Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    01. Travanj 2020. 11:33

Tina220210 cestitaaaaam!

It’s a baby boy💙

Jahanara
    01. Travanj 2020. 11:42

Bravo Skoljka!👏 To je odlicno! 

MickeyMouse
    01. Travanj 2020. 11:47

Tina čestitam! Brzi oporava ti želim 😊
    Skoljka bravo! Bome bas fino napreduje.
    Haha Maja ti si si bas dala truda, ja nisam toliko 🙈 kod mene ništa osim sto je trbuh još niži i jutros jaaako slabi pokreti, već sam se zabrinula al čim sam doručkovala je bilo bolje. Šetam po brdima s malom, možda se nešto pokrene. Al Maja, čini mi se da ništa ipak od danas, lijepo mi je ginic rekao da ću izdržati do kontrole 6.4. 😂 al ja se još nadam. 
    MiniMa dobrodošla natrag ☺️

Maja 3
    01. Travanj 2020. 12:09

MickeyMouse

Tina čestitam! Brzi oporava ti želim 😊
    Skoljka bravo! Bome bas fino napreduje.
    Haha Maja ti si si bas dala truda, ja nisam toliko 🙈 kod mene ništa osim sto je trbuh još niži i jutros jaaako slabi pokreti, već sam se zabrinula al čim sam doručkovala je bilo bolje. Šetam po brdima s malom, možda se nešto pokrene. Al Maja, čini mi se da ništa ipak od danas, lijepo mi je ginic rekao da ću izdržati do kontrole 6.4. 😂 al ja se još nadam.
    MiniMa dobrodošla natrag ☺️

Ma i meni se cini da cu i ja docekat pregled u petak. Bit ce dobro ak i ne prodjem termin na kraju! Nisam se uopce naspavala,u biti ni neznam kad sam se zadnje naspavala..osjecam se ko invalid! Nepokretno,tromo,ZIVCANO! Vec sam danas do sad imala 3 poziva jel bude kaj danas..

Maja 3
    01. Travanj 2020. 12:10

skoljka

Sad mi je bila patronazna, mamin 🐸 evo za 4 tjedna dobio 1kg, sad je mama presretna. Sad je na 3490g 😊💙

Super!

• Pupi30
    01. Travanj 2020. 12:16

skoljka

Sad mi je bila patronazna, mamin 🐸 evo za 4 tjedna dobio 1kg, sad je mama presretna. Sad je na 3490g 😊💙

👏 odlicno 😃

sirenita
    01. Travanj 2020. 12:17

mickey, 
    I meni je kontrola 6.4. 😆😎 
    Sad u pon me doktorica nije gledala vag, ali tjedan prije je doktor spominjao da ni ja necu prije termina 😅

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

Tina220210
    01. Travanj 2020. 12:27

Bok curke, da pokušam ponovno.. 
    Kuhala sam ručak i otisla na wc, imala roskasti iscjedak i krenuli trudovi, zavrsila kuhanje, ručala, spremila se i oko 3 došli u bolnicu. Tu već krenuli ozbiljni trudovi na 3 minute, dali mi klistir i u boks. Za pola sata bila otvorena 7cm pa mi prokinula vodenjak. I u 18.28 sam rodila. Bilo je jakoooo bolno i brzo, moram priznati da mi lakši bio prvi porod sa dripom nego ovaj sa prirodnim trudovima. 
    Usred poroda je cura iz drugog boksa rekla da joj muž u samoizolaciji pa je nastala panika jer su se oni svi isli oblaciti, došli joj uzeti bris, poslije su morali dezinficirati rađaonu... ka kaos... mislim da je mene to dovelo do napadaja panike jer sam se pocela trest, znojit i plakat da neću moć. Sve u svemu, bas mi je loše to sve ispalo. Jučer sam imala i temperaturu valjda od stresa... 
    Ogrtač vam netreba, ponesite hrane jer je užas, jucer dinstano zelje za ručak, navečer varivo zelje, cvjetača, grašak, krumpir. Nije to loše ali nije za dojilje. Iva stalno plače i napinje se pa mislim da je sigurno i to pomoglo a pojela sam samo krumpir i možda žlicu ostatka variva. 

Tina220210
    01. Travanj 2020. 12:29

sirenita

mickey,
    I meni je kontrola 6.4. 😆😎
    Sad u pon me doktorica nije gledala vag, ali tjedan prije je doktor spominjao da ni ja necu prije termina 😅

Meni je u nedjelju doktor rekao da je kontrola u utorak i da neću do tada a rodila sam u ponedjeljak😂, tako da se nikad nezna...

brankica09
    01. Travanj 2020. 12:33

Skoljka bravo 💪
    Tina cestitam i brz oporavak 🙈
    Eto mene s pregleda, sutra 40.tj.😏🙊 a ja otvorena samo 2 cm , gledali su mi plodnu vodu tako da se nadam da ce to mozda nesto pokrenut 🤞 da bar 🙇‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.