Cestitke na novim bebicama 💕
Meni je isto trudnoca ostala u bas lijepom sjecanju i tako me ponekad uhvati nostalgija za tim 😅 jos mi je bila prva i maksimalno sam uzivala, iduca ce vec biti drugacija uz dijete pored sebe.
Meni muž sastavljao krevetić danas i ja mu govorim pa mogao si i drugi vikend imam još 10 dana do termina 😆 kaže mi ti si super optimista. Sad sam shvatila da nas je samo par za roditi pa možda krevetić i nije tako loša ideja 😁 meni je trudnoća super, prva je bila predivna, ova isto, ali nekako obojana nekim paničnim mislima zbog svega prije.. ali zapravo osim tog realnog straha, baš uživam u njoj i vjerujem da će mi faliti.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Moram prokomentirati Sv Duh - u radaonici svi super i pozitivni i suosjecajni, babica koja me porodila bila je super, doktorica takoder. Na odjelu babinjaca isto su sve sestre ok, a sestre za bebe su predrage i susretljive. Eto to je moje iskustvo za ova 2 dana ovdje, nadam se da sutra idemo doma🤞
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
hvala vam cure na lijepim zeljama i cestitkama 🥰
sutra prelazimo iz inkubatora u topli krevetic pa cemo se moci pomazit prvi put i jedva cekam 🥰 nadam se da ce to pomoc da mlijeko nadode jer dosad nemam nista osim par kapljica kad stisnem.
leje i ari suosjecam s vama, ja sam rodila prije 2 dana i jos nisam svjesna da je gotovo 😭😭😭
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Drage žene, pozdrav svima i sve čestitke ili na trudnoći ili na rođenim bebama :D
Nemojte zamjeriti što ulijećem kao padobranac. Ovo mi je druga trudnoća i nisam niti pratila forum i iskustva... ali evo htjela bih vas pitati vaše komentare i iskustva vezano uz nuđenje indukcije.
Prvi put sam bila na Petrovoj, to mi nisu ni spominjali nikako, a sad sam na Sv. Duhu i počeli su mi to nudit već 2 tjedna prije predviđenog termina.
Prošli put kad sam bila na pregledu bilo je točno 1 tjedan prije termina i neki drugi doktor me je pregledavao, rekao je doduše da nema smisla indukcija na 1 prst što sam otvorena, međutim vaginalni pregled mi je bio jako čudan, kao da je mehanički pokušao nešto potaknut, jako je boljelo i trajalo je duže nego kod obične provjere koliko sam otvorena. Čak je i sam rekao "znam da me mrziš" iako ja nisam ni zucnula.
Kakva su vaša iskustva? Potiču li vas stalno na indukciju? Jeste i vi doživljavale takve preglede?
Duble me meni tvoj pregled zvuči kao odvajanje plodovih ovoja, funkcija je potaknuti porod. Meni je to napravio u prvoj trudnoći, ali bila sam 40tt i bila mi je zelena voda pa sam svakako morala biti inducirana iako bi taj zahvat morao biti predložen i prihvaćen, a ne samo odrađen. Ono što mi je nejasno zašto bi se induciralo uopće nešto prije termina ako su svi parametri ok.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Kawa cestitam❤️
Znam sta si prosla samo sreca kod mene je uspjelo bez carskog, zelim sto prije oporavak i da beba bude sto prije s tobom da se mazite i uzivate❤️😘
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Drage žene, pozdrav svima i sve čestitke ili na trudnoći ili na rođenim bebama :D
Nemojte zamjeriti što ulijećem kao padobranac. Ovo mi je druga trudnoća i nisam niti pratila forum i iskustva… ali evo htjela bih vas pitati vaše komentare i iskustva vezano uz nuđenje indukcije.
Prvi put sam bila na Petrovoj, to mi nisu ni spominjali nikako, a sad sam na Sv. Duhu i počeli su mi to nudit već 2 tjedna prije predviđenog termina.
Prošli put kad sam bila na pregledu bilo je točno 1 tjedan prije termina i neki drugi doktor me je pregledavao, rekao je doduše da nema smisla indukcija na 1 prst što sam otvorena, međutim vaginalni pregled mi je bio jako čudan, kao da je mehanički pokušao nešto potaknut, jako je boljelo i trajalo je duže nego kod obične provjere koliko sam otvorena. Čak je i sam rekao "znam da me mrziš" iako ja nisam ni zucnula.
Kakva su vaša iskustva? Potiču li vas stalno na indukciju? Jeste i vi doživljavale takve preglede?
Mene nitko nije poticao na indukciju, niti radio nepotrebne čudne i bolne preglede. Doktorica mi je napravila odvajanje plodovih ovoja dogovorno u prvoj trudnoći na 5cm otvorenosti i bila sam prešla termin, 40+4, u drugoj trudnoći na 7cm otvorenosti i 39+4. i dogovorno s njom su mi inducirali porod. Ja imam dobra iskustva s indukcijom, ali to ne znači ništa, imam milion žena s dobrim ili lošim iskustvom, prirodnim, induciranim, carskim... Bitno je biti dobro educiran o svemu i samostalno donositi odluke. Sretno.
Bok cure, malo upadam s ljetnica 🙃 Prvo cestitam svima na bebicama i drzim fige da vama koje cekate sve prode brzo i bez komplikacija 😊
.
A sad moje pitanje, s obzirom da sam bila na pregledu na sv duhu i tamo nije bilo signala za internet nikako, da li u predradaoni i radaoni ima signala? 😅 Da znam dal moram skidat glazbu i dal cu se moc cut s muzem prije nego ga puste k meni u radaonu 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jutro curke 😃 budna od 3 i po s neredovitim kontrakcijama koje su trajale do 6. U 7 i po se dizem iz kreveta i puca vodenjak, skoro pa filmski. Idem u bolnicu za svaki slucaj pa nek me vrate doma ako je sve u redu
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji