Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    12. Svibanj 2020. 21:37

My baby bilo prestalo sad opet pocelo, nisam pametna, vidjeti cemo veceras stanje sutra svakako moram sa stvarima u bolnici

It’s a baby boy💙

My baby
    12. Svibanj 2020. 21:50

Fever znam ja sta je kad prestane pa pocne😂.vec sam ih studirala ,no mogu vam reci sad kad osjetim te trudove zlo mi dodje kad sesjetim poroda 😂.popila sam jedan brufen dali su mi samo da me ne sora puno.Nisam imala tezak porod uistinu u tri truda je bila vani nego gospoda nije navikla ne uzet ista protiv bolova,ti zadnji trudovi su bili odvratno bolni bas jesu.i da meni uopce nisu isli do 100 mhz najvise 70 al su bili pravilni 

skoljka
    12. Svibanj 2020. 22:12

My baby

Fever znam ja sta je kad prestane pa pocne😂.vec sam ih studirala ,no mogu vam reci sad kad osjetim te trudove zlo mi dodje kad sesjetim poroda 😂.popila sam jedan brufen dali su mi samo da me ne sora puno.Nisam imala tezak porod uistinu u tri truda je bila vani nego gospoda nije navikla ne uzet ista protiv bolova,ti zadnji trudovi su bili odvratno bolni bas jesu.i da meni uopce nisu isli do 100 mhz najvise 70 al su bili pravilni

Kako to da imas trudove nakon poroda, sta i to moze 🙄, ili mislis na one kontrakcije maternice kad se steze pa te to sora. Ja sam to osjetila prva dva dana i nisam vise. 

skoljka
    12. Svibanj 2020. 22:14

Majuska

Meni je danas dr rekla da sam jako uska i onda je isla gledati kolika je beba jer ju je zanimalo …njena procjena 3600
    Malo me to prepalo ,zapravo odmah scenarij u glavi pucanje i to … 😬😔

A joj nadam se da te nece muciti sa prirodnim pa preci na caraki. Ako misle da nece ici prirodno bolje odmah na caraki 🤷🏻‍♀️

skoljka
    12. Svibanj 2020. 22:18

Evo da ispravite vi kojima se nevidi trakica

Majuska
    12. Svibanj 2020. 22:32

skoljka

Majuska

Meni je danas dr rekla da sam jako uska i onda je isla gledati kolika je beba jer ju je zanimalo …njena procjena 3600
    Malo me to prepalo ,zapravo odmah scenarij u glavi pucanje i to … 😬😔

A joj nadam se da te nece muciti sa prirodnim pa preci na caraki. Ako misle da nece ici prirodno bolje odmah na caraki 🤷🏻‍♀️

Nista mi nije rekla za carski  ,pitat cu u ponedjeljak al me frka sad 😵

Fever
    12. Svibanj 2020. 22:43

Prijateljici je beba procjenjena na 3600, rodila bebu od 3

It’s a baby boy💙

bejb2
    12. Svibanj 2020. 23:18

Pozz curke, stigao i nama nas deckic danas! O detaljima kad se oporavim :)

Maja 3
    12. Svibanj 2020. 23:41

bejb2

Pozz curke, stigao i nama nas deckic danas! O detaljima kad se oporavim :)

Cestitam!

Maja 3
    12. Svibanj 2020. 23:43

My baby

Moji bili oko 60...sjesam se da sam razmisljala kako ce tek boljeti kad krenu preko 100...ali ridila prirodno s takvim trudovima u cca pola sata!
    Rekla sam ti...3 izleti samo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.