Karla znaci ti za svaki podoj ( recimo da je dojis svaka 2 - 3 sata) ispraznis obje cice, jednu podoji drugu izdojis, jesam dobro shvatila? Ja za svaki podoj nudim jednu cicu, tako sam shvatila da rade i cure na zimskim. Ti si na taj nacin onda navukla i vise mlijeka automataki, samo sto se moras izdajat svaki put.
Ja sam maloprije izdajala ovu lijevu u kojoj je manje mlijeka, izdojila do 50ml onda je mali poceo vristati pa sam mu dala da doji tako da nisam uspjela do kraja izdojiti da vidim koliko ima. I napravila mu jos 39ml Ad. Svjedno je opet htio visiti na sisi, muz me opet ubjedjuje da se on samo razmazio i da voli biti prikopcan makar i ne dojio 🙈, daj Boze da je samo to da nije gladan. Danas cu se pokusat izdajati svaka dva sata po jednu cicu da vidim na cemu sam. Po mojoj vagi mali je za 20 dana dobio 940g, ja opet mislim da je to savrseno, da je gladan ne bi toliko dobio, ili grijesim. Jos mi nije patronazna dosla da vidim sta ce ona reci.
.
Brankica ja imam ovu izdajalicu, za 10min mi izdoji ono sto se nakupilo, a poslije jos mogu navlaciti.
#Aliexpress HRK 158.30 39%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dTaLK8e
Mi koristimo K1D3 kapi, nemamo problema sa njima.
.
Melorine ma gledala sam baby handling, trudim se oblaciti i presvaciti ga po tome, ali nisam nasla to za nosenje, da ali za ono kad je naslonjena ledjina na moju ruku ili stomakom, al on to nevoli, ako nadjes neki video stavi mi
I ja imam tu izdajalicu, izgleda bolje nego na slici, radi kao aventova električna.
Mora li beba biti budna na ctgu? Idem u petak
Karla znaci ti za svaki podoj ( recimo da je dojis svaka 2 - 3 sata) ispraznis obje cice, jednu podoji drugu izdojis, jesam dobro shvatila? Ja za svaki podoj nudim jednu cicu, tako sam shvatila da rade i cure na zimskim. Ti si na taj nacin onda navukla i vise mlijeka automataki, samo sto se moras izdajat svaki put.
Ja sam maloprije izdajala ovu lijevu u kojoj je manje mlijeka, izdojila do 50ml onda je mali poceo vristati pa sam mu dala da doji tako da nisam uspjela do kraja izdojiti da vidim koliko ima. I napravila mu jos 39ml Ad. Svjedno je opet htio visiti na sisi, muz me opet ubjedjuje da se on samo razmazio i da voli biti prikopcan makar i ne dojio 🙈, daj Boze da je samo to da nije gladan. Danas cu se pokusat izdajati svaka dva sata po jednu cicu da vidim na cemu sam. Po mojoj vagi mali je za 20 dana dobio 940g, ja opet mislim da je to savrseno, da je gladan ne bi toliko dobio, ili grijesim. Jos mi nije patronazna dosla da vidim sta ce ona reci.
.
Brankica ja imam ovu izdajalicu, za 10min mi izdoji ono sto se nakupilo, a poslije jos mogu navlaciti.
#Aliexpress HRK 158.30 39%OFF | Emon Double Electric Breast Pump Powerful Intelligent Automatic Baby Breast Feeding Milk Extractor Accessories With USB BPA free
https://a.aliexpress.com/_dTaLK8e
Mi koristimo K1D3 kapi, nemamo problema sa njima.
.
Melorine ma gledala sam baby handling, trudim se oblaciti i presvaciti ga po tome, ali nisam nasla to za nosenje, da ali za ono kad je naslonjena ledjina na moju ruku ili stomakom, al on to nevoli, ako nadjes neki video stavi mi pls.
Više manje da.. ona nekad traži i 3x cicati u tih dva sata koliko je budna, uvijek istu cicu dam..stvarno rijetko dam drugu, to dok me ova već boli ili nešto.. a drugu onda izdojim.. nakon spavanja dam tu izdojenu.. nije ona nikad bez mlijeka, navuče sebi beba više nego izdajalica.
Ja ti isto mislim da nije gladan nego bi se želio maziti 🥰 čim on tako lijepo dobiva na težini ne fali mu mlijeka sigurno.
Jahanara,Sagi Malina ne znam tko je vise samnom u terminu,sad cu pocet ko Jahanara ko da sam prvi put trudna,jel vas muce menstrualni bolovi?? Tako mi je najlakse opisati.Sinoc citavu noc skoro i evo danas opet no ne stalno..
