Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    15. Travanj 2020. 19:07

Maja 3

Lavica27

Bok proljetnice,nisam vas dugo citala,jedva ove svoje zimske pratim. Da cestitam Maji na ekspres porodu :) Koja babica ti je bila?
    Od sestara na odjelu su mi (sestre za bebe) sestra Mima, sestra Aida,a horor mislim da Maja i Adriana,al moje iskustvo generalno je bilo poduze i ne bas uobicajeno pa ajde.
    Skoljka i htjedoh tebi napisati,Mislim da previse brines. 940gr je gotovo duplo vise od minimalnog toleriranog dobitka u mjesec dana. Njima je sisa sve. Kad im je zima,kad im je vruce kad im je mracno kad su usamljeni,zedni,gladni… muske bebe pogotovo. Tako da samo nastavi kao dosad i ne bediraj se kolko izdojis jer nije mjerilo. Da ja po tome gledam odavno vi prestala dojiti. Izdojim prosječno 50-70ml iz OBJE a mali ce ovaj mj dobiti kilu uz dvije dohrane na dan. Tako da… najgora recenica za poslusat al relax i vjeruj svom tijelu,sisama,jel😁

Hvala ti draga! Mislim da je gordana. Kratko osisana svjetle kose.. Aida je ona starija? Nju su na prisilni godisnji poslali zbog rizicne skupine za vrijeme korone..Meni je Biba zakon..al ni nje sad nema..na porodiljnom je.

Kolko god cca ima babica? Joj Biba ti je rodila par dana iza mene,skuoa smo bile u rodilistu  e da i sestra Helena (ona plava platinasta,sitna zgodnicka) je odlicna. Ona je bila na transportu kad su mog malog na Rebro vozili. Svaki put bi pitala za njega na Rebru❤

brankica09
    15. Travanj 2020. 20:17

Mellorine

Maja preslatka bebolinica 💞
    Elenica cestitke i brz oporavak 💙🎉🌻
    Mi smo bili na sistematskom i dobila je u mjesec dana 1200g i 5 cm. Pedijatrica je super zadovoljna kao i mi ❤ joj nesmim reci ali danas mi super spava preko dana i nemuce je crijeva previse, a bas mislila esumisan uzeti, ali vidim da ona samo treba ojacati i da to sve samo na svoje dolazi 😀😊

Mellorine bravo 💪 odlicno to vama svima ide 👼😊🐞🥰

Maja 3
    15. Travanj 2020. 20:52

Lavica27

Maja 3

Lavica27

Bok proljetnice,nisam vas dugo citala,jedva ove svoje zimske pratim. Da cestitam Maji na ekspres porodu :) Koja babica ti je bila?
    Od sestara na odjelu su mi (sestre za bebe) sestra Mima, sestra Aida,a horor mislim da Maja i Adriana,al moje iskustvo generalno je bilo poduze i ne bas uobicajeno pa ajde.
    Skoljka i htjedoh tebi napisati,Mislim da previse brines. 940gr je gotovo duplo vise od minimalnog toleriranog dobitka u mjesec dana. Njima je sisa sve. Kad im je zima,kad im je vruce kad im je mracno kad su usamljeni,zedni,gladni… muske bebe pogotovo. Tako da samo nastavi kao dosad i ne bediraj se kolko izdojis jer nije mjerilo. Da ja po tome gledam odavno vi prestala dojiti. Izdojim prosječno 50-70ml iz OBJE a mali ce ovaj mj dobiti kilu uz dvije dohrane na dan. Tako da… najgora recenica za poslusat al relax i vjeruj svom tijelu,sisama,jel😁

Hvala ti draga! Mislim da je gordana. Kratko osisana svjetle kose.. Aida je ona starija? Nju su na prisilni godisnji poslali zbog rizicne skupine za vrijeme korone..Meni je Biba zakon..al ni nje sad nema..na porodiljnom je.

Kolko god cca ima babica? Joj Biba ti je rodila par dana iza mene,skuoa smo bile u rodilistu e da i sestra Helena (ona plava platinasta,sitna zgodnicka) je odlicna. Ona je bila na transportu kad su mog malog na Rebro vozili. Svaki put bi pitala za njega na Rebru❤

A 50-ak ima. Ova plava sitna s ruzem mi je popodne bila..ona je isto ok. Ma meni su svi ok..samo treba znat s njima..ne bit bahat i bezobrazan..i onda su i one bolje..a ak se nadje koja zlocesta..onda se i ri tako postavis..i bude dobro na kraju. Prema meni su zbilja svi fer i korektni. Mislim da mi je 1 put bilo najgore..jer nisam nista znala..i ocekivala sam da ce mi sve pokazat..pa ono..sad mi ni netrebaju.
    Hoce presvuc bebu,ne treba..presvuc cu ju sama..dodjite ujutro kad ce trebat kupat.

