Mi ima meni je 12.5. I isto tak ko i to. Moze i ranije samo da sve bude u redu. 😍😍
Neverland to planiraš prodavat onaj Gel? Javi se svakako kad rodiš pa ako si prije ne nabavim onda bi i ja uzela ako ne potrošiš sve.
Vidim da sve pričate o naručivanje i uputnica a za trudničku ambulantu. Meni to ginekolog uopće nije spominjao. Sad sam 35 tjedan. Mozda da ga sad u utorak na pregledu onda pitam za to?
On ce ti dati upute…pretpostavljam da ce te drzati kod sebe do zadnjeg trena da se manje izlazes po bolnici.
Aha aha a moguće da. Mislim i paše mi tako jer sto manje po bolnicama to bolje.
Cure počela sam jučer pit onaj čaj od lista maline. Koliko ste vi šalica na dan pile ako je koja pila?
Ja nisam pila za sto je taj čaj?
Ajme cure koliko vas ima u niskom startu 😀😬 zelim vam da se sto prije druzite sa svojim bebicama 😊
Skoljka odlicno za malca super napreduje, jedva cekam da meni patronazna dođe.
E da vas pitam za pupak, kakvo je stanje kod vas, kad to zaraste? Mojoj je otpao onaj dan kad smo dosli iz bolnice, sad vise ne curka nikakva krv, ali mi cudno da nekako ne zarasta, sutra bi trebala patronazna doci pa cu svakako nju pitati, ali da i vas cujem.
Neverland i skoljka moze biti da mi je ta info prmaknula, citam samo sto stozer kaze da se ne stresiram s portalima 🤣
Netko je pitao za caj lista maline, do danas sam pila 1 casu od sutra cu na dvije krenuti.
Mellorine, nekima pupak brze zaraste nekima treba duze, pogotovo ako ima granulomcic ( nista strasno samo ako je bila deblja pupkovina duze se susi jer je deblje) to se inace lapizira sa jednim stapicem koji nosi patronazna, pa brze zarasta.
Ja sam nekim bebama znala lapizirat po 2-3 x
Samo dobro naprasi danas, ja ne stedim taj prasak naprasim toliko da brdasce bude
It’s a baby boy💙
Sto se tice propusnica, Bozinovic je rekao da se moraju zamijeniti za e propusnice jer od 6.4.ove ne vrijede. Moze se traziti normalno kao i do sada al se nece vise dobivati u papirnatom obliku. Tako sam ja skuzila.
.
Zna li netko gdje bi mogla kupiti igrackice sto se objese na baby gym? Pojma nemam gdje su mi od kceri igracke. Gledala sam Bubamaru i Magicbaby al je jedna igrackica oko 70kn, kad bi kupila 4 po toj cijeni mogla bi komotno uzeti novi...🙄
Skoljka super, baš lijepo napredujete 🙂
Tina220210 bome zvuči stresno, iako je barem kratko trajalo. Držim 🤞 da nema naknadno pozitivnog nalaza.
Javim za gel, nadam se da će mi trebati i da će mi stići staviti i da će pomoci 😁 u ova luda vremena ne bi me čudilo ako odbiju, ali tako mi svega, sama ću sibga nagurati dolje 😅😅
Neverland i skoljka moze biti da mi je ta info prmaknula, citam samo sto stozer kaze da se ne stresiram s portalima 🤣
Netko je pitao za caj lista maline, do danas sam pila 1 casu od sutra cu na dvije krenuti.
Mellorine, nekima pupak brze zaraste nekima treba duze, pogotovo ako ima granulomcic ( nista strasno samo ako je bila deblja pupkovina duze se susi jer je deblje) to se inace lapizira sa jednim stapicem koji nosi patronazna, pa brze zarasta.
Samo dobro naprasi danas, ja ne stedim taj prasak naprasim toliko da brdasce bude
Fever jel prasak potreban, neko kaze da neko nikako.Ne znam dal da ga na kraju kupujem? Za sad imam sprej...
E tako i ja brdasce naprasim jer mi je tako pokazala glavna sestra u bolnici. Sad sam isla malo bolje pogledati i mozda je to u biti suho samo se unutar pupka skorilo malo tog praska, ali dobro bolje da mi sutra to patronazna potvrdi, hvala na odg 😀
E jos sam te htjela pitati za taj cocoonababy madrac..pise kao.da ga preporucuju patronazne, pedijatri itd...Mene muci to sto beba nije na ravnom i uz to je uvijek na ledjima.Sto ti mislis o tome?Mislim ja ga nebi nikad kupila.ali mi ga frendica nudi za posuditi pa neznam hocu li ga uzimati.Nemam nikakvo gnjezdo,jastuk ni kolijevkicu ni nista pa se mislim da bi mozda osim u kunici koristio i za na kauc jer mi je kauc mali jako i mislim da cu se bojati samo tako staviti bebu na kauc bez da je u nesto stavim 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Anita91 jesi bila na CTG-u danas,jel sve ok?.Ima li kakvih drugih novosti u Vinogradskoj?
Sortiraj odgovore
Najstariji