Maja bebica je preslatka! 😍 i stvarno nadam se da ćemo svi imati barem upola takav porod ☺️ A sto se tiče indukcije, a ne znam, tak mi je završio prvi porod 🤷🏼♀️ Ali do tada je 5 dana, bacam se ja na akciju hodanja po brdu i hopsanja po noći 😂😂
Elenica čestitam!
Neverland mazni neku čokoladicu i popij vode prije ctg-a, ja sam tak danas u čekaonici, bome se beba aktivirala brzo.
Čestitke svim novim mamama :)
Cure vi koje trebate primit antibiotik na porodu, kada mislite krenut u rodilište?
Jutros u 08:00 stigao nam je djecak💙
3 300 tezsk
Prirodan porod,sjekli su me malo al ne boli toliko
Lezim sad odmaram cekam da bebicu donesu
Ispirem ranu pod tusem
Ustajala sam dva puta
I nadamo se da cemo sutra kuci akoBogda
Poljubac za sve
I cuvajte se!
Cestitam od srca!
Majo malena je predivna i ono sto je neko reko bas se na njoj nekako vidi da je sve lagano prosla 🥰
.
Elenice cesttike na deckicu💞
Pisi kad stignes sta i kako
.
Mybaby meni su za vikend poceli ti menstrualni bolovi... I ono kako sam vam se pozalila na sto stvari i dalje se ponavljaju, al nista me ne strefi od jednom nego u jednom casu jedan simptom u drugom drugi.... Privatno mi dr rekla da nek cekam trudove, al ja iskreno vise ni ne znam jel bi ih znala prepoznat. Mali danas neprestano divlja, a na momente ja stvarno nisam sigurna jel imam kontrakcije ili je samo bebolino upro, al se trbuh stvrdne i napne i tako nekih pola minute i naravno boli.... A da ne pricam kak povremeno imam neku laganu nervozu, onak iznutra bas neki nemir u tijelu ko trema hahahah
Mene je prije za vrijeme rucka bas presjeklo dole i kao.pritisak kao da moram veliku nuzdu i onda sam se izmucila na wc u,sto zbog hemeroida sto zbig tvrde stolice...ali nista...jad i bijeda i sad me bas boli donji dio trbuha jako...i ne prestaje...u kontinuitetu 🤷♀️
Jahanara,Sagi Malina ne znam tko je vise samnom u terminu,sad cu pocet ko Jahanara ko da sam prvi put trudna,jel vas muce menstrualni bolovi?? Tako mi je najlakse opisati.Sinoc citavu noc skoro i evo danas opet no ne stalno..
Mene znaju muciti ti kao menstrualni bolovi. Al jos od 20 tt, tad mi je propisan Normabel po potrebi. Zadnjih par tjedana cesce njih osjetim, dok sam prije cesce imala BH kontrakcije.
Daisy30 vidim da smo si blizu po terminu pa da pitam. Jesi ti otvorena šta? Meni prosli tjedan na pregledu rekao da sam skroz zatvorena, zabetonirana haha. Sad ćemo vidjet što će reći na idućem pregledu. Jel imaš kakvih naznaka da bi mrvicu ranije moglo nešto biti? Ja sam stalno mislila kak ću malo ranije jer ju nisko nosim, a sad mi se ništa ne događa da bi mogla zaključiti da će bit nešto prije termina.
Šta se tiče tih kontrakcija meni se javljaju navečer ali ne svaki puta, najviše nekako kad nešto fizički radim npr. Čistim ili nešto i onda mi nakon toga navečer krenu kontrakcije.
I ja dost nisko nosim. Vec u 30. tt mi je gin. rekla da mu je glavica skroz nisko u zdjelici... i od tada je tako i ostao... I na pregledu u tom tjednu me stavila na strogo mirovanje jer mi je cervix bio na 1/2 članka i bila sam uloživa za 1 prst do unutarnjeg usca koje bi se firsirano dalo proci. Na zadnjem pregledu mi je rekla da je unutarnje usce zatvoreno, sto je super, tak da nznm vise XD Sutra ujutro mi je pregled pa cemo vidjeti kakva je situacija... najbitnije mi je doduse da vidim kako stoji s kilazom.
E da, na predzadnjem pregledu, u 33. tt., gin. koja je bila na zamijeni rekla je da ne budem docekala termin, a njena procjena je da cu roditi u 37./38. tt. Kad sam prosli put to rekla svojoj gin., vidla sam joj po pogledu da ne zeli to ni komentirati
Glede menstrualnih bolova - najcesce me uhvate ujutro, navecer ili tijekom noci. A kad me uhvate, kontinuirani su (nisko dolje i u krizima). I najcesce onda popijem Normabel.
Jutros u 08:00 stigao nam je djecak💙
3 300 tezsk
Prirodan porod,sjekli su me malo al ne boli toliko
Lezim sad odmaram cekam da bebicu donesu
Ispirem ranu pod tusem
Ustajala sam dva puta
I nadamo se da cemo sutra kuci akoBogda
Poljubac za sve
I cuvajte se!
Cestitam
Sortiraj odgovore
Najstariji