Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    15. Travanj 2020. 16:07

Bok proljetnice,nisam vas dugo citala,jedva ove svoje zimske pratim. Da cestitam Maji na ekspres porodu :) Koja babica ti je bila?
    Od sestara na odjelu su mi (sestre za bebe) sestra Mima, sestra Aida,a horor mislim da Maja i Adriana,al moje iskustvo generalno je bilo poduze i ne bas uobicajeno pa ajde.
    Skoljka i htjedoh tebi napisati,Mislim da previse brines. 940gr je gotovo duplo vise od minimalnog toleriranog dobitka u mjesec dana. Njima je sisa sve. Kad im je zima,kad im je vruce kad im je mracno kad su usamljeni,zedni,gladni... muske bebe pogotovo. Tako da samo nastavi kao dosad i ne bediraj se kolko izdojis jer nije mjerilo. Da ja po tome gledam odavno vi prestala dojiti. Izdojim prosječno 50-70ml iz OBJE a mali ce ovaj mj dobiti kilu uz dvije dohrane na dan. Tako da... najgora recenica za poslusat al relax i vjeruj svom tijelu,sisama,jel😁

My baby
    15. Travanj 2020. 16:11

Minima ja imam vec dva dana takve bolove dobro trudove bi znala prepoznati jer su u intervalima ali da i ja ti imam vec par dana tu nervozu zato danas spremam torbu.u srijedu imam kontrolu pa cu vidjeti...Prosli put kad sam pocela imati te bolove dr me slala u bolnicu no ja nisam htjela ici i onda se smirilo.Ja nemam bolove da dobijem ostru bol pa prestane nego bas ko da imam mengu me zna boliti

brankica09
    15. Travanj 2020. 16:20

Elenicaa20

Jutros u 08:00 stigao nam je djecak💙
    3 300 tezsk
    Prirodan porod,sjekli su me malo al ne boli toliko
    Lezim sad odmaram cekam da bebicu donesu
    Ispirem ranu pod tusem
    Ustajala sam dva puta
    I nadamo se da cemo sutra kuci akoBogda
    Poljubac za sve
    I cuvajte se!

Cestitam 👼🥳🥰 dobrodosao decko 👶👼

Boa35
    15. Travanj 2020. 16:21

Elenicaa20

3 300 tezsk
    Ispirem ranu pod tusem
    Ustajala sam dva puta
    Poljubac za sve
    I cuvajte se!

Čestitaaam!! 💙 
    Brzi oporavak ti želim! 💞

brankica09
    15. Travanj 2020. 16:21

Jom12

Čestitke svim novim mamama :)
    Cure vi koje trebate primit antibiotik na porodu, kada mislite krenut u rodilište?

Jom12 ja krenula kad su bili na 5 min trudovi 🐞

• monalisa
    15. Travanj 2020. 16:23

Elenica cestitke na deckicu,brz oporavak 😊😊

• MiniMa
    15. Travanj 2020. 16:38

My baby

Minima ja imam vec dva dana takve bolove dobro trudove bi znala prepoznati jer su u intervalima ali da i ja ti imam vec par dana tu nervozu zato danas spremam torbu.u srijedu imam kontrolu pa cu vidjeti…Prosli put kad sam pocela imati te bolove dr me slala u bolnicu no ja nisam htjela ici i onda se smirilo.Ja nemam bolove da dobijem ostru bol pa prestane nego bas ko da imam mengu me zna boliti

Ma i ovo napinjanje je meni u intervalima i cak sam si skinula onu aplikaciju za kontrakcije..... Nisu bas pravilni intervali, bol traje 30 sekundi +/-.... A razmak izmedu je npr 5 puta za redom po pola sata, onda sam mirna npr 2 sata.....al velim kak je bebac dns divlji ne mogu skontat jel se upire ili je kotrakcija u pitanju.... A ova menstrualna bol je prvo krenula kao probadajuca, a pojavi se i neka faza di krene boljet i bas je onaj iritantni podmukli bol ko kad je menga tu da traje ful dugo i nemrem se ni namjestit nego bi se najrade sklupcala ko beba, a nemrmen od trbuha.... 

Maja 3
    15. Travanj 2020. 16:48

Lavica27

Bok proljetnice,nisam vas dugo citala,jedva ove svoje zimske pratim. Da cestitam Maji na ekspres porodu :) Koja babica ti je bila?
    Od sestara na odjelu su mi (sestre za bebe) sestra Mima, sestra Aida,a horor mislim da Maja i Adriana,al moje iskustvo generalno je bilo poduze i ne bas uobicajeno pa ajde.
    Skoljka i htjedoh tebi napisati,Mislim da previse brines. 940gr je gotovo duplo vise od minimalnog toleriranog dobitka u mjesec dana. Njima je sisa sve. Kad im je zima,kad im je vruce kad im je mracno kad su usamljeni,zedni,gladni… muske bebe pogotovo. Tako da samo nastavi kao dosad i ne bediraj se kolko izdojis jer nije mjerilo. Da ja po tome gledam odavno vi prestala dojiti. Izdojim prosječno 50-70ml iz OBJE a mali ce ovaj mj dobiti kilu uz dvije dohrane na dan. Tako da… najgora recenica za poslusat al relax i vjeruj svom tijelu,sisama,jel😁

Hvala ti draga! Mislim da je gordana. Kratko osisana svjetle kose.. Aida je ona starija? Nju su na prisilni godisnji poslali zbog rizicne skupine za vrijeme korone..Meni je Biba zakon..al ni nje sad nema..na porodiljnom je. 

15. Travanj 2020. 16:57

I ja imam menstr.bolove, kad si legnem na bok bas me fino bolucka, ali brzo i prodje... zatvorena skroz tako da ni ne brinem

Hany92
    15. Travanj 2020. 16:59

Elenicaa20

3 300 tezsk
    Ispirem ranu pod tusem
    Ustajala sam dva puta
    Poljubac za sve
    I cuvajte se!

Cestitam!!💙🎉💙🧸👶🏻

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.