Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    18. Listopad 2019. 22:05

Elenicaa20

Kada ste vi bas svima rekle da ste trudne?hah
    U kojem tjednu?Ja sam trenutno u 13 tj msl znaju uzi svi ali sve se nesto bojim nemam pojma sve nesto cekam da buh svima saopstila🤣🤣

Svima sam rekla odmah poslije prvog pregleda kad sam vidjela da srceko kuca sa 6tt 🤷🏻‍♀️, jedva sam cekala da svi znaju, jer sam ipak 12 god ovo cekala 🤷🏻‍♀️

Boa35
    18. Listopad 2019. 22:06

mimoza

Da vam se i ja pridruzim sa mpo trudnocom 🥰
    Prvi pregled nakon bete je vaginalno, kao i par narednih. Meni je bio sa 5+5 i vidjeli smo vec tad srce.
    Meni je takodje beta na 14dnt bila 1490, ali jedan plod, tako da mislim da to i nije neki pokazatelj viseplodne trudnoce.

Dobro nam došla 🥰
    Pa stvarno nas se skupilo mpo trudnica 🤩 
    Da, slažem se s tobom..beta stvarno nije pravi pokazatelj.. do ultrazvuka se ne zna ništa točno! 😁 A tamo je onda iznenađenje! 🤗

• Newmum
    18. Listopad 2019. 22:06

Vrapcic123

Elenicaa20

U kojem tjednu?Ja sam trenutno u 13 tj msl znaju uzi svi ali sve se nesto bojim nemam pojma sve nesto cekam da buh svima saopstila🤣🤣

Ja ne planiram govoriti nikome do kraja prvog tromjesječja (osim najuže obitelji i najbolje prijateljice - oni znaju da sam bila u IVF postupku pa znaju). Strah me nekako o tome govoriti drugima, ipak sam na samom početku trudnoće…

I ja sam čekala da prođe 12 tjedana i da mi dođu rezultati kombiniranog probira. Sad mi je ok da ljudi znaju.

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 22:07

Karla89

Vrapcic123

Karla89 hvala ti puno! Da ja sam sa mpo. I meni se beta učinila dosta velika, malo sam se uplašila, pomislila sam da nešto ne štima. Koliko je tebi bila? I koliko se duplala pa ste pomislili da su dvojčeki? ❤️

A ja sam išla raditi betu 17dnt - 1200 i 19dnt - skoro 2000.
    Vratili smo dvije blastice, ali ipak se jedna primila.
    Evo sad smo skoro 18tj. Još uvijek radim, trudnoća je uredna, nema nikakvih komplikacija, pa nisam htjela sjedit doma bezveze, mada mi je to odmah na početku predloženo..a i plaća mi je duplo veća, pa mi ni po tom pitanju nije baš isplativo.. naravno da postoji neka opasnost za bebicu odmah bi išla na bolovanje. Nama je ovo bio 3.postupak i evo 3.sreća 🥰

Draga Karla89 sretno sa trudnoćom, da sve bude kako treba. Eto kod vas je bila doslovno treća sreća 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Boa35
    18. Listopad 2019. 22:08

Elenicaa20

Obitelji tek sa 13tj, a na poslu još nisam 🙊🙈 
    Mada su neke kolegice skužile 😄😄 popodne ne mogu nikako sakriti trbuh..uglavnom tad hodam s papirima ispred trbuha po zgradi 😂😂

Boa35
    18. Listopad 2019. 22:10

Vrapcic123

Karla89

Vrapcic123

Karla89 hvala ti puno! Da ja sam sa mpo. I meni se beta učinila dosta velika, malo sam se uplašila, pomislila sam da nešto ne štima. Koliko je tebi bila? I koliko se duplala pa ste pomislili da su dvojčeki? ❤️

Evo sad smo skoro 18tj. Još uvijek radim, trudnoća je uredna, nema nikakvih komplikacija, pa nisam htjela sjedit doma bezveze, mada mi je to odmah na početku predloženo..a i plaća mi je duplo veća, pa mi ni po tom pitanju nije baš isplativo.. naravno da postoji neka opasnost za bebicu odmah bi išla na bolovanje. Nama je ovo bio 3.postupak i evo 3.sreća 🥰

Draga Karla89 sretno sa trudnoćom, da sve bude kako treba. Eto kod vas je bila doslovno treća sreća 😊

Hvala, također i ja tebi želim sa bide sve u redu i da se i dalje družimo na forumu 🥰
    Sad vidim da sam ti krivo napisala (već napola spavam) 19dnt mi ke beta bila skoro 3000, a ne 2000 kako sam napisala, to nije ni duplo 🤭

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 22:18

skoljka

Vrapcic i Mimoza ja sam presretna kad vidim da nam se netko sa mpo pridruzi 🥳🥳🥳🥳 Cestitam vam, dobro nam dosle, uredne trudnoce vam zelim.
    Meni je beta bila 14dnt 970 i jedna je bebica, tako da mislim da nemora znaciti da su dvojceci, mozda jedino ima veze sa tim koliko brze raste gv, i kad srceko pocne kucati, mozda sto je veca beta brze sve ide sto je niza malo sporije, al to je poja pretpostavka samo.

Da skoljka i ja sam presretna kada vidim da nas ima sa mpo-a.. 😍 Hvala lijepa, čestitam i ja tebi od srca i također svim ostalim prisutnim trudnicama. ❤️❤️❤️

Vrapčić123
    18. Listopad 2019. 22:19

Karla89

Vrapcic123

Karla89

Vrapcic123

Hvala, također i ja tebi želim sa bide sve u redu i da se i dalje družimo na forumu 🥰
    Sad vidim da sam ti krivo napisala (već napola spavam) 19dnt mi ke beta bila skoro 3000, a ne 2000 kako sam napisala, to nije ni duplo 🤭

Ma skužila, bez brige ☺️😍

mimoza
    18. Listopad 2019. 22:36

Skoljka, Karla hvala vam puno, da nam i ostatak trudnoce bude uspjesan i sretan svima, kao i sam postupak 🥰
    Ja sam rekla odmah nakon prvog pregleda ultrazvuka. A sefu na poslu cak nakon prvog uradjenog testa 6dnt 😂 da me postedi posla 😁
    Vrapcic pregled je u cetvrtak. Sad se ti strpi do utorka, da vidis malo srce kako pulsira 😊

bejb1
    19. Listopad 2019. 00:01

Drage moje! Pratim vas redovito, ali ne stignem Vam bas tipkati. U pon idem na pregled točno bude 12t :)
    Mene zanima, kada tocno ste rekle na poslu da ste trudne, ukoliko radite? Ja sam taman prije 4mj dobila posao koji mi je super, vidim se u toj firmi i htjela bi se vratiti nakon poroda, ukoliko bude moguce. Problem je sto sam prije mj dana potpisala ugovor na godinu dana i nekak sam u strahu da cu izgubiti posao(#hrvatsketragedije).Svi mi govore da pustim posao, da ne brinem oko toga, ali stvarno me to kopka. Zapravo jedva cekam reci za trudnocu da mi bude lakse... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.