Dobro došle nove trudnice. Cure meni još traju jutarnje mučnine i povraćanje i molim vas za neki savjet jer sam sve isprobala. jela sam kekse od đubira, tost, rižine pločice. Ništa ne pomaže.
Newmum 🙈 meni nije pomagalo nista, bilo je laksih dana npr.cim osjetim glad stavim nesto u usta i bolje je, a vecinom mi nista nije pomagalo, sve sta bi stavila usta izaslo bi, trudila sam se piti samo dovoljno tekucine. A period kada me ulovio i proljev + povracanje, ne ponovilo se vise zajedno 🙏 pomogao mi je rehidromiks , rekli su mi ako se ne smiri od toga na infuzije. I zbog tog povracanja na pocetku mi nisu dali folnu jer mi po rijecima ginekologice nebi odgovarala dok sam takva, dobila sam gravidon a tablete i te pijem i dan danas . 😊
Jedino da probam taj rehidromiks. Za to mi ne treba recept?
Ne treba , to su ti elektroliti . Vrate te malo u zivot ali da te upozorim okus je odvratan, ja sam se od prvog gutljaja ispovracala odmah 🤭 naknadno sam citala da ima i sa okusom , ali meni je muz kupio bez jer nije znao.
Curke kada su vama počele i završile mučnine?
Ne sjećam se kad su mučnine krenule ali povraćanje sa točno 7 tjedana i evo još nije prestalo.
Curke kada su vama počele i završile mučnine?
Pocele su prije 6.tog tjedna , jer na kontroli 6+2 💜 je kucalo, i odmah su mi napisali dijagnozu, a zavrsile su par dana prije 12.tog 🤷♀️
Dobro došle nove trudnice. Cure meni još traju jutarnje mučnine i povraćanje i molim vas za neki savjet jer sam sve isprobala. jela sam kekse od đubira, tost, rižine pločice. Ništa ne pomaže.
Newmum 🙈 meni nije pomagalo nista, bilo je laksih dana npr.cim osjetim glad stavim nesto u usta i bolje je, a vecinom mi nista nije pomagalo, sve sta bi stavila usta izaslo bi, trudila sam se piti samo dovoljno tekucine. A period kada me ulovio i proljev + povracanje, ne ponovilo se vise zajedno 🙏 pomogao mi je rehidromiks , rekli su mi ako se ne smiri od toga na infuzije. I zbog tog povracanja na pocetku mi nisu dali folnu jer mi po rijecima ginekologice nebi odgovarala dok sam takva, dobila sam gravidon a tablete i te pijem i dan danas . 😊
Ne treba , to su ti elektroliti . Vrate te malo u zivot ali da te upozorim okus je odvratan, ja sam se od prvog gutljaja ispovracala odmah 🤭 naknadno sam citala da ima i sa okusom , ali meni je muz kupio bez jer nije znao.
Joj mislim da znam. Hvala ti.
Joj mislim da znam. Hvala ti.
Nista 🙈🤫
Lemon stomacic je presladak, moj je malo veci i spicast 😂
Napokon da se počeo lijepo vidjeti, još uvijek ne vjerujem da je moj 😁 a to što mislim da na raste vjerojatno zato što se gledam u ogledalo sto puta dnevno pa ne kužim razliku 🙈
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon stomacic je presladak, moj je malo veci i spicast 😂
Napokon da se počeo lijepo vidjeti, još uvijek ne vjerujem da je moj 😁 a to što mislim da na raste vjerojatno zato što se gledam u ogledalo sto puta dnevno pa ne kužim razliku 🙈
😂 Onda smo iste, pa nekad pomislim sta ocekujem sad, pa kolika bi onda bila sa 8-9mj kad sad ocekujem trbusinu🙈 jesi primjetila da mjenja oblik, bas tad kad mislis da ga nema, nekako kao ploca bude, a drugi dan iskoci😂
i ja sam ivf trudnica :)
Dobro došle sve nove, želim vam ugodne i školske trudnoće!
Roditelji i kumovi su znali od početka jer su znali da smo u postupku, a ostalima smo počeli govoriti kad sam ušla u 2.tromjesečje.
Srca smo vidjeli na uzv kad sam bila 6+5tt., na uzv tjedan prije su se vidjele samo 2GV i 2ŽV.
Puno je novih stranica pa ću vjerojatno preskočiti neke teme :/
🙈I tebe zaboravila, hormoni🤷🏻♀️, jesam i ancicu zaboravila ili je ona prirodnjak
E baš to, kad sam sad nedavno to pomislila taman mi se počeo i gornji dio iznad pupka puniti, svakih par tjedana se mijenja i mislim da će nam preko noći doći teze obavljati neke radnje ali samo neka oni rastu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
skoljka Ančica je prirodnjak🥰🥰 sa jednojajcanim blizancima😊😊
Filip&Andrej
27.03.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji