Drage mamice :) jutro svima. Jucerasnji pregled prosao super, usli smo u 13.tjedan. Ne znam kud vrijeme leti... Danas se napokon osjecam dobro, zadnjih dana sam imala jake glavobolje, s kojima i inace imam problema, ali ovo je stvarno bilo nepodnosljivo...
Napokon sam pozitivnija i planiram reci na poslu za trudnocu ovaj tjedan da bacim i taj kamen sa srca.. :)
Hello cure, kako ste? Ne znam kako vi spavati, ali ja svakog dana sve ranije ustajem i to zaista naspavana😂😂😂… Ne znam da li se to telo polako priprema, ili mene glad uvek probudi😂 ali posle ne mogu da nastavim spavanje. Sutra imam u 2 zakazan pregled. Radicu Double. Koliko se cekaju rezultati? U kojoj ste vi nedelji radili? :)
Joj, ja sam inače baš spavalica, a tek sada što mogu spavati.. legnem u 10 navečer i budi me budilica u 6:30, ali za vikend odvalim do 8-pola 9 bez problema
Nakon 10 tjedana mi je prošla glad i sve stabiliziralo..sad čak jedem manje nego što sam inače jela, jer me uopće ne traži i brzo se zasitim.. danas sam 18 tjedana a dobila sam 2,7kg..
Hello cure, kako ste? Ne znam kako vi spavati, ali ja svakog dana sve ranije ustajem i to zaista naspavana😂😂😂… Ne znam da li se to telo polako priprema, ili mene glad uvek probudi😂 ali posle ne mogu da nastavim spavanje. Sutra imam u 2 zakazan pregled. Radicu Double. Koliko se cekaju rezultati? U kojoj ste vi nedelji radili? :)
Joj, ja sam inače baš spavalica, a tek sada što mogu spavati.. legnem u 10 navečer i budi me budilica u 6:30, ali za vikend odvalim do 8-pola 9 bez problema
Nakon 10 tjedana mi je prošla glad i sve stabiliziralo..sad čak jedem manje nego što sam inače jela, jer me uopće ne traži i brzo se zasitim.. danas sam 18 tjedana a dobila sam 2,7kg..
Meni je san poremecen, ali se ne osecam umorno. Cuno mi je 😂 O pa super za spavanje ali i za kilazu...Ja sam dobila 1,5kg i smrsala ove nedelje kako sam se vise kretala, bukvalno samo opet na 53kg a 12+6 sam danas. Sutra cu se bas i kod doktora vagnuti, pa cu videti. Kupila mi mama neku fensi vagu, ima jedno 10opcija, ja reko bolje da gl samo ovu gde pisu brojke za kg😂 sve ostalo masnoca itd neka fala, bolje da ne znam, sladak mi je burek i dalje😂 Imam napade gladi, jedem, ali dok se kg ne micu i dok mi ne smeta ovako, vala jescu 😁😁😁
Chappie super za uredan pregled, već lijepa gramaza bebe 😁
Ja zadnjih par tjedana dobro spavam, ako se sad ne ureknem, i počela sam stalno jesti što je isto super, imam energije ali ne smijem puno, jučer sam sat vremena malo više radila i odmah me boli jajnik pa legnem. Nego iskusne mame gledam malo kadice pa mi se ova čini ok. Ima netko?
https://www.magicbaby.hr/cam-kadica-baby-bagno-col-u19-ledeno-plava.html
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ja zadnjih par tjedana dobro spavam, ako se sad ne ureknem, i počela sam stalno jesti što je isto super, imam energije ali ne smijem puno, jučer sam sat vremena malo više radila i odmah me boli jajnik pa legnem. Nego iskusne mame gledam malo kadice pa mi se ova čini ok. Ima netko?
Nemam iskustva s kadicama, ali ova mi se baš sviđa.
Nekoliko prijateljica mi je reklo da patronažne sestre ne vole te takve kadice, nego obične, i neke baš tlače oko toga..
Mi planiramo uzet u ikei onu njihovu običnu.. ja se mislim kak ću uglavnom bebu u umivaoniku prati ili pod tušem dok ne poraste..
Presmiješno mi je kak imam za sve neko svoje smišljenje i viziju kak ću ja to raditi, a vjerojatno kad dođe beba neću 80% stvari raditi kak sam mislila da hoću
Nek curke koje imaju iskustva daju savjete nama kojima će biti prva beba
Hehe da baš tako, mi si možemo nešto zamisliti a kako će biti u praksi tko zna
Meni je nekako ovaj tip sigurniji za početak i za mene i mm.. ono držanje bebe u ruci u vodi u početku mi se čini da bi mi bio problem 🤔
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Bok curke, bila na prvom uzv, sve uredno, vidi se gastacijski mjehur i žumanjčina vreća. Joj baš sam sretna, lakše dišem 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Bravo za dobre preglede!
Sto se tice kupanja, nama je patronazna pokazala da ju nasapunamo na tetri i onda prebacimo u kadicu i samo isperemo. To mi je bila dobra metoda jer nikako se nije volila kupati u pocetku, ajme strasno kad se sjetim koliko je plakala. Imali smo obicnu djecju kadicu. Poslije sam znala s njom preko ruke pa pod tus.
Lina674 uf žao mi je da si tako ružno sanjala, no sve smo mi pod dojmovima i u nekim iščekivanjima.. To je očito zato...
Chappie drago mi je zbog urednog pregleda 💙
TatjanaB ja cijelu noć nešto sanjam, bez prestanka 😂 Bravo na kilaži, ti ćeš se iz rodilišta vratiti kao da nisi ni rodila. 😁
Karla89 kilaža ti je tip top ak si tak malo samo dobila, to je super 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Nemam iskustva s kadicama, ali ova mi se baš sviđa.
Nekoliko prijateljica mi je reklo da patronažne sestre ne vole te takve kadice, nego obične, i neke baš tlače oko toga..
Mi planiramo uzet u ikei onu njihovu običnu.. ja se mislim kak ću uglavnom bebu u umivaoniku prati ili pod tušem dok ne poraste..
Presmiješno mi je kak imam za sve neko svoje smišljenje i viziju kak ću ja to raditi, a vjerojatno kad dođe beba neću 80% stvari raditi kak sam mislila da hoću
Nek curke koje imaju iskustva daju savjete nama kojima će biti prva beba
Joj kako sve imamo svoje teorije kako cemo i sta. Vidis ja gledam dublje kadice ima jedna u Magicb da mi se bas svidja, al moja je teorija, kao na ppcetku cemo bebu prat svakako na rukama, a poslije lad bude mogao sjedit da kadica bude diblja da se moze brckat😂😂 a sta ako se nebude htio kupat 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji