Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sheena
    15. Studeni 2019. 12:16

Tina, i mene je tako na početku trudnoće jedan dan proljev uhvatio, moguće da je virozica. Suho jedi, a ako slučajno potraje duže, javi se doktorici.
    Ja sam sinoć bila kod privatnika, beba mi ima normalne bedrene kosti (moja soc.gin. mi je na zadnjem pregledu rekla da su blago savijene 🙄), rekao je da ne uzimam antibiotik na slijepo jer mi nisu toliko loši nalazi, a i dobro se osjećam. Danas stigao nalaz UK i sve ok, tako da samo nastavljam s brusnicom.
    Super su vam trbuščići curke😍 Ja još ništa bebici nisam kupila🙈 Stalno planiram otići u neki veeeliki šoping. Svakako ću škicnuti ponudu na crni petak pa možda i ja nešto upecam🙄

Fever
    15. Studeni 2019. 13:42

https://ibb.co/zGxJFSR
    Mi smo jos mali :-)

It’s a baby boy💙

brankica09
    15. Studeni 2019. 13:45

Pregled je prosao dobro  🐝🐞 beba je teska 380 🙈 razocarana sam samo jer je jako kratko trajalo, valjda to tako biva u bolnici a meni je ovo prvi puta tamo 🤷‍♀️ cini se da je cura 💜🙈🙊 ali kao nije 100 % ali ja smatram da je 💛😂 

Boa35
    15. Studeni 2019. 13:53

Fever

https://ibb.co/zGxJFSR
    Mi smo jos mali :-)

Presladaaaak trbuščić

Jahanara
    15. Studeni 2019. 13:55

Skoljka i Fever trbuscici🥰

Brankica bravo za dobar pregled😃

skoljka
    15. Studeni 2019. 14:03

Fever bas je slatki mali 😊
    Brankica sta ti je radila, anomaly? Ako sad nije vidjela pisu onda ni nece 😂curke su sramezljivije sa pokazivanjem medjunozja pa se zato sa njima nikad nezna 🙈, super za dobar pregled
    Shenna super za dobar pregled i da je sve uredu, znaci ipak nije panika oko urina, dobro da si otisla 👍

brankica09
    15. Studeni 2019. 14:06

💙✨🤴🏻✨💙

Brankica sta ti je radila, anomaly? Ako sad nije vidjela pisu onda ni nece 😂curke su sramezljivije sa pokazivanjem medjunozja pa se zato sa njima nikad nezna 🙈, super za dobar pregled
    Shenna super za dobar pregled i da je sve uredu, znaci ipak nije panika oko urina, dobro da si otisla 👍

Da, da anomaly 🙈 ma to si i ja mislim 🙊 stize nam dakle Rita 💜💛🥳🥳🥰🥳🥰 ☘

Tina1803
    15. Studeni 2019. 14:39

Sheena super da ti je UK uredna i da ne moras piti antibiotike. Pij puno brusnice i sve ce biti oke.
    Fever 💙
    Brankica09 cestitam na dobrom pregledu i curki🥳 Ja nosim dečkića koji je velikii i stalno me lupa, 570 gr ima 👶

Boa35
    15. Studeni 2019. 14:46

brankica09

💙✨🤴🏻✨💙

Da, da anomaly 🙈 ma to si i ja mislim 🙊 stize nam dakle Rita 💜💛🥳🥳🥰🥳🥰 ☘

Znači još jedna curka
    Čestitam na super pregledu!

• Elenicaa20
    15. Studeni 2019. 15:00

Drage zene ja imam ocigledno ozbiljan psihicki problem ahahha 
    Molim zene ako neka ima iskustva ovakva da mi pomogne da se ne mucim vise jer sve mislim nesto nije uredu😂
    Eh ovako ja ubrzo ukazim u 5mj teudnoce medutim odnosi s partenrom mi uopste nisu prijatni vjerovatno zato sto se bojim da se nece sta desit a do sad je sve oke
    I imam osjecaj da sam dolje uska da izvinete uvijek mi je neugodono tokom odnosa i imam osjecaj cudan nikako se ne mogu opustit
    I poslije toga imam osjecaj da uvijek napravim dolje neki problem na ukazu u vaginu jer me pecne kad piskim al samo poslije odnosa to odmah sutradan bude sve uredu
    Isto kao da napravimo neku ranicu ne znam kako drugacije to da opisem
    I bas me pecne kad piskim i to prode odmah sutradan
    Ja je znam jel problem u meni i kojoj psihi il sta vec
    Molim zene ako su imale ovakva iskustva da mi pisu
    Jel moguce da imam upalu neeku pa da. Je to zato?Kontam da ne bih trebalo biti to jer bi me peckalo i ostale dane ako razumijete a ne samo to 
    I nemoite da mi se smijete😂😂😂
    Nemam koga da pitam eto osim vasss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.