Ajme, koliko novih beba u jednom danu!! Čestitam svima i dobrodošle 🥰 ❤
Stvarno vas je puno s mpo!!
Lemon trbuh ti je presladak 😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Ajme, koliko novih beba u jednom danu!! Čestitam svima i dobrodošle 🥰 ❤
Stvarno vas je puno s mpo!!
Da ima nas dosta, jako puno zena nemoze ostvariti prirodnu trudnocu sto je uzrok iki kod njih ili kod muskik, ali ima dosta i obostrano, iznenadile bi ste se 🤷🏻♀️ bas sam nedavno rekla da generacije nase djece mozda nece niti moci prirodno zaceti, nesto nas gadno reproduktivno unistava
Hvala vam svima 💛💜 divno je imat nekog s kim mozes podijelit iskustvo, pogotovo u situaciji kad si prvi puta 🤰 ☘ ja prakticki od pocetka mirujem, do 11.tjedna je bilo konstantno povracanje, i taman udem u 12., smirilo se sve 🙈 pomislim ok to je to, nastavljamo sa zivotom i prokrvarim 🤦♀️ tako da sam i zbog toga morala nastavit mirovat, sve je u redu , na terapiji sam duphastonom 3×1 , u utorak je opet kontrola pa se iskreno nadam da cu se moc opustit 🙏 imala sam u planu i vjezbe za trudnice, svakako bi mi psihicki bilo puno lakse da se mogu bavit necim 😊
Dobro došle nove trudnice. Cure meni još traju jutarnje mučnine i povraćanje i molim vas za neki savjet jer sam sve isprobala. jela sam kekse od đubira, tost, rižine pločice. Ništa ne pomaže.
Dobro došle nove trudnice. Cure meni još traju jutarnje mučnine i povraćanje i molim vas za neki savjet jer sam sve isprobala. jela sam kekse od đubira, tost, rižine pločice. Ništa ne pomaže.
Newmum 🙈 meni nije pomagalo nista, bilo je laksih dana npr.cim osjetim glad stavim nesto u usta i bolje je, a vecinom mi nista nije pomagalo, sve sta bi stavila usta izaslo bi, trudila sam se piti samo dovoljno tekucine. A period kada me ulovio i proljev + povracanje, ne ponovilo se vise zajedno 🙏 pomogao mi je rehidromiks , rekli su mi ako se ne smiri od toga na infuzije. I zbog tog povracanja na pocetku mi nisu dali folnu jer mi po rijecima ginekologice nebi odgovarala dok sam takva, dobila sam gravidon a tablete i te pijem i dan danas . 😊
Newmum 🙈 meni nije pomagalo nista, bilo je laksih dana npr.cim osjetim glad stavim nesto u usta i bolje je, a vecinom mi nista nije pomagalo, sve sta bi stavila usta izaslo bi, trudila sam se piti samo dovoljno tekucine. A period kada me ulovio i proljev + povracanje, ne ponovilo se vise zajedno 🙏 pomogao mi je rehidromiks , rekli su mi ako se ne smiri od toga na infuzije. I zbog tog povracanja na pocetku mi nisu dali folnu jer mi po rijecima ginekologice nebi odgovarala dok sam takva, dobila sam gravidon a tablete i te pijem i dan danas . 😊
Jedino da probam taj rehidromiks. Za to mi ne treba recept?
Curke kada su vama počele i završile mučnine?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji