Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    12. Svibanj 2020. 18:29

Evo i mene malo.Curka lijepo siki i bas mi je dobra samo jede i pajki ne ureklo se da tako ostane 💪🤗

Jahanara
    12. Svibanj 2020. 18:39

My baby

Evo i mene malo.Curka lijepo siki i bas mi je dobra samo jede i pajki ne ureklo se da tako ostane 💪🤗

Ne hvali puno da ne ureknes😉 kak si ti?
    .
    Joj, ja se nadam da ce se kod mene nesto dogoditi do 19.5 jer mi je dr rekao da ponesem torbu da cu tad sigurno ostati🤪

Majuska
    12. Svibanj 2020. 18:43

Meni je danas dr rekla da sam jako uska  i onda je isla gledati kolika  je beba jer ju je zanimalo ...njena procjena 3600 
    Malo me to prepalo ,zapravo odmah scenarij u glavi pucanje i to ... 😬😔

12. Svibanj 2020. 19:40

Sto neko rekao ja procitam 3 strane pa neznam vise sto sam mislila kome napisati. Uglavnom preslatka robica, ja danas bila u pepcu i kod nas nista za curice dugih rukava manjih brojeva nema. Uzela 2 muska kombinezonica sto mogu proci pod neutralno. I za ljeto ima preslatke muske robice ko sto je netko stavio. A sve je 30% tako da inace jeftino, a sad se puna vreca robe moze kupiti. Otisla onda u kik i tamo nasla par majcica dugih rukava za sad ovo vrijeme. Moram vidjeti sto mi fali za ljeto pa ici ponovno dok je ovako dobro snizeno.
    Jedino sto je guzva, a niko se bas ne pridrzava nekakvog razmaka. E da i 30 ljudi max moze uci kod nas u pepco i sad jedna mama sa curicom oko 5god i morala curica sama unutra uci dok jos jedna osoba ne izađe da moze i mama uci, ono kretenizam tezi. Meni je mama cuvala bebolinu, ali 3 put sam je zvala da vidim jel moram nazad jer sam spora 😂😂😂

Fever
    12. Svibanj 2020. 19:40

Ledja me ubijaju vec 3 sata al nista sad drugo se ne događa, bole me onak tupo brz prestanka

It’s a baby boy💙

skoljka
    12. Svibanj 2020. 20:02

My baby

Super, a tak je na ppcetku prva 3 tjedna, jedi i spavaju 😊
    Jesi kopirala link za forum PseudoHTML, sigurno  si neki krivi jer ti se ne vidi trakica, samo link

Fever ja sam imala taj tupi bol na samom porodu, ali je bio uzano jak da se nisam mogla pomjeriti

Melorine super za shoping, stavi slicice. U kojem si ti Pepcu bila, u Arena parku nema nista za decke doslovno prazne rafe

Jahanara
    12. Svibanj 2020. 20:03

Mellorine

Sto neko rekao ja procitam 3 strane pa neznam vise sto sam mislila kome napisati. Uglavnom preslatka robica, ja danas bila u pepcu i kod nas nista za curice dugih rukava manjih brojeva nema. Uzela 2 muska kombinezonica sto mogu proci pod neutralno. I za ljeto ima preslatke muske robice ko sto je netko stavio. A sve je 30% tako da inace jeftino, a sad se puna vreca robe moze kupiti. Otisla onda u kik i tamo nasla par majcica dugih rukava za sad ovo vrijeme. Moram vidjeti sto mi fali za ljeto pa ici ponovno dok je ovako dobro snizeno.
    Jedino sto je guzva, a niko se bas ne pridrzava nekakvog razmaka. E da i 30 ljudi max moze uci kod nas u pepco i sad jedna mama sa curicom oko 5god i morala curica sama unutra uci dok jos jedna osoba ne izađe da moze i mama uci, ono kretenizam tezi. Meni je mama cuvala bebolinu, ali 3 put sam je zvala da vidim jel moram nazad jer sam spora 😂😂😂

Bila i ja danas u Karlovcu u Pepcu. Kupila kceri majice kratkih rukava po 10kn i tajice po 12kn. Al taman je bilo vrijeme dezinfekcije pa nisam stigla pregledat sve. Stvarno se isplati.

sagi
    12. Svibanj 2020. 20:28

Jahanara

My baby

.
    Joj, ja se nadam da ce se kod mene nesto dogoditi do 19.5 jer mi je dr rekao da ponesem torbu da cu tad sigurno ostati🤪

Zašto bi sigurno ostala 19.5?

Jahanara
    12. Svibanj 2020. 20:45

sagi

Jahanara

My baby

.

Zašto bi sigurno ostala 19.5?

Rekao mi je dr da ako sam danas otvorena vise od 2 prsta da me ostavlja. Pogledala sam ga u cudu i pitala da sta cu ostat bez trudova. On meni lako cemo mi za trudove. Pa sam mu rekla da ne mogu ostat da imam druge planove za danas😅 nakon pregleda mi je rekao da bi to moglo biti i za vise od 2 prsta al ajde, drugi put kad dodjem da cu sigurno bit 3 prsta i da ponesem torbu. Tako da po tom njegovom komentaru sam skuzila da je to zapravo danasnji nalaz al da me pusta kuci. Glavni razlog je taj sta imam do rodilista  oko 50km.

My baby
    12. Svibanj 2020. 20:51

Jahanara dobro sam nisam sivana ni nista jedino me ubijaju ovi trudovi sad sam trazila tabletu protiv bolova 😂mene oni prate ko nocna mora 😂.
    Skoljka znas mene s tim linkovima nikad mi se traka ne vidi 😂ne znam ti ja to.
    Fever mozda imas trudove nemoj da te prevare ko mene 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.