Daisy čestitam! Želim ti brzi oporavak, nemoj se ustručavati tražit tablete protiv bolova. Uživaj u bebici 😍
Maybaby čestitam! Napokon je curka odlučila izaći, bome prekrasna priča, prekrasan datum i značenje. Uživajte 😍
Jom čestitam!
Skoljka robica je prekrasna! C&a bas ima lijepe dizajne.
Mi obavili pedijatra, ima 52,5 cm i 4090 grama, sve je okej! Za mjesec dana opet a tada je i pikica.
Još mi nije bila patronažna, rekla je da će doći čim bude mogla a do tada ja kombiniram obloge. Jedino sto mi mala spava samo na rukama 😱 valjda kak sam tri dana ležala kraj nje sad stalno želi mene kraj sebe.
🙉🙈🙊 Eee jbgkrivi kod kopirala
Skoljka koliko kosta taj paketic bodica? A koliko te kratke hlacice i majice,jesu li oni u kompletu ili svaka stvar posebno? Spremam se muza poslati pa da imam dobar argument 🙈🙈 Navodno je sve na 30 posto.
Evo ti racun za muza kao argument 🙈😂😂😂
Pa da nisam ni ja znala da je na popustu, i muz mi veli kako si toliko kupila za 360kn, pogledam racun kad sve snizeno 30% 💪🏻
Da sam bar vise uzela nego zurila i to sam u 10 min izabrala, a ja inace mogu satima po ducanima bauljat 😂
.
Jagodica u Areni, neznam jel se sjecas da sam pisala da nemogu brojeve naci niti u jednoj trgovini.
Miki super za uredan pregled 👍🏻 jel te jos jako boli?
Baby i ja sam bas neki dan to htjela napisati da predjemo u grupu beba kad sve curke rode 😉
Bok cure!
Čestitke novim mamama! 🤩❤️
MyBaby, preslatka ti je bebica, mala bucka. Lijepo ime, ne čuje se često u današnje vrijeme!
Ja se slabo javljam jer nemam ništa pametno za napisati, kod nas sve po starom- još nikud ne idemo, nadam se kroz tjedan dva da ćemo moći kod mojih. Beba je dobro, cicamo i dalje bez dohrane, ali moram vam reći da nije neki jelac, čini mi se da malo jede. U deset minuta što pojede to joj je dosta. Na silu neće, dere se. Baš smo danas bili na pregledu-ima 4960 gr i 60 cm. Znači udebljala se kilu i narasla 6 cm u mjesec dana. To je meni ok iako kad vidim kako neke vaše bebe napreduju mislim se jel bi moglo to i bolje ali dobro🤔
Cijepila se danas, to je bila deračina samo takva, ali čim smo izašli prestala je plakat. Rekli su da joj damo pol čepića i stavimo oblog, ali još evo spava tak da ću to kasnije.
Školjka super je robica, meni je mama nešto bila kupila i poslala jer kod nas nije Pepco bio otvoren tako da imam koječega, rado bih i ja išla u shopping ali nekako se ne usudim a i kome da malu ostavim? Ta ne podnosi da ju netko drugi nosi, ledja me ubijaju, a otprije imam problema s ledjima, stalno strahujem da će me pokočit i onda će bit veselo.
Majuska ne mora ti ispast sluzni meni je pred porod izasao kad mi je puknuo vodenjak.jao i dalje osjecam trudove i muka mi odmah 😂😂.mala je prava spavalica da tako i ostane 💪.Majuska samo da znas ako odlucis rodit ovih dana Merkur je krcat no ne brini naci ce ti mjesto ko i meni 😀
Ejj bila danas na pregledu i isto krcato u ta.Moram opet u petak doci jer nisam bas otvorena za 1 prst ona kaze to je nista 🤪
E da, pitala sam i za rotu pa kaže dr da kod nje skoro pa nitko to nije uzimao, da košta 1000 kn i uzima se na usta. Nisam pametna uzeti to ili ne. Komentirala je doduše kako ljeti imaju baš puno oboljelih od rote, a ja si mislim ako možemo zašto djetetu ne bi olakšali, tim više što se ne mora pikati. Ali opet 1000 kn ma molim vas lijepo šta tu ima toliko koštati🙄
Ah majuska i ja sam dosla prst otvorena pa u roku dva sata skroz..ako si prvorotka da to nije neki nalaz za prvorotku 🤗
E da, pitala sam i za rotu pa kaže dr da kod nje skoro pa nitko to nije uzimao, da košta 1000 kn i uzima se na usta. Nisam pametna uzeti to ili ne. Komentirala je doduše kako ljeti imaju baš puno oboljelih od rote, a ja si mislim ako možemo zašto djetetu ne bi olakšali, tim više što se ne mora pikati. Ali opet 1000 kn ma molim vas lijepo šta tu ima toliko koštati🙄
Bez brige, mozda ti se sad cini puno, ali vjeruj mi vrijedi svake lipe. Kad smo mi svi doma ove veljace dobili tu rotu, jedino je mala ostala netaknuta posto je bila cijepljena. Nas je izmucilo bas jako, ja sam cak isla i na hitnu zbog dehidracije. Sad si zamisli kako bi bilo bebi ili malom djetetu..
Nemoj previse dvoumiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji