregledu!
    Jahanara,bas cu probat koju vecer ispec!
    Tina i Lilypie,i vi gurate dan za danom-odlicno!
    Neke nove cure su se prijavile...pa dobrodosle nam!
    Vaki u tangama! Hahaha! Mogu zamislit reakcije u bolnici.
    Slike trbuscica su prekrasne..ne sjecam se vise ko ih je stavio.
    Ja jos nista nisam krenula kupovat..3 beba..pa valjda opusteno..vecinu imam od klinaca ionako. A doduse torbu za rodiliste za malig sam pakirala taj dan kad sam isla rodit🙈🙊

Tina1803
    10. Siječanj 2020. 10:39

Školjka danas šaljem muža u h&m i bubamaru 👍 nadam se da si sad bolje? Bitno da nije visok tlak
    Karla bravo za preeegled👏👏 da da, jako smo blizu a jos nismi ni svjesne😱
    Mellorine sto se tiče gaćica- meni su brazilke zakon 😁 nisam fan tangi

Tina1803
    10. Siječanj 2020. 10:40

Maja dobrodošla natraag🤗😍

Majuska
    10. Siječanj 2020. 10:41

Školjka tako je i meni bilo od tlaka :/ meni je stalno nizak 

Jeste vi uredile sve vec sobicu djeciju ? Ja bi ju uredila ali muž govori da nema smisla dok je beba s nama u sobi .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.