Draga mimmyx nadam se da će ti biti dalje sve u redu. ❤️ Držim ti fige da bude sve u redu!
Skoljka ti si bila također na ivf postupku? Malo sam se pogubila, dosta vas je ovdje! Jedino sam shvatila da si MPO kolegica!☺️
Beejb1 i Brankica dobrodošle i sretno sa svim! ❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro, ajme nema me jedan dan i koliko stranica 😀
Mimmyx super što više ne krvaris, vjerojatno će te zezati hematom, ali i uz njega budu uspješne trudnoće, samo miruj koliko možeš
Ja sam neki dan kukala kako mi trbuh više ne raste tamo od 13tt ali ima ga. Pa ajmo sličice, nismo dugo pokazivale svoje loptice 😁
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Vrapcic da i ja sam bila na ivf, na sv. Duhu, prosla dvije stimulacije i 4 transfera, izmedju bila na operaciji, pa stalno neke ciste iz ciklusa u ciklus problemi, uspjelo iz fresha 😎, zamrznuto 2+1, nadam se da ce i oni biti uspjesni u buducnosti, mada su mi i embriolog i dr. rekle da bolje reagiram na fresh 🤷🏻♀️
Karla, Lemon, Lilypie i ja, nadam se da neku nisam zaboravila, smo sa teme potpomognuta neznam dali si to upratila 😃
Ima nas školjka još
Eto vidis, kad sam stisla salji sjetila sam se tebe, al kako vas ima dvije luce nikako da zapamtim kod koje je koji broj uz ime. Oprosti 🤗😘
Vrapcic da i ja sam bila na ivf, na sv. Duhu, prosla dvije stimulacije i 4 transfera, izmedju bila na operaciji, pa stalno neke ciste iz ciklusa u ciklus problemi, uspjelo iz fresha 😎, zamrznuto 2+1, nadam se da ce i oni biti uspjesni u buducnosti, mada su mi i embriolog i dr. rekle da bolje reagiram na fresh 🤷🏻♀️
Karla, Lemon, Lilypie i ja, nadam se da neku nisam zaboravila, smo sa teme potpomognuta neznam dali si to upratila 😃
Draga Skoljka jako mi je drago da je uspjelo! ❤️❤️❤️ Koliko si sada trudna? Da, neke sam pohvatala da su sa mpo, ima nas dosta 😊 Jako sam sretna zbog toga! ❤️❤️❤️
Dobro jutro moje trudnice, ja sam jutros malo prespavala 😰🥰
Vrapcic mislim da je 4+4 rano da se vidi pulsiranje srca, tako da se nemoj razocarati kad te naruci opet za tjedan ili dva, to je normalno.
Luca isto se i kod mene desava, beba je 2 dana veca u odnosu na termin po menstruacije, a ja sam takodje mpo trudnica 😊
Dobro jutro moje trudnice, ja sam jutros malo prespavala 😰🥰
Vrapcicmislim da je 4+4 rano da se vidi pulsiranje srca, tako da se nemoj razocarati kad te naruci opet za tjedan ili dva, to je normalno.
Lucaisto se i kod mene desava, beba je 2 dana veca u odnosu na termin po menstruacije, a ja sam takodje mpo trudnica 😊
Ok mimoza, iskreno tako sam i mislila da je rano. Hvala ti 😍
Sto mislite curke jer pametno da idem sutra sa svojima na mariju bistricu? Mislim nema tako puno pjesacenja ni napora ali se dvoumim😕
i ja sam ivf trudnica :)
Dobro došle sve nove, želim vam ugodne i školske trudnoće!
Roditelji i kumovi su znali od početka jer su znali da smo u postupku, a ostalima smo počeli govoriti kad sam ušla u 2.tromjesečje.
Srca smo vidjeli na uzv kad sam bila 6+5tt., na uzv tjedan prije su se vidjele samo 2GV i 2ŽV.
Puno je novih stranica pa ću vjerojatno preskočiti neke teme :/
Sortiraj odgovore
Najstariji