Da Karla bitno je puno tekucine piti, a koliko se sjecam da me bas organizam trazio puno tekucine. Stalno sam bila zedna.
.
Neverland treba beba biti budna na ctg-u. Pojedi nesto slatko prije😉
Jahanara,Sagi Malina ne znam tko je vise samnom u terminu,sad cu pocet ko Jahanara ko da sam prvi put trudna,jel vas muce menstrualni bolovi?? Tako mi je najlakse opisati.Sinoc citavu noc skoro i evo danas opet no ne stalno..
Da nas 4 smo si tu. I mislim MiniMa. Mene muce, najcesce po noci. I kriza me bole.
Majo- Čestitke na maloj frajerici💕💕💕😘😍
Nebudem ni ja izgleda tak brzo… sutra pregled 🙄
Nemam nikakvih bolova, ni najmanjih …. nista😂
Pupi- Mi smo u istom tt, kako je tebi?🤔 Jel ima kakvih naznaka?
A ja sam ti prije 2 tjedna bila 1 prst otvorena,na jucerasnjem pregledu 2 prsta…nemam bolova trenutno osim sto mi je trbuh jako tvrd imam osjecaj da beba nema mjesta ni milimetar vise 🤷♀️ I bas sam jako jako zivcana zadnjih dana,nema nikakav razlog i nikad mi ne traje tako dugo ali sad…sama sebi idem na zivce koliko sam zivcana bez prestanka. Tren bi plakala tren bi se posvadjala sa svima🤦♀️🤦♀️😫😫 A meni ti se bas i ne zuri, mozda bi mi draze bilo za 2 tjedna tek da se jos malo smiri situacija s koronom tako da taman za mjesec dana mogu s bebilicom vani 🙂
Pupi ce nas obje prestic 😆, ja isto nemam nikakvih naznaka osim sta mi se pojacao iscjedak ujutro, popodne nema skoro nista.
Imam friske informacije iz vinogradske, kolegica koja je rodila trecu bebu tamo kaze da nije osjetila nikakav manjak osoblja niti ikakav kaos sto se tice korone osim sto nema pratnje niti posjeta. kada je stigla u box dali su joj maskicu koju je non stop skidala pogotovo kada je trebala tiskati ali kaze da joj nije nitko zamjerio i da se ostaje normalno 3 dana u bolnici, ne pustaju nista ranije :).
E sad ja, narucena sam 22.4.na pregled kod ginekologa na sv duhu, dal mi on radi sve (ctg, uzv i vag pregled) ili se moram posebno za nesto narucivati?
Jahanara a po danu? Mene su sad pocele po danu sorati...Iduci tjedan idem opet na vaginalni pregled pa me bas zanima jesam li otvorena a dotad se nadam da sam u komadu 😭
Evo moje sarmice
https://ibb.co/sVvjcqg
Ja sam zasad sa svim zadovoljna! Masku nisam dobila..ne traze da se patimo s njom. Spavacica njihova..pitaju te..ako zelis svoju.
Pozdrav žene! Čitam vas kasnije, al da vas izvijestim 😄
Apsolutno nikakav pomak 🤦🏼♀️ Na ctgu samo beba divlja, od trudova ni t. Veli doktor neće to ni danas ni sutra, reko suuuper. Ponovno u ponedjeljak kontrola i ak ništa do tada veli da bi mi inducirao porod.
Ma prerano je jos za mislit na indukciju! Nadam se da ce ipak samo krenut!
Nista se nije promijenilo od prošlog tjedna..najprije je mali zaspao na ctg, izmijenjala sam opet sve poze i bila sat vremena spojena.. novosti nema - osim bebine težine 🤣 prije 2tj procjena 3000g, danas procjena 3650g 😂😳🤭 (40+0tt)
Znaci i dalje: 2/3čl., ušće ulozivo, bilježi iregularne niskoamplitudne kontrakcije, AFI 11/12
I kontrola u petak (ako ne bi prije samo krenulo).
P.S. našalila se da ću morat ananas kupiti i jesti, a kaže doktor Karahasan da ne 😂 nego “ono ko skakanje na lopti……ALI BEZ LOPTE” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
E...ja isto tako bila otvorena..plodne vode isto..jedino trudove nikakve. Dr mi je prije 2 dana procjenio tezinu 3200,i 3400 2 puta je mjerio jer je izbrisao sve..tu je tocan bio(karahasan)
E sad sex..sto me poslo doma da tjeram dijete van..poseksali se u 5 popodne..ostatak znate. Tako da ak hoces rijesit..poslusaj ga!😂
Sortiraj odgovore
Najstariji