Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    05. Svibanj 2020. 13:51

skoljka evo fotka steznika iz Mullera.

Jucer smo nas dvije stigle doma, napokon! Starija kcer nije bas najbolje prihvatila novu stanje stvari i bilo je placa i svega. Vise je cak plakala ona nego beba. Danas je vec mrvicu bolje.
    Bila nam je jutros cak i patronazna. Zena je super. Tako sve lijepo objasnila da sam ostala ugodno iznenađena. Saznala sam jako puno novog u vezi dojenja i to mi bas pomaze.

Jahanara
    05. Svibanj 2020. 13:52

Mislila sam da su Jagodici radili amnioskopiju, zato sam napisala da je nesto otvorena. Mozda sam nesto krivo skuzila iz njenog posta. I meni gleda uzv-om kolicinu plodne vode.

MickeyMouse
    05. Svibanj 2020. 13:56

I meni se čini da za amnioskopiju trebaš biti bar 1 prst otvoren 🤔 jedino ak su joj gledali preko uzv kolicinu plodne vode. Ja mislim da je meni ta amnioskopija i pokrenula porod jer mi je poslije ispao čep i sve je krenulo 😄 ili je samo slučajnost, al znate kak su nježni u TA s pregledima

Majuska
    05. Svibanj 2020. 13:58

Prijavljujem pregled , sve ok , plodna voda urwdna , ctg uredan ja zatvorena .Beba procjenjena na 3,400  i kontrola za 7 dana ako se sta prije ne pokrene :) 
    Pitala sam za pratnju i nema za sad nista .Radi se o merkuru 

MickeyMouse
    05. Svibanj 2020. 14:00

Mmamma nama su starije jednako stare, moja ljubomoru pokazuje prema meni (neće mamu, hoće tatu, pa me udara kad je uzmem, neće samnom spavati i tako), ali sad već to ide na bolje. Seku ljubi i hoće je voziti u kolicima i tako, ali je bas nespretna i trapava pa se bojim da je slučajno ne ozlijedi, a ono sto sam primijetila da moram smanjit negaciju prema njoj - malo previše joj pričam ne diraj, nemoj, ne smiješ 😱

maybaby
    05. Svibanj 2020. 14:10

Fever

Meni je na svakom pregledu gledala dr plodnu vodu a nisam otvorena ( netko je spominjao gledanje plodne vode).
    Ne mogu docekat taj pregled u cetvrtak na termin, ne cini se da ce nesto krenuti ranije

I ja jedva čekam četvrtak na dan termina da odem na pregled.
    Nekako ništa se ne pokreće hahahahaha
    Stomak mi se spustio i malo jači mi pritisak dolje dok hodam a inače sve isto.
    Malo grudi ponekad cure, al ništa pretjerano 
    Možda amnioskopija u četvrtak pokrene stvari. 

url=https://lilypie.com]

My baby
    05. Svibanj 2020. 14:16

Cure tu sam..hvala koje brinu ako je koja rodila cestitam joj nisam sve popratila,imala sam smrtni slucaj pa nisam bila na forumu..pohodim kod doktora non stop,i cekam svaki tren da krene tako mi kazu bar,jucer sam imala jako bolne trudove i stalno mi curka nesto tj jos mi curka cep,i danas imam neke trudove pa mi je rekla doktorica ako me danas bude drzalo da odem u bolnicu i radi plodne vode i radi trudova kao da se ne pati vise posteljica radi tih non stop trudova.eto pa se javim vaginalno ne znam koliko sam se jos otvorila ako izdrzim do petka rekla me pregledati.ja vec dva dana cistim crijeva(prirodno)cak sam i rigala.mislim da mi krene porod necu ni vjerovati vise jos cu doma roditi.vec dva tjedna radjam 🙄

Boa35
    05. Svibanj 2020. 14:17

Cure, molim vas pomoć.. 
    Pojavila nam se tjemenica na vrhu glave, nije puno ali je ima.. mi je inače kupamo u čistoj vodi, a pošto ima puno kose nju operem s melem kupkom/šamponom.. kako se tretira ta tjemenica? Samo namažem nekim uljem i kroz pola h isperem? Ili moram baš neki poseban šampon uzeti? 

My baby
    05. Svibanj 2020. 14:23

Karla89 ja sam svojoj skidala bademovim uljem istrljam vaticom..meni je to pomagalo

My baby
    05. Svibanj 2020. 14:25

I jos jedna bitna stvar zene seksajte se 😂,ja sam se danima pa vjerujem da se nesto pokrenulo radi toga.dr mi je dala zeleno svijetlo i rekla ako se ja fobro osjecam ko mi brani,tako da ja i muz smo uzivali svaki dan,plus zivimna petom katu bez lifta i non stop sam u pokretu,vjerujem da me to jos otvorilo.na zadnjem pregledu se cervikometrija smanjila dosta,a vaginalno cemo vidjet sada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.