Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lejla97
    17. Svibanj 2025. 11:19

Čokoladice mislim da ne pregledava on uvijek vag, mene nije uvijek, nekad je rekao da nema potrebe cackati.. 
    PikyB cestitkee❤️
    Ruza najrade bi ti dala broj ili fejs ili insta da se mozemo cut
    Ja sam koristila Ursofalk, isla sam na iducirani u 36+5 jer me pocelo pred kraj sve vise svrbiti.. prvo sam pila 3 na dan, pa 4, ali pila sam i zeljezo pa je stolica bila ok, dok sam zaboravila zeljezo onda mi je bila stolica katastrofa.. vrijednosti su mi varirale, vise se ne sjecam, najvise zucne mislim da 27, trebala bi u nalaze vidjet al bila sam doma tad, ostala sam u bolnici sa zucnima 11 pa sam trazila ici doma nakon par dana, dok sam nasla doktora koji ce me Voditi.. jetrene su isto rasle i padale, jednom su bile dost vislje ali sam opet potpisala da idem doma.. 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Simbalija
    17. Svibanj 2025. 11:56

Čestitam Piky!! 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• PikyB
    17. Svibanj 2025. 11:59

Hvala svima na cestitkama! Mi se mazimo, dojimo kolko je to moguce za prvi dan i odmaramo🥰

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• točkica1213
    17. Svibanj 2025. 12:56

PikyB

Hvala svima na cestitkama! Mi se mazimo, dojimo kolko je to moguce za prvi dan i odmaramo🥰

Čestitke❤️ 

3🧒

Pjegica.
    17. Svibanj 2025. 12:57

PikyB

Cestitam na brzom porodu, uzivajte 🥰

rosie0111
    17. Svibanj 2025. 13:44

PikyB

Čestitam 🥳 uživajte i mazite se ❤️

RužaFT
    17. Svibanj 2025. 13:45

Lejla97

Čokoladice mislim da ne pregledava on uvijek vag, mene nije uvijek, nekad je rekao da nema potrebe cackati..
    PikyB cestitkee❤️
    Ja sam koristila Ursofalk, isla sam na iducirani u 36+5 jer me pocelo pred kraj sve vise svrbiti.. prvo sam pila 3 na dan, pa 4, ali pila sam i zeljezo pa je stolica bila ok, dok sam zaboravila zeljezo onda mi je bila stolica katastrofa.. vrijednosti su mi varirale, vise se ne sjecam, najvise zucne mislim da 27, trebala bi u nalaze vidjet al bila sam doma tad, ostala sam u bolnici sa zucnima 11 pa sam trazila ici doma nakon par dana, dok sam nasla doktora koji ce me Voditi.. jetrene su isto rasle i padale, jednom su bile dost vislje ali sam opet potpisala da idem doma..

Hvala ti Lejla na odgovorima.
    Mozemo se cuti i telefonski (ako ti nije problem i ako nisi u guzvi zbog bebice). Moj mail ti je: zeljkaos@gmail.com. Ako hoces na mail mi posalji broj svog mobitela pa ti se ja javim 😊 radi olaksane komunikacije 

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Lejla97
    17. Svibanj 2025. 13:58

RužaFT

Lejla97

PikyB cestitkee❤️

Hvala ti Lejla na odgovorima.
    Mozemo se cuti i telefonski (ako ti nije problem i ako nisi u guzvi zbog bebice). Moj mail ti je: zeljkaos@gmail.com. Ako hoces na mail mi posalji broj svog mobitela pa ti se ja javim 😊 radi olaksane komunikacije

Evo poslala sam ti broj na mail❤️

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

AriBari
    17. Svibanj 2025. 15:33

PikyB cestitaaaam🥰🥰🥰
    Babybell ja nemam neku preporuku za gricice izvan ovog sto su cure napisale. Mi uzimamo biogaiu i kad bi je jace mucilo bi je stavila na rame i stisnula nogice prema gore i masirala po ledima, ne mogu reci da je palilo...i isto cica..uvijek pali😅
    Al evo cini mi se da je sada ok, s napunjenih 3 mj.
    Ugl ako nis ne pomaze, proci ce i to ubrzo dok se probava malo ustali😊🤞
    Di nam je Kawa?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.