Maja 3
    15. Travanj 2020. 20:54

Mellorine

Maja preslatka bebolinica 💞
    Elenica cestitke i brz oporavak 💙🎉🌻
    Mi smo bili na sistematskom i dobila je u mjesec dana 1200g i 5 cm. Pedijatrica je super zadovoljna kao i mi ❤ joj nesmim reci ali danas mi super spava preko dana i nemuce je crijeva previse, a bas mislila esumisan uzeti, ali vidim da ona samo treba ojacati i da to sve samo na svoje dolazi 😀😊

Bravo! Super napredujete!

Jahanara
    15. Travanj 2020. 21:54

Cijeli dan sam pod dojmom Majinog brzinskog poroda.😊

skoljka
    15. Travanj 2020. 22:23

Ajme jeste se raspisale, necu cijelu noc zaspat dok ovo sve procitam, jos dok skicnem kod zimsih 🙈😂
    Bas sam muzu jucer rekla kako sam zaboravila na one silne bolove tjekom trudnoce, sad vas citam koliko se zalite i pokusavam se sjetiti, a mozak ispario.. Bas se ave brzo zaboravi. 

Elenica 🥳 cestitam, dobro dosao decko 💙, brzi oporavak ti zelim, i da nemas bolove od reza ni priblizne kakve sam ja imala 🤞🏻

Maja koja mala princeza, sva si je vazna ta tvoja Nina 😊💖
    Anita netrebas se nista posebno narucivati, jedan je termin pa sta odluci od pregleda raditii taj put to i odrade, nekad sve odjednom, nekad samo uzv i ctg... 
    Hapyivy ti ces izgleda kao i ja, cim napunis 37tt, vjerovatno sr otvaras dok te ledja tako bole, mene su na porodu tako bolila nenormalno. 
    Melorine ma bravo, tvoja bebica bas dobro napreduje, moj je prvi mjesec dobio 620g, uh koja razlika 👍🏻
    Lavica bas si neka lavica 🤗😘
    Bila mi je patronazna danas, ipak je malo vise dobio, 970g u 29 dana. Po njoj on savrseno dobiva i netreba mu nista, ali vjerovatno jer u jednoj ima manje mlijeka, a njemu se trazi vise zato me tak i nacicava. To sam si i ja mislila. Ugl veli da probam ili uvesti jos jedan ili dva, ako bas bude trazio, obroka Ad, da mi se u medjuvremwnu cice napune, ili poslije dojenja ponuditi dohrane. Da sama procjenim po njegovim potrebama. Eh sta se desilo danas, izludit ce me ovaj mali🙉, on mene posteno zaj....., oko 11h mu dan 50ml izdojenog i 30ml Ad i stavim ga na sisu da pocica jos sto je ostalo, djete zaspalo sam se uspavao oko 11:30. Dosla patronazna, ja ga skidala do gola, obukla, malo se raskenjko i nastavio spavat do 15:30. Probudio se, podojio jednu cicu, vidim jos lijepo vrijwme, strpam ga u kolica i isli u setnju do 18h, niata nije trazio, cak se malo i uspavao. Iza sest opet podojio ovu u kojoj je manje i dodala mu 60ml Ad, i do 21h mirni do iduceg hranjenja. Znaci potpuno drugo dijete danas od predhodnih 10 dana. Za ne povjerovat, velim ja muzu sigurno je skontao da bi mogao ostati bez cice pa se danas pravi fin 🙈🙉😂

skoljka
    15. Travanj 2020. 22:24

*20 dana

Tina220210
    15. Travanj 2020. 23:56

Maja 3

Hvala vam cure na cestitkama! Je..bilo je brzo…a isla sam u bolnicu kakti prije da dobim klistir!hahhahha
    Skoljka..jos je netko prognozirao curu..neznam ko
    Mickey-sretno na pregledu!
    mmammaa-napol vani😂😂😂😂

Čestitam, ovo je bilo stvarno brzo. Puno sreće i zdravlja želim maloj princezi a tebi brz oporavak. Mislim da sam i ja rekla da bude cura

Tina220210
    16. Travanj 2020. 00:01

brankica09

Karla hvala ti 🙈
    Jel koristite K1D3 kapi?

Mi ne koristimo jer sam tražila u 2 ljekarne pa mi rekli da nema i da je nestašica na tržištu. Sad čekam prvu kontrolu pa ću vidjet

Tina220210
    16. Travanj 2020. 00:16

Elenicaa20

Jutros u 08:00 stigao nam je djecak💙
    3 300 tezsk
    Prirodan porod,sjekli su me malo al ne boli toliko
    Lezim sad odmaram cekam da bebicu donesu
    Ispirem ranu pod tusem
    Ustajala sam dva puta
    I nadamo se da cemo sutra kuci akoBogda
    Poljubac za sve
    I cuvajte se!

Čestitam, sve najbolje bebici i tebi brz oporavak. U kojoj bolnici si rodila da ideš tako brzo doma? